Päser

2009-11-30 / 18:31:53
Här sitter jag o päser, letar febrilt efter ett par nice joggingdojjer så jag kan bege mig ut på gatorna o göra göteborg osäkert =P Men ska säga att de inte lätt när man satt ett max pris. blir så förbannad bara för jag vet varför jag jäser åååh pissigt!!

Den här dagen har varit minst sagt kass, så nu lägger jag ner o beger mig ut till stallet och spanar in Lizzys nya dojjer istället.. Så ska vi väl träna lite också ;D Skönt att man har något att se fram mot på dagarna =)


Xoxo

Weekend

2009-11-29 / 20:00:45
Igår var Jag o mammi i skövde för att spana in Elins esplanad.. Men som så många gånger förr konstatera vi att få ställen kan jämföras med allas vårt favorit place Överby =)
Tog en sväng o spana in de gamla fiket där jag o T satt o drack cola ett par ggr i veckan under en längre tid ; D *myyys* Väl hemma satte jag mig o kika på "Idol Afghanistan" och förundrades över rivalernas härliga attityt till varandra. Men även hur trångsynt denna befolkniong är i sin religion och sitt leverne. Häftig, fantastiskt familj att stötta en av de tre finalisterna som var kvinna.

Idag blev det en sväng till Grästorp för att kika i skyltfönstren och fira 1:a advent.
Innan dess var Emma här så tränade vi med Lizzy, det gick jätte bra det sista och jag ser fram mot veckans utmaningar... =D 
Avslutade kvällen med en visit hos farmor som bjöd på en underbart god kalvdans *mumma*

Nu avslutas kvällen med Gossip Girls lovely =)

Sovardag

2009-11-26 / 17:53:09
Var uppe långt före tuppen idag vilket gjorde att jag var gaaanska trött o frusen när jag väl kommit hem efter att ha promenerat från bussen i spöregn..
Väl hemma runt 12.00 var den enda möjliga utvägen att krypa ner under täcket o slumra en stund innan pluggandet o träningen med Lizzy