Sova vad e det...

2008-12-30 / 10:09:04
Nu börjar min hals bli riktigt illa däran.. o jag hoppas verkligen att vi hinner hem till mamma o pappa idag.. =P

Gooood Morgon på er...

snartsnartsnart.. =D

2008-12-28 / 23:52:39


Ha nu e det inte många timmar kvar tills jag får se det här nyllet igen..
Å laga mat kan han de med.. ;D
Den gången blev det potatis, bacon o löksås.. mmm me like..



ååå här  har vi en till som lessnat på mamma o väntar på pappa.. Little family..
De är ju för roliga när jag o Madde var ute o gick lärjeleden så tyckte Wilma minnsan att man inte alls hoppas över vattnet utan man hoppas i det även om det är minusgrader o man ger mattis en hjärtattack.. den hunden... Jag skrattar åt/med henne varje dag.. =P

Söndag

2008-12-28 / 10:26:01
Klockan är 10:00 själv har man varit uppe o iordning sen kl 08:00 men det bidde ingen stadsresa för det.. =/ så då är det väl bara till o sätta igång o plugga för de e ju det vi gör sämst i detta hushåll *fliina* ska lägga mig o läsa om politik så får vi se hur lång tid det tar innan man somnar =? hmm annars.. ska börja tvätta om 1½ timma..
O väntar på att T ska komma hem, bara en dag kvar tills han är hemma.. =/ en dag..

XOXO Christina




Haha, jag glömde berätta om världens goaste vän som jag har skaffat mig... Världens bästa!! =D
För vänner e de jag gillar bäst... Man kan krama dem, prata med dem, de finns alltid bara ett ynka telefonsamtal bort och säger nästan alltid rätt saker o hur dum man än är så förlåter de en alltid. tihi..

Nu ska Wilma ut så ska vi gå o lägga oss sen så tiden går riktigt fort... ;D

Julkort

2008-12-26 / 20:09:05


Ja så här kände vi för varandra innan alkoholen lagt sig på rätt ställe... =D



I slutet av kvällen vart det mer åt detta hållet.. =P



och som vannligt kunde inte Voss slita sig från familjen... men det är alltid lika mysigt...
Han var ju med även på 50 års kalaset..



Syrran o Papsen när vi firade mammas o pappas 25 åriga bröllopsdag i måndags



haha jag o lillebror



Här sitter grabbarna o snackar bilar.. =P



Mamsen var givetvis också med.. sen gick vi o tittade på NKs Julskyltfönster..



Hela familjen samlad..



Här har ni ett av skyltfönstren =)

Oj en sån jul..

2008-12-25 / 11:52:22
Det kan man lugnt säga, började med kalle anka o glögg o godis, sitta i soffa mezza med alla man känner =D Sen var det dags för maten, underbart god, lax, köttbullar, gratäng o öl.. När magen var proppfull av all öl fortsattes det med stark glögg.. sen helt plötsligt när julklappsbytet varit då, då dyker tomten upp hahaha jag höll på att smälla av, fatta ingenting men kul var det, sen så dök Voss upp också så var partyt igång hehe, skummaste julen jag varit med om o idag ska T åka iväg o jobba men de va ju tacksamt att ha honom hemma på julafton..

Satt o drack, dansa, kolla på film o mkt mer tills vi nästan sprack o sen var det dags att dra sig hemåt =)
Så nu blir det till o testa den nya kaffe maskinen o se om det kommer ut en dubbel expresso till moi så jag piggnar till innan jag sticker ut o joggar =) ska pytsa ut lite bilder också sen =)

XOXO Christina

24/12-08

2008-12-24 / 12:13:51

Julen är här...

2008-12-21 / 15:27:37
  Årets julklänning, nu är det bara vad man ska göra med håret.. =P det vill aldrig som jag vill.. försökte mig på det här med locktång, men det blir bara bra om man sätter upp det med en massa spännen för volymens skull och egentligen vill jag inte ha det.. Den som visat hur man använder locktången är faktiskt Jennies: M.. så det skulle ju kunna bero på det att det blir dom det blir haha... Jennie det är du som lockar håret på mig imorgon =P

Annars ska börja skriva på mitt skolarbete, lever som man bör med fester, bullbak o vänner till höger o vänster =D o vara med lille Jonte oxå (kan inte räkna in honom till vän skaran än på antalet år..)

