Helgens bravader..

2009-03-29 / 21:34:35
Fredagen: Då var jag i stan o fixa ett lånekort på gbg universitet..
Jobbintervju och sedan hade jag ytterliggare ett ärende =D som nu är avklarat, en tuff dag så direkt när jag kom hem var det till o laga mat o baka inför lördagen då vi skulle till svärmor =)

Tanken var sedan att jag o svärmor skulle tillbringat nattet på Dubliner och shakat som vanligt men Christina var så trött så 17.30 somnade hon och blev väckt först när kl var 21.00 då hade man ett skolarbete som skulle skrivas klart och jag starta upp datan o inser att den ej längre är i bruk (riiktigt ledsen o förbannad blev jag) men jag hade sån röta att jag sparat just de arbetet på USB och kunde sätta mig vid Ts data o skriva klart o skicka in..

sedan var det till o göra sig iordning jag hade ingen aning om vart vi skulle, men hade förstått att vi skulle träffa Voss så iväg hämta honom så hamnade vi på Biljarpalatset och ägnade natten till det =D så mysigt av dem att surprisa mig med det.. Så en något gladare Stino begav sig hemåt runt 2 tiden.. =) (Var Cola som gällde hela kvällen)

Lördag: Iväg o träffa syssling Sara, började med en riktigt lång bilkö in till stan, tog runt 40 min väl där mötte jag upp Sara o vi begav oss mot avenyn för att avnjuta en grillad ciabatta sedan tog vi en långpromenad i det fina vädret o bara tjöta skit.. Hem igen, över till Svärmor åt middag titta på CSI o sedan var jag totalt däckafärdig kunde inte hålla ögonen öppna en sekund till..

Söndag: Sovmorgon, upp o plugga, sedan en promenad med Wilma för att få lite solenergi.. Pila över o käka rester.. Sedan var det hem för att avnjuta min underbara Tv kväll med glass o chokladsås medans pojkarna var ute o grejja med bilen.. ska packa det sista o sen dra mig tillbaka.. Jag är sjukt trött alltså!! Nattinatti imorgon väntar Malmö...

XOXO Christina

Dator = Paj, finito... =/

2009-03-28 / 22:53:23
Krashad dator, japp så e de.. o på måndag bär det av till Malmoe, trevligt trevligt...

XOXO Christina

Mumien själv

2009-03-24 / 14:53:50
Nu vill jag vara frisk hur ska jag orka med morgondagen annars, jag vill jag vill jag vill..!! Denna dag kan gott o kort vara över nu.. Wilma ligger som vanligt i soffan o snarkar o T sitter o spelar.. Var nere hos nen o hämta Resorb förut klarar inte av att dricka den egen gjorda blandningen av vätskeersättninng smakar som vidbränd gröt alltså vidrigt.. haha men nu slipper jag den.. Ska som sagt tillbringa resten av dagen med att reflektera över en bok som jag äntligen läst ut shit vad tid de tog, skulle vara skönt att få en inskickad till idag så att jag kan fokusera lite mer på tentan.

hmm annars ser man ut som de där nissarna i mumien när de får livet utsuget ur kroppen o det bara är skinn o ben kvar.. : P


(http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00119/Ramses_I_mumie_119706a.jpg)


XOXO Christina

Segt

2009-03-24 / 11:25:38
Idag ska jag försöka mig på att skriva en bokrecension och sedan titta på den sist inspelade filmen... Men det känns jävligt retligt som sagt att inte ha varit med igår, o de kan ni ju tro att de snälla människorna hört av sig o meddelat vad man kommit fram till inför morgondagen men icke så nu får man väl ta o ringa till nån av dem oxå.. hmpf.. jaja.. de löser sig väl.. hoppas man har en lärare som e på gott humör imorgon så man kan få visa båda samtalen då.. synd att man ska bli sjuk o ha sånt jävla temprament.. 

Ute skiner solen o ja va ute med Wilma o vände för att det blåste så snålt vill till att man klär sig rätt när man skall ut i detta väder.. håller tummarna för dig Linda.. 

