Wilma fick ett ben idag =D

2008-07-30 / 23:01:08


Mamma var snäll o köpte med ett ben hem till sin bebbe idag..
Hon blev mycket nöjd, ut ser inte ut som hon tänker släppa det i första taget.. ;)

Disneyland parad..

2008-07-30 / 22:56:26


Första parkett till paraden här är det lejonkungen som gör entre.. BEutiful! Makes your dream come true..

Dag 2

2008-07-30 / 22:52:20


Jag o syster Yster day 2 på disneyland med the mansion bakom oss..

Dag ett in Paris

2008-07-30 / 22:46:06


Redo att göra stan har varit uppe i 11 timmar redan o ett visst antal timmar kvar till man får nana kudden.. Mamsen o Brorsan på vardera sida om moi..

Tillbaka igen..

2008-07-30 / 22:03:18
Ja så var man hemma igen, vilken helg, det var fullt upp från tidig morra till sen kväll.. Gick upp halv tre torsdag natt för att ta bussen till Skavsta, sedan var det till att flyga i två timmar o flygbuss 1½ timma igen, för att inte tala om kö tid innan man kom fram till biljett luckan så man kunde köpa tunnelbane kort. (var framme vid hotellet kl 13)

Det första vi gjorde var att stanna vid det gyllene M:et, efter att ha rest under så många timmar var vi både trötta och hungriga så det var det lättaste stället att beställa på o min franska var inte så tokig som jag trodde så jag prata på =)) När vi ätit färdigt skulle vi ta reda på hotellet o konstaterade att det låg runt hörnet precis brdvid donkan *fliina* så då var det bara till att checka in o göra sig iordning för en tur på stan o reda ut hur tunnelbanan fungerade men det var inte så svårt, så vi körde de obligatoriska grejjerna första dagen louvren, eiffeltornet, triumfbågen, mataffärer, sen var det kväll 35 grader varmt o lite halvtaskig ac på hotellet men det gick =))

Dag två: Disneyland, åkte berg o dalbanor högt o lågt, i mörka som ljusa utrymmen mycket upp o ner, garva hela tiden, sen var det ett mansion som v ar så välgjort med rum som blev större o större alla dessa illusioner, grymt bra gjort =) Pirates of the caribbean, där de hade gjort fantastiska kuliser så trotts att man köa i en timma så var det så mycket att se o man gick framåt hela tiden så det gick fort =)) vålnader som dansade o spelade kort, döskallar , ormar o pratande stenar hur häftigt som helst =D Jag var riktigt  nöjd!

Dag tre: pila omkring på stan för att konstatera att butikerna faktiskt har stängt på söndagar, men det blev några fina flaskor vin o god mat, o givetvis picasso museét, montemarte, Notre Dame där de hade mässa när vi var inne riktigt mäktigt när de predikade o det ekade genom hela kapellet.

Sen Var det en lång resa hem som väntade den fjärde dagen chekade ut från hotellet 09.45 för att vara hemma i gbg kl 24.00 en riktigt lång resa...

Dag fem gick mammsen o jag på stan i gbg o shoppade både det ena o det andra, o när de väl åkt härifrån var det till o chilla innan jag pös ner till Jennie en sväng..

Dag sex var det till o jobba började 05.50 o hade världens slitdag, hände en del tråkigheter på jobbet idag så vi var ganska nere allihop..
o nu sitter jag hemma o väntar på att klockan ska bli 23. då kommer våran nya inneboende med nattamat, idag flyttade hann in.. Men det ska nog gå bra har gått omkring i bostaden o hittat både det ena o andra, nått i stil med What snus i mitt skafferi näe vi snusar inte *asg* ja just det de e ju T som flyttat in =)) Fick ett samtal förut om hur kass min plattång är o att han minnsan ska köpa en ny som jag kan få låna =P knäppisen.

Näe nu ska jag sörpla i mig mitt vin o kika lite på tv.. upp o börja jobba 05.00 imorgon.

(ska lägga ut lite kort från resan oxå)

Idag bär det iväg..

2008-07-24 / 08:31:08
Ja, någonstans lång här inne finns en morgonpigg Christina, Jag har faktiskt varit vaken sen kl 07,00 (antagligen det sena kaffet som vi drack igår..

