Nytt år nya möjligheter.. :D

2009-12-31 / 20:18:49

Jag/Vi i detta hushåll tror starkt på 2010 och har med glädje sett fram mot ett nytt år..

 

Ett år med mycket motstridigheter, svåra beslut, glädje och nu saknad..

Fester, härliga människor, förlovning, bröllop och så mycket mer...

 (Det tar ca 1 år att gå från mörkt till ljust hår :P)och så här slutar detta år, med VISSA sjusteringar.. ;P men de bjuder jag på..
Har tom. toffs i håret.. aldrig att håret är kort så länge man kan ha det i toffs.. Tror den sticker ut ca 2,5 cm haha

O ja just det IDAG har T o jag överlevt 6 år tillsammans och detta ser vi tillbaka på med glimten i ögat fortfarande, nu hoppas vi att detta kommer hålla i sig i ytterliggare 6 år om ett giftermål skall pressas in däremellan ;D kan inte fatta att det är vi..

Mittr hjärta, min borg, han som stöttar mig i sorg..

Love to you all..!!

Xoxo

Julens bilder

2009-12-30 / 11:57:44
Lillebror tof finbilder med sin kamera =)
Det tackar vi för..

Sen har vi tagit en hel hög med gamlekameran som tycks klara sig än =PWilma var så arg på tomten när han kom.. reste ragg, morra och sprang o gömde sig bakom mig, så i slutändan fick hon sitta hos pappa =)

Även T hade varit snäll o fick krama tomten och med sig några paket =DNäe det var en supermysig jul iaf. efter denna har det bara stått jobb på schemat o de e helt underbart =)
Ikväll börjar jag kl 17-22.20
För att imorgon jobba kl 7-15

Så jag kommer vara bra trötter.. sen hoppas jag, att efter ombyte att T ska ha tänkt ut något för det är ju trots att 6 år ihop på dagen imorgon ; )Nya tvbänken är på plats, det är synd att man aldrig kan få en schysst helhetsbil på ett rum.. jaja mee like..
Spana in en ny tv också men, denna gången efter mycket diskuterande bestämde vi oss för att denna tv appart fungerar utmärkt fortfarande och så mycket tittar vi inte på tv =) Då hade vi köpt den bara för att snygga till rummet och det kändes banne mig löjligt.. Men så skönt att äntligen få in alla dvder och sån skit i ett skåp, har legat intryckt i garderoben med mina jackor tidigare vilket har varit en mindre bra lösning om man säger så... ;PSleten soffa, men Wilma älskar den!! Hon tillhör uppenbarligen rasen som skulle kunna sova bort sitt liv.. hahaJag förstår att endel människor inte använder kamera så ofta, svärmor ville prova nya kameran och det resulterade i en Wilma med något obehagligt i spegelbilden..

Denna kväll ägnades till att möla i sig dessertostar, kex, glögg, pizzabullar mm mm så vi rulla änna fram sen.. hihi

xoxo

Old Dogs

2009-12-27 / 13:35:57En nattbio full av skratt =) Efter att ha ägnat dagen till backaplan o jag fått köpt ett par nya joggingskor på rean.. Äntligen kan jag ut o röra på mig igen =)
Så stannade vi till på MAX o sedan begav vi oss till Bergakungen..

Jag skratta så tårarna spruta hahaha helt underbart..

Hemma igen..

2009-12-25 / 16:30:03
Ja så fort gick det, man hade ju hoppats på att kunna hälsa på flera men det står jobb på schemat i helgen så det var bara att bege sig hemmåt idag.. =/

Annars har det varit en helt underbar jul med tomte, snö, o klappar ;D
På natten gick vi på midnattsmässa o kika på den nya prällen i församlingen, kan säga att det var bra mycket liv i honom.. Aaaamen!

gjutjärnsgryta, kläder, resväska o mycket mer följde med hem och den 26 februari ska vi gå på buskis i Skara =)

Wilma har sprungit omkring som en galning i snön o bara njutit, väl hemma igen gjorde hon som hon alltod gör och slängde sig i sin soffa o däcka haha inte mycket hon orkar sov som en stock i bilen gjorde hon med =)

Passerade en trafikolycksplats innan första avfatren mot nossebro så där var det bara att svänga av.. men det var ju inte så konstigt med tanke på vädret..