Haha det är nästan så jag borde lägga in en före o en efter bild så ni får se skillnaden på hur jag egentligen  ser ut.. =P
Shopping är roligt igen ;-)

  

Ni ser kanske skillnaden...

Lååång dag igen..

2008-12-17 / 00:06:14
Jobbat från 7-16, gick på stan o köpte de sista julklapparna var på bibl. för att låna en bok som inte fanns så då åkte man hem.. fick mat av gubben när jag kom hem o trött som fan.. =/ hade tänkt jag skulle fått prata lite med T men här blev ingen egentid o han satte sig vid dumburken.. så nu ska jag pila ut med Wilma och sen nana för jag e så trötter slitit som ett djur hehe men kul har det varit och jag har lärt mig en massa nya saker och lyckats hålla mig lugn när de "dumförklara" mig men vad gör det om 100 år när allting kommer kring... Imorgon är det till att förhoppningsvis ha allt klart inför intervjun, tur att jag titta på föreläsningen precis för den gav en hel del info. men det var lite segt satte mig kl 21 o den var 3 timmar lång.. jaja nog om det.. natten på er

XOXO Christina

 
haha så här känner jag mig ofta sittandes framför datan..

Läängtar

2008-12-14 / 23:27:18
Ska bli så skönt imorgon e det slut på ensamheten.. Jag gillar inte ensam...!! kommer ha två föreläsninmgar en statsresa o ev bowling, biljar eller laserdoom imorgon, så det blir till att gå upp riktigt tidigt om man ska hinna allt.. =)
Helgen har varit sjukt jävla roligt o för en låång stund kände jag mig som 16 igen.. men nu har jag bestämt mig även om det krävts en hel del grubbleri.. jobbigt grubbleri så tiden utvisar om mitt val varit rätt =) längtar till jul firandet o träffa familjen igen känns så grymt längesen o jag behöver dem.. =D

Idag har jag o jennie haft våran tv tittar söndag, såå skönt att bara sitta o va... var tvungen att gå hem till Wilma annars hade jag suttit en stund till..

XOXO Christina

Tentan tar kål på vem som helst..

2008-12-11 / 22:04:25

Hejhej på er vilken vecka, har pluggat extremt för tentan varit sjuk och hängt inne i stan.. Idag började jag med skrivningen och är inte klar på långa vägar, men orkar inte sitta längre började kl 08.00-18.30 med 2½ timmas uppehåll.. men har två dagar kvar på mig.. =) ska ev. ut imorgon om jag bliur klar i tid,.. =) för då kan man ju slappna av..
Annars då, jag o nen skulle gått till hemköp men M var snäll o körde oss till Willys, såå trevligt jag var på världens bästa humör har inte haft mat i kylskåpet på två veckor.. o knappt mer i frysen, så man kan lugnt säga att vi haft en svältperod.. o då blir man glad när man ser mat igen =D Så tack till er där nere..
Vid frukosten denna morgon blev det en skiva knäckebröd med smör och en kopp te.. det kändes fattigt.. Så direkt när vi var hemma från Willys gjorde jag ugnsbakad endive med skinka o ost och lite potatismos.. var såå gott =)

Imorgon kommer de för att suga ur alla avlopp och jag ska plocka ur allt ur klkskåpet, från toan o från badrummet, de kommer ju ingen normal tid utan klockan 8 så jag lär ju få gå upp klockan 6.
Söndag så ska man tvätta vad som hänt mer under veckan det kommer jag inte ihåg tyvärr känns som ett enda töcken.

Nä nattinatti Wilma ska ut på promenix..


Söndag alle redan..

2008-12-07 / 02:51:42
Har precis kommit hem efter att ha varit på bio med T, mysigt.. o filmen var pinsamt bra,, jag fick mig många goa skratt.. Lite senare efter några timmars sömn ska jag ev. åka in till stan eller om jag tar det på tisdag... vi får se annars ska jag plugga vidare.. Har blivit bortbjuden utan att ha något o säga till om så jag lär ju missa alla mina söndags program idag.. =( men glögg o peppisar ska väl gå ner..  fint väder också så det blir en promenix..