Blev en mysig grillkväll med svärmor var länge sen vi träffades så det var riktigt roligt, blev sittande i flera timmar =) o medan maten låg på grillen var marinerad fläskfilé min favvis så fixa Thommy iordning min cykel, det blir en del slitage på en cykel som används varje dag =D

Ska in till stan o köpa mig ett par piratbyxor ska ju vara 30 grader varmt hela helgen o det går inte i långbyxor =) Sen blev det klänning, tunika, linne, shorts och byxisar Sen åker jag =9

Nepp kaffet behöver dras igång så man vaknar till ordentligt o inte sitter här mumlar för sig själv =)

Ha nu en toppen fin helg i det underbara sommarvädret.
Puss o Kram

Lite trötter efter promenaden..

2008-07-22 / 13:18:51

Japp här har vi lilla Wilma efter morgonpromenaden, ligger o solar sig i favvis soffan =)

Japp här har vi lilla Wilma efter morgonpromenaden, ligger o solar sig i favvis soffan =)

Så var sommaren äntligen tillbaka

2008-07-22 / 13:04:38
Idag bestämde jag mig efter de tre första samtalen från jobbet att jag trots tät näsa ska gå dit imorgon =)) Även om de nog hade tänkt att jag skulle vara hemma är det en del förberedelser som behöver tas itu med innan jag åker o är borta i sex dagar..

Har suttit i telefon med div företag idag för att få en lite billigare samvaro i världen, sen ska jag försöka få tag i Syv på skolan så jag får ställa lite frågor, den som inget frågar får inget veta =D

Vackert väder är det också så jag tror att det blir till att ta en lugn stillsam promenad senare under dagen, T ska ändå iväg o köra lite så då ska jag passa på, innan dess blir det till att sitta på balkongen med Wilma o lapa sol. Har svårt att tro att man kan bli sämre när det är 27 grader varm mot väggen =9

Imorgon ska det packas, betalas, o växlas så det är en del som väntar.. o apoteket såklart lite alvedon kan aldriga skada att ta med på resan =)

Ha de gött..

Trötter..

2008-07-20 / 19:31:20

Efter att man haft fullt upp hela helgen och fullt hus, samtidigt som man jobbat så är man bra trötter.. Men jag löste det på de smidigaste sätt jag kunde komma på, stanna hemma o sov i ett par dagar så kanske den där envetna förkylningen går över tills man ska åka nu är det inte många dagar kvar =9

Försöker luska ut allt inför terminstarten som är den 27 augusti då ska jag till varberg o sen blir det malmö i några dagar, lite nervös, smått skräckslagen men jätte exalterad =)) Det är inte lång kvar till något nu..

Igår var vi ute o skulle partaja trodde väl jag iaf. men kvällen blev inte riktigt som tänkt eftersom vi åkte in till stan alldeles för sent, sen när det var dags att gå tog det 45 min att ta sig ut så det blev iinte många timmars sömn inatt inte, den siste medlemmen i sällskapet kom inte hem försen kl var halv fem o det med ett j*vla buller o bång, visserligen ursäkta han sig idag för oväsendet men det var mest synd om honom.. halv fyra ringde telefonen i ett i ett, o jag fatta inget var så himla trött på hemvägen orkade jag inte ens säga hej då till mys grannarna var så himla fokuserad på nana nana säng säng säng *fliina*

Så ringde jag mamsen ikväll för att prata flygresa o tunnelbana =D

Nepp nu e det lite tv som gäller, hej hej

Dubbelmacka mums

2008-07-17 / 22:36:14

En riktigt lugn dag, pojken min hade fixat med hushållet medans jag jobbade idag och fixat till sista stolen.. Gött det.. så slapp man, sen kika jag på tv:n o blev så himla sugen på dubbelmacka med äggröra o färsk lök, så det blev natta maten det.. Nu är killarna ute o lirar o jag har tråkigt finns snart inget mer man kan göra i bygget.

Ska ev. få en inneboende from måndag, det kan bli intressant o se hur det ska gå, eller om personen ifråga åker ut med huvudet före.. (har man ett rum till "övers" så ska man ju ställa upp för vänner i nöd) =P

Annars ska nog ringa Jennie o se om hon e vaken.. =)

Segt

2008-07-16 / 17:42:27
Ledig dag, men lika förkyls ändå.. Har suttit i telefon med jobbet varit ute o joggat trots förkylning o onda ben, men jag var bara tvungen.. Pojken min är inte hemma så då får man roa sig bäst man vill, började olja in de nya balkong möblerna bara en stol kvar men den får jag ta imorgon efter jobbet.. =))

Nu är det bara en vecka kvar innan paris resan, (har nästan bestämt vilka kläder som ska med men det är nog bäst att checka vädret dan innan vi åker.