XOXO Christina 

Sjukling

2009-03-23 / 10:20:28
Hemskt är vad det e, lördagnatten sova 30 min,upp, sova 15 min, upp, sova 15 min upp.. så höll de på tills det äntligen drog ut till att man fick sova 1 timma o sen upp.. Sen åkte T iväg o köpte en liten cola till mig var helt svimfärdig... idag känner jag mig visserligen bättre gårdagen var jag dålig blev bättre för att slutligen bli riktigt dålig. 39,3 i feber, kallsvettningar kunde lätt vrida ur mina kläder, feberdrömmar.. fy asså.. Men tack till Linda o hennes goda gärning..

Men som sagt denna dag upp kl 07.00 ringa o meddela dem på jobbet att jag inte kunde närvara dessa två dagar som jag hade tackat ja till.. *morr* ut o promenera med Wilma i det vackra vädret.. väckte T äta frukost o nu kommer jag ägna resten av dagen till att ligga o läsa.. mer lär jag inte orka om inte nån är sugen på en liten promenix senare i em.. ??

Missar en viktig del i skolan men jag vill ju inte smitta ner varenda kotte heller.. =/ bitter för de JA..

XOXO Christina

skumt

2009-03-21 / 22:07:21

Dagen började bra jag o T stack iväg o köpte nybakt bröd o lite smått o gott för en lyxfrukost, sedan satte jag igång att baka kanelbullar, för att vi skulle bege oss ut på picnick vilket det också blev med svärmor, T, hans lilla syster o jag.. underbart väder att vara ute i o Wilma lekte för fullt..

Hem igen för att invänta pizza som skulle ätas hos Ts mamma tillsammans med ett par öl... När maten glidit ner i trevligt sällskap började jag må pyton men tänkte att det nog går över men 30 min senare sprang jag hem för att krama holken..

Har en känsla av att detta kommer bli en lång natt, snart dags igen.. *suck*

Undrar vad man ätit för galet denna gång..

XOXO Christina

Fredag

2009-03-20 / 22:33:45

Denna fredagen blev bra lång, upp kl 8,00 för att plugga sedan mötte jag o Nen upp Linda o åkte in till stan där vi skulle köpa kläder till Linda o ta en fika.. Det blev en lunch som varade i 1½ timma sedan gick vi vidare o kika i butiker.. =)
när kl var runt 16 begav sin Nen hemmåt o ja o Linda åkte ut till backa där jag fick köpt två cardigans o en sväng till systemet, kände att man behövde ha med sig några öl hem när man har en ledig helg =D där mötte vi upp A för de skulle hämta nycklarna till nya lyan o det blev en mellan landning i bäckebol.. mkt trevligt o på Media Markt köpte Christina en film.. kika på lgh o sedan hem.. Var hemma runt 20 o poppa popcorn o knäckte den efterlängtade ölen till filmen.. Så nu har jag o T suttit o tittat på den en riktig alla tårdrypare så det blev till o dra fram en dassrulle o snörvla i haha, ut med Wilma medans T gick ner o hämta den sista tvätten.. o nu väntar kudden : )

Så tack allihop för en trevlig dag... =D

XOXO Christina

Fullt ös..

2009-03-18 / 18:04:39
En jobbdag till denna vecka sen måste! jag bara ta tag i mina studier.. tycker det är så jobbigt när man ska orka göra allt på en o samma gång.. =P Känner inte att jag har någon vidare lust att reflektera mer över ting.. suck menmen.. Varit ute o gått med Wilma under em/kvällen menas T lagade mat, mysigt.. =) Så har man fått ta o gå igenom alla mejl o allt som man inte hunnit i veckan..

Igår kväll efter att jag hade sovit så bar det ner till Jennie för städparty, o där fanns en del finurliga prylar så nu får vi se om det fungerar så bra som det såg ut att göra när  grejjerna kommit.. =)

Väntar på en maffig choklad som ska komma flygandes från butilken o ge mig energi att ta tag i allt innan sängen hägrar..

XOXO Christina

Första dagen på nya jobbet..

2009-03-16 / 16:55:57
Denna dag började kl 05.00, upp o göra sig iordning för det nya jobbet.. =) Kände mig lagom kry när jag skulle dit o har gått omkring o snörvlat hela dagen.. så yr i knoppen att jag inte lyckades koncentrera mig till fullo när jag skulle lära mig alla korridorer.. haha så här sitter man nu o mår pyton o måste ändå plugga.. aaah typiskt..
Annars har det varit en spännande dag med många nya intryck, precis som på film en helt egen värld.. =D

nepp dags att göra lite nytta innan jag däckar..