XOXO Christina

underliga lördag

2008-12-06 / 17:14:57
Bio ikväll ensam eller med sällskap.. det är den stora frågan.. funderar på vad jag ska titta på bara.. =) hmmm har iaf. piggnat till och lyckats repetetera lite inför tentan... men nu vill jag göra mig fin, vad ska man ha på sig vilket smink passar outfiten bäst.. det är tuffa frågor =D Gick inte upp allt för tidigt idag så känns som 14 var lite väl sent menmen man måstee få ha sånna här veckor också *fliina* snart är det ny vecka o ny tag.. vad ska alla andra hitta på ikväll??

XOXO

Sjuklingen själv

2008-12-04 / 15:40:01
Finns tom bildbevis haha jag o Jennie har precis varit ute o gått i en timma o en kvart var såå himla skönt att få lite frisk luft, men bra e man inte! Hade ingen soppa heller men lite vatten med builjong o 2 små bitar broccoli gick ner utan att komma tillbaka =D Men vet inte om jag blir bättre eller sämre för nu börjar det komma blod ur näsan också waaahh, blir galen snart... o trötter av att inte kunna äta något. =/ men nu ska vi trotts mitt tunga huvud åka till IIKEA men där kan man ju sätta sig ner o vila om man inte orkar röra sig mer..

XOXO

Så var denna dagen förbi..

2008-12-03 / 21:31:20
Japps, pojkarna är ute o åker eftersom T fick körkortet idag =) Glad för hans skull.. =D har pluggat o varit på apoteket.. så nu ska man glo på tv för ett tag framöver..
dricker vätskeersättning nu som ska hjälpa kroppen igång igen blää smakar som vidbränd gröt som blivit översaltad..
Ingen hit det..

Mmm...

2008-12-02 / 21:41:41
Känner mig nöjd med dagens tilltaganden.. =) Seminariet gick bra o snart ska man sussa kudden.. fixa mat till mannen när jag kom hem o sen kom hans syster över för att umgås lite.. hade jag bara inte mått så kast idag så hade dagen varit snäppet bättre.. säger det, är jag inte ok på fredag måste jag verkligen göra något åt det, för annars kommer det inte finnas något kvar av lilla Stino + att immunförsvaret är såå lågt så nu vet jag inte om jag vill vara med längre, så alla mina vänner ni vet vad jag har för nummer så vi kan vara lite sociala ändå.. kan vara skönt att slippa sin egen röst ibland =)
+ att vi äntligen har hemtel det känns som evigheter sen.. Internet slutade fungera på min data o jag tänkte nu e det kört ringde in kl 20.05 när de stänger 20.00 till min stora förvåning/glädje så ringde tillbaka 20.23 o fixa alltihop kunde inte blivit bättre =) Ni ska tro att den trevliga rösten i andra ändan av linjen blev glatt överraskad av min otroliga stämma när jag sa ååh ska bara sätta igång datan igen, trodde inte ni skulle ringa ikväll o nu blev jag så gla!! =D

Ha de gott, XOXO

 

Detta är humor på låg nivå i början av veckan..

Söndag natt

2008-12-01 / 00:06:13
Ja så har man läst färdigt ytterliggare två böcker, ska till statsbibl. imorgon bitti o låna en till som ska vara läst o analyserad till tisdagens redovisning hoppas verkligen att jag hinner bläddra igenom den iaf. + en föreläsning på tre timmar, sen är det väl bara att fortsätta när man väl är hemkommen på tisdag =)
Funderar på att se en stund på tv innan man ska nana ska trots allt upp tidigt imorgon o det skulle vara skönt att få något annat att tänka på.. Tur man har Jennie i närheten också för idag bjöd hon på glögg o pepparkakor =) mysigt sen tittade vi på One tree hill o gossip girls o allt annat så 5 timmar senare var jag änna tvungen att dra mig tillbaka för att bli klar med det jag påbörjat.. Puss o Kram