Till helgen kommer fin besök synd bara att det är min jobb helg i övrigt nedräkning till semestern bara 31 dagar kvar =D

Förkyld

2008-07-12 / 20:40:57
Förkylning, trötthet, avdomnad, ont i benen...
Vad gör man åt det, en åkomma ett antal miljoner svenskar lider av.
Igår drack jag lite Whiskey för att lätta på trycket, somnade med datan i knät i soffan. Vaknade sent på natten då stod datan på bordet o ut kom Thommy o hjälpte mig till sängen =)
Det hjälpte iaf mot halsont men trött e jag o snart är det till att öppna flaskan igen.. Så sover man så gott tur i oturen att det är ledig helg.. =))

Äntligen..

2008-07-11 / 17:49:21
Jag kom IN!! Så den 1 september 2008 blir Christina student igen.. =)
Ska bli så jävla roligt och skönt att få börja med något nytt.. Har väntat på detta alldeles för länge, tre år på högskola. =D

Bara man tar sig tid så..

2008-07-09 / 22:29:18
Bara man tar sig tiden så.. 
Sånt här får man sysselsätta sig med när Jennie jobbar och Killarna sitter o spelar..

Min fina shoe box i rött och vitt

2008-07-09 / 22:26:31
Japp, här kommer en bild på min skogarderob (som behöver några hyllor till) men den blev såå fin =)

De var över allt..

2008-07-09 / 19:11:19

Lyckad falafeltallrik, men skumt ställe, blev bjudna på middag av Voss inne i centrala göteborg men vilket ställe kändes som ett av slumkvarteren på Rhodos, när du kliver in dras alla blickar till dig minsta rörelse o de följer dig med blicken. Vicka inte för mycket på aseet för då står de bakom dig o flåser.. =/ Vi såg ut som ett gäng utomjordingar på detta place men maten, helt ok.

Innan hade jag fixat min egen fondvägg i lilla rummet satt upp tavlor i köket , målat om en stol o druckit kaffe mer hinner man sällan på en onsdag mitt i veckan ledig dag, (den dag jag sover längs av alla) =))

Nu e det bata tvätten kvar som skall fixas..

Söndagsmys

2008-07-06 / 23:19:32
Nixpix, ingen ledig dag idag, men jag fick städat, färgat håret o hela familjen var ute på söndagspromenadm riktigt mys var det.. jobbat (inte dumt att jobba på en varm, kvav, regning söndag) o bra med cash =)) Så nu har vi nedräkning till den egentliga lediga dagen som är på onsdag.. =) 

Nu e det dags att dra sig tillbaka för jobb väntar i tidig otta.. :-P

Det blev paris

2008-07-04 / 18:13:59
2 dagar av rent slit på jobbet, varorna har flugit o svetten lackat, det finns nästan inget bättre än att få komma hem o ta en riktigt kall dusch, för att sen lägga sig en timma medans T lagar mat. =)) Ikväll blir det en riktigt lugn kväll, jobb en dag till innan man är lite ledig =)

Paris bokades igår, så den 24 pyser jag iväg, ska bli riktigt kul med en liten weekend resa =D Sen är det ju himla fint där borta, ska se allt jag såg sist o sen blir det en dags tur till disneyland..

Nedräkning till semestern som börjar i mitten av augusti.. =P

Men först 7 dagar kvar tills veto.. %)

En riktigt härlig dag

2008-07-02 / 17:15:04

Började med att jag fick kaffet serverat, sedan skulle jag till kungsbacka till ortopeden för att se vad som inte stämde med mina ben, har så himla ont i benhinnorna, köpte svindyra jogging dojjer o det blev ännu värre. Men vilken kille jag träffa han gjorde en avgjutning av mina fötter de bytte ut mina skor trots att det inte var rätt butik (till ett par som kostade 600:- mindre) så jag fick mellanskillnaden tillbaka sedan när jag skulle åka hem stämplade jag de dyra 5 kupongerna o inser att tiden hade räck till hela vägen till gbg o värdinnan var så himla gullig o gav mig ett nytt kort som dessutom gav mig ytterligare 3 timmars restid. Sen träffa jag Jennie på stationen vi kom in samtidigt så då tog vi en glass o jag bara mös.. Vilken härlig dag.. ska ut o prov GÅ i mina nya skor kommer inte kunna jogga igen förrem sulerna sitter i skorna. men det får vara värt varenda krona med en sån snygging som masserade mina fötter.. =)) Nu ska här göras lite käk innan jag beger mig..

Kram