XOXO Christina

Sol o innesittande

2009-03-15 / 16:37:47
Känns som man inte gjort något denna dag, vädret är strålande vackert o här sitter Christina o snörvlar o har ont i magen av alla halstabletter attans skit.. lite gnällig har man kanske varit också tur att T är så snäll att han bara skrattar åt mig. Så idag har vi haft uppgiggande skratterapi haha, frukosten var helt ok, o sen städa jag upp på min arbetsplats så jag inte ska behöva sitta i soffan med datan längre.. lika bra att jag också börjar uttnyttja det tredje rummet.. o då blev det ju ganska städat i vardagsrummet också.. hehe nöjd... Lyckats bli färdig och skickat in en av mina reflektioner som ska vara gjort denna vecka, men jag snörvlande hmhmhm börjar mitt nya jobb imorgon så får vi se hur det går.. =)

Om ca 30 min ska nen o jag ut o gå, kan ju jag behöva var nån som tyckte att det.. dags att fräsha upp sig..

XOXO Christina

Oturshelg

2009-03-15 / 00:21:09
Inatt höll jag minsann på att hugga av mig pekfingret på vänsterhanden o blodet bara spruta.. kändes mindre bra när T inte var hemma o kunde hjälpa mig o leta rätt på kompressorer o tejp.. hade inte hamnat i sjukskåpet där det bör vara.. men efter många om o men så lyckades jag tejpa ihop mitt lilla finger... haha så dumt de kan bli.. T sa minsann att jag borde hålla mig till färdigskivat bröd i fortsättningen taskigt att det var just de jag skulle della men de va ju fryst.. : )
Sen denna morgon vaknade jag o kände att en förkylning på är på G, så jag har minsann snörvlat o nyst hela dagen *snyft*  o sen höll jag på att bryta benet var så halt ute så jag förvred hela högerknät o nu e de ömt o svullet.. snacka om otur..

Dagen flöt på o jag o T var på utflykt vandrade omkring med Wilma i ett naturreservat sen stanna vi i kållered o kika på prylar inne  på Rusta, Jysk, Chilli, Ikea o sist men inte minst Coop... o Wilma skötte sig galant! stolt ägare till den gosklimpen =D Sedan när kl var runt 17.30 begav vi oss hemåt.. o där satte vi igång med att möblera om s, ser det allt bra fint ut här hemma.. dvs ingen större skillnad mot tidigare..

Melodifestivalen sittandes i soffan tillsammans med T *mys*


Så trots många motgångar denna dag/natt så är jag ändå nöjd med hur den avslutades..

XOXO Christina

Sista dagen

2009-03-13 / 19:41:25
Känns både tråkigt o skönt att första praktiken är förbi... Idag var vi i Varberg på en föreläsning om personlighetsstilar =D den var både roligt och intressant mycket man kan hämta där.. Så körde Christina och det gick riktigt bra, tar sig för varje gång jag kör inne i stan o mellan filer.. =) hade tänkt åka hem o hälsa på ikväll men mamsen skulle jobba o man vill ju träffa allihop, nu skille T o M iväg på en utflykt o lilla trötta jag vet inte vad man ska hitta på.. : / men ja får väl nana kudden inom kort.. hade nästan glömt att det var så här o jobba : )

Inatt vakna jag dessutom av en dröm där jag tänkte att T precis skulle ställa ner sitt vattenglas på fönsterblecket för att trilla ut på balkongen, o vad händer när jag flyger upp o vänder mig om jo T ska precis ställa ner sitt vattenglas på fönsterblecket innan han trillar ut på balkongen.. haha så blev det

- Väckte jag dig hjärtat..?
- Ja de gjorde du (smått irriterad)
Han ursäktar sig
- o hungrig är jag oxå (kändes som jag inte ätit på flera dar)
- ja men du får vänta några timmar till du ska ju upp snart..
- mhm tycker du va (o stegar iväg mot badrumnmet..)
Kommer tillbaka o slocknar så fort huvudet landar på kudden.. detta var kl 03.00.