Trött som få så tänker jag nu slänga mig ner i soffan o gko på tv.. innan det ska lagas middag.. Kort från julen kommer så fort jag orkat dra fram kablarna.. så får vi se när lillebror fixat färdigt med alla kort han tog med fin kameran på mig o Wilma när vi promenera hem till farmor..

xoxo

Merry Christmas!!

2009-12-23 / 22:20:13

Här sitter jag och lyssnar på julmusik efter ett varmt bad och väntar på att T ska komma hem vilket han gjorde i skrivande stund.. Igår var det myskväll som stod på schemat ; ) gilla.. o ikväll har alla klappar slagits in <3

Idag har det varit jobb på schemat, vilket det har varit de senaste 5 dagarna..
Vilket har varit helt underbart att få träffa alla mysiga människor.. =)

Imorgon blir det firande hemma hos mammi o pappi med resten av familjen myyys
Så det bär av från gbg redan kl 10 så att vi hinner i tid till middagen..GOD JUL ALLESAMMANS
OCH HOPPAS ATT NI FÅR EN RIKTIGT VIT FIN JUL!!

xoxo ;*

Tradera

2009-12-21 / 00:01:33
Då skulle man lagt sig för länge sedan, men jag hade min första auktion på tradera som säljare och ville vara med in i det sista så nu när en vinnare korats så skall jag krypa ner i bingen o hålla tummarna för att detta kommer flyta så som man önskar.. För kah kan villigt erkänna att än har jag inte begripit ett dyft... haha

imorgon står det jobb skrivet i almenackan igen ?=)
Sen blir det till att ha iaf en vilodag innan jul.. gör ju inget om man hinner slå in klapparna innan de skall delas ut..
Hoppas att jag får det sista som är beställt imorgon annars ska minsann T få ringa o ta ett snack med dom haha

Nattinatti..

Svårt beslut

2009-12-15 / 18:47:54

Nu är lunchlåder fixat för ett par dagar framåt, lite godis bakat och jag har gjort klart ytterliggare en uppgift från skolan så nu är det bara en kvar..

Imorgon kommer schemat för hur julen ser ut med arbete och liknande.. Ska bli mycket trevligt att komma ut o jobba lite.. =)

Har ett svårt val framför mig: Ska välja en kurs som vi ska läsa nästa termin vilket låter mest intressant?

1.  Internationell vägledning
Syfte Studenterna skall utveckla förståelse för studie- och yrkesvägledningens roll i ett internationellt perspektiv.
2. Vägledning och arbetsrehabilitering
Syfte utveckla grundläggande vägledarkunskaper och metoder för arbete med människor som är föremål för arbetsmarknasrelaterade rehabiliteringsåtgärder.

Ni inser ju själva hur svårt det är att välja mellan dessa..

T är iväg o jobbgar nu, så allt jag behöver göra är att ta mig i kragen och cykla till city för att hämta ut mitt paket som kom idag.. hur gör man när man tar i kragen egentligen har försökt i ett par timmar nu men det verkar inte som att jag lyckas något vidare.. isch

xoxo

Tittut brevbärarn..

2009-12-15 / 11:26:58
Japp så gick det till idag när han med all kraft försökte pressa ner ett paket i vårt brevinkast, då öppnade jag dörren o sa tittut brevbärarn jag kan ta det där paketet.. =P

Usch annars håller jag på att tvätta, sitter i telefonkö och dricker kaffe..  Inget mer än det sista är vidare njutningsfullt.. ska till o plugga lite under dagen också, har examination imorgon såå...

Igår var det ett långt arbetspass som väntade, rån 12-22.20 men oj så det klirrar gott i kassa om en månad =)
Fick mycket beröm av en kund för mitt fantastiska egngagemang och att jasg var så trevlig efter en hel dags arbete.. Tack för det, gjorde resten av min kväll ;D

Xoxo

hihi jag vann

2009-12-13 / 15:14:19
Lustigt det där, men det spelar ingen roll vad man vinner bara man vunnit =)
Ett trevligt uppvaknande så här på eftermiddagen nu när jag för första gången på jag kommer inte ihåg när fick sova ut ordentligt.. T har Wilma i badet för det var dags nu inför julen..

Här kommer en bild på min vinst ;D

 HAPPYHAPPYHAPPY

The best things about mee

2009-12-12 / 21:00:37

Det bästa med att vara jag:

- Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde igår.. men ge mig en hint och jag kan pladdra om dagen i timmar..

- Jag ger 100% till de som betyder något för mig - alltså behöver jag sällan lägga ner mer energi än nödvändigt..

- Jag tycker om julen för det innebär glögg även på vardagar

- Jag bekymrar mig oftast bara för dagen.. imorgon är en ny dag med nya bekymmer..

- Jag glömer oftast vad jag gör just nu.. oups insåg precis att jag glömt de levande ljusen i badrummet där jag befann mig för ca 1½ timma sedan (se till att ha en bra hemförsäkring..)

- Jag är bäst på att förtränga tråkigheter som vi tar oss igenom i vår vardag..

- Jag känner mig ofta lyckligt lottad för att ha en sån entusiasmerande man som trots alla mina brister tror på    mig. och är villig att ge mig en ny chans när en ny dag kommer..

Med detta vill jag bara säga att just nu älskar jag att vara jag!!


Hoppas verkligen T orkar ut en sväng ikväll, skulle vara så skoj att träffa alla goingar som förgyller vår vardag.. =)

Jahapp nu var kl. 01.16 jätte trevligt att träffa allihop, tyvärr blev vi för många i bilen så jag kunde inte åka med vidare, vill inte ha på mitt samvete att jag är den som gör att vi åker dit... så jag fick åka hem.. så ägnar T natten till o vara chaffis.. jaja, så kan det vara har egentligen vant mig nu men ibland kommer frustrationen över att man blir tillfrågad för att sedan känna sig avvisad och överflödig.. Kvällen var iaf mysig.. Undrar vad man ska hitta på nu då liiite svårt att somna när kalorierna slagit in och liite för sent att åka in till stan o parta.. suck all denna dötid vad ska man med den till.. *=P

Om vi verkligen fick drömma..

Vad gör ni om tio år?
Är gifta, reser omkring på varsin hoj runt världen med allt vad det innebär..
Äger en v70 och lever livet.. Semestrar ett par gånger per år..

Boende?
Bor i Villa utanför gbg

Jobb?
Arbetar som egenföretagare inom vägledning (forskar en del vid sidan av arbetet)
Hoppas T funnit sina drömmars mål..

Familj?
Har 2 barn och 2 hundar

Just nu sitter jag med glöggen i handen som drickes ur en handmålad mugg med en tomte på och njuter.. Istället för att skriva en lista med allt som är tråkigt med att vara jag =P

Xoxo

Full fräs

2009-12-10 / 14:54:16
Idag började dagen tidigt, föör tidigt redan 8.30 så fick jag ett samtal som inte direkt förgyllde min dag.. Blev ytterliggare en tur till stan för självplågeri, sedan åkte jag till Ikea o bytte lampan för när man ändå är i farten kan man lika gärna göra allt på en o samma gång... inhandla även en tröja till mammi som jag tror kommer passa henne jätte bra.
Igår kväll slutade ju inte oturen, men det är väl som det brukar med att saker kommer i tre som Jossan skrev. Hittade mobilen men Wilma lyckades få i sig ett revben så nu är det bara till o vänta på att det skall komma ut på ett eller annat sätt. suck Sen upptäckte jag precis varför hon halta igår.. syntes inget på tassen då men idag hade trampdynan spruckit upp och det varar sig så det blev på med salva så nu är hon skitsur på mig o T som baaara plågar henne.. =)

Nu ska här göras det som från första början skulle göras, när jag gick upp tidigt denna dag.. kika på en föreläsning och skriva ett arbete som ska redovisas nästa vecka.. =P

hahaha ett konstaterande medan jag varit o kört rally runt och i hela Göteborg så har T varit hemma o ägnat sin tid till att vända och vattna blommorna, men han var vänlig nog att möta upp mig på parkeringen och bära upp vad damen inhandlat ; )

Vet inte hur jag skulle klara mig utan denne man..

Xoxo

Snyft

2009-12-09 / 18:41:17

vilken hemsk dag..
Åkte runt för att kika på klappar, begav oss till Ikea för att köpa läslampan till min fotölj..
På vägen hem råkar jag bryta av blinkersen, skit!
Sen inser jag att mobil/hemtel är bort!
För att avsluta med att lampan är sönder när jag ska plocka ihop den hemma..!!

Så imorgon blir en ny tripp till IKEA för att byta lampa suck
o för Ts del en tripp till skroten för att fixa en ny blinkers...

En sån kass dag, tur jag har T som med ett leende tagit sig igenom den vid min sida.. =)Life is like a dick, When things get hard FUCK IT!         

låång dag..

2009-12-08 / 21:59:08
Nu har jag gjort något som är helt mot mitt samvete, mår pyton, och denna stress är långt ifrån bra för mig just nu.. men man kan ju tyvärr inte göra vissa saker ogjort.. Man kan heller inte ångra sånt man gjort ;,(
Kan inte finna någon lämplig lösning för det heller.. Hoppas för allt i världen att jag slipper älta det för länge.. :/

Vad har hänt under dagen.. jo suttit på pedagogen från 10-15, för att sedan ägna resten av em i telefon.
Sedan fixa T mat till oss, skönt när man får prata av sig, liksom att tillsammans sitta ner och prata om dagen som varit och det som komma skall. Gårdagen gick fint iaf. men jag var helt slut har fortfarande huvudvärk men fick åtminstone en god natt sömn som gjorde att dagen gick lite lättare..
Var välbehövligt..

Min bonad 4½ bokstav klar, men man orkar göra max 2 bokstäver per dag så den blir inte klar före jul. men det gör inget vill ju att det ska bli bra också..

Mycket som händer i skolan och haft en jätte trevlig dag med klasskamrater =D
Nu ska det kikas klart på de desperata husfruarna för att sedan nana kudden =P
The best of it all... Har fått veta att det kommer bli mycket egentid framöver för T har fullbokat schema ända fram till mars.. :(

mysigt kär

2009-12-07 / 00:32:35
Idag vaknade vi sådär lagom sent för att T sedan startade dagen med att pila ner till butiken för att inhandla nybakt bröd och lite annat smått o gott till frukosten =)
Sedan var det dags att julpynta, iom att jag inte varit hemma på ett tag och julpyntande är något som man bara ska vara två om :P Så stereon åkte på med den bästa julmusiken man kan lystra till hihi

o vi pyntade för fulla segel.. Insåg att det tyvärr inte räckte till så det var bara till o bege sig till butiken för att inhandla lite extra till Wilmas rum och badrummet såklart =) Inhandlade också ett spel som jag tänkte skulle invigas imorgon när vi kommer hem ;D

Men kan erkänna att allt fejjande med nytt överkast o gardinbyten et c. gjorde att jag tog helt slut nu kom tröttheten efter 2 veckor fulla med aktiviteter..
Nu har jag sovit kvällen o tyvärr piggnat till men inväntar morgondagen med spänning.

Så underbart härligt att gå o mysa en heldag med känslan av mysigt kär..
Helt plötsligt har photoshop fått en helt ny innebörd efter att man börjar förstå vad det går att använda till :P

Underbar dag

2009-12-02 / 21:27:46
Haft en helt underbar dag.. Först parktik och visserligen mindre lyckats en vidare hem till Emma o kika på Prylen som e så fin =D Kändes toppen.. Så direkt när jag kom hem begav sig jag o papps ut o träna o jag visade det jag gjort under dagen fast med Lizzy o Emma! det gick HUUR bra som helst ;D Stolt ägare till LizzySedan provade vi med Chiquita och det gick riktigt bra inget stegrande idag inte.. Börja smått.. =D Hon backade och gick på volt utan att söka sig in till mitten hihi är så härligt när man ser framstegen =)

Nu är det lugna gatan här och efter Greys blir det natten så man orkar med morgondagen.. ne det var ljug för jag måste fixa klart inför lektionen så jag kan berätta vad jag ska göra om nån frågar hmmm

Det var något annt jag ville berätta också men...

Xoxo

Från munter till bitter

2009-12-01 / 22:13:40
Såå spännande kan nästan inte tänka på något annat än måndag.. =D lääängtar känns som det har tagit hur lång tid som helst. jaja nog om det. T jobbar mer än han är hemma nu så det skall bli så skönt när vi träffas igen. Får hoppas han han blir ledig till helgen och kan komma hit.. :)

Nu sitter jag och försöker att se på tv samtidigt som en annan pratar i telefon.. Funkar inte vidare bra.. Hatar kvällsprat när man lyssnat på prat hela dagen och försökt vara social. suck sen hör jag ju inte vad de säger på tvn heller o jag är inte typen som läser det textade utan jag vill lyssna och höra vad de säger.. hade nog fungerat lika bra med radio i mitt hushåll, lyssna och fixa samtidigt går finemang. Bara det inte är någon som stör. 

Tröttheten är verkligen påtaglig för så här lättretlig är jag inte annars!! gaaah känner mig sakteligen som 13 igen!! 

xoxo