Kom inte ihåg det fören T skratta o berätta om det vid middagen.. skumt alltså...
Näe nu ska jag gräva lite i baren o se om man inte kan ta sig en sängfösare..

Nightnight

Blivande hobby

2009-03-10 / 23:04:36

Skulle det kanske kunna vara...

http://www.youtube.com/watch?v=eQXqCiJ0BxE

Vanlig dag

2009-03-09 / 13:23:01
Då har man precis varit och lunchat efter ett antal samtal.. =) eftermiddagen har jag inte den blekaste om vad som händer men om jag orkar när jag passerat ut härifrån kommer jag boka tid för klippning och till fix av frillen =D är så trött på detta hår nu.. man får få med det uppsatt hela tiden för att det ser så anskrämligt ut.. =P

Annars är det nog gymet som hägrar.. har en del egentid idag så då behöver man inte plugga när man kommer hem..

XOXO Christina

Myshelg

2009-03-08 / 19:02:17
Ja det kan man lugnt kalla det... Fredag väl hemkommen var jag tvungen att sticka in till Jennie o berätta om något av det skummaste.. Sen bar det upp till mig där vi tog ett bad, gjorde oss iordning o stack till Ikea samtidigt som jag fick passat på att "övningsköra" inne i stan o måste nog säga att det gick riktigt bra... =D Sen var det hem o titta på film o äta en massa godis =) Det blev Patrik 1½  så jag Wilma o T knödde ihop oss i Wilmas nya soffa o skratta så vi grät hela filmen igenom, sedan blev det Bolt o den va bra men inte riktigt som förväntat..

Lördagen blev en lång sovmorgon för att sedan tvätta o läsa.. Stack till gymet och körde på en av de nya maskinerna så jag var helt slut efter 20 min mycket tuffare än jag hade trott.. fick solat också så då va man nöjd.. Sedan inspererad efter praktiken så gjorde jag Taco paj, med vitlöksbröd mumma, det var mysigt hade tända ljus och en riktigt trevlig kväll..
Avslutade med att somna i soffan så T fick bära in mig i sovrummet.. ; )

Söndag blev sovmorgon där med, stack ut med Wilma medans T förberedde frukosten sedan satte jag mig vid datan, för att avsluta med att skicka iväg T så man kunde få lite egentid när man tittar på de förbaskade inspelningarna från praktiken.. har acceterat min egen röst mer lr mindre men det finns andra fel i inspelningarna..

Så nu är det filmkväll med mina favoriter.. Favvosöndag =D

XOXO Christina

Me like!

2009-03-03 / 22:27:38

Väl hemma denna dag, förpassade vi oss till konditoriet och inhandlade dagsfärska frallor för Christina var så grymt sugen på ostfralla med gurka o paprika hihi, så här landade vi i vårt kök med frallor o the en underbar eftermiddag/kväll med 1 ½ timmas fikande o tjöt.. : )

Sedan begav sig Christina till gymet för vattenmassage, sola o gyma 3 timmar senare blev det tv kväll ; )
Så nu blir det till att gå o nana =) för det känns välbehövligt, somna både under massagen o i solariet : /

Night night

Stabil dag

2009-03-03 / 14:12:54

Lunchpromenix i 20 min till.. haft en samtal som kändes riktigt bra idag =D Ska sitta på möte till klockan 16.30 idag... så de blev till o köpa sig en choklad kaka så man kan hålla sig vaken =P

Ikväll blir de tv tittar kväll.. ska se om jag inte kan få ringt några samtal idag också.. (blir inte mycket sånt nu när man är borta hela dagarna då är det bra skönt att bara få komma hem o vara.. =9

Igår hade jag en pojk som mådde värre än jag gjorde tidigare dag =) haha sån har jag aldrig sett min underbara pojk..
Wilma har vi bytt foder på så nu är det ut o springa med henne titt som tätt men det blir nog bättre om nån vecka..

Ha de.. Kram

God eftermiddag

2009-03-01 / 15:32:26
Ja då har man fortfarande inte piggnat till, o jag som skulle ha min effektiva söndag =P jaja snart börjar tvn kanske skulle försöka få i mig något innan.. då brukar man ju änna piggna till..

hmm, ny vecka imorgon nya tag..

XOXO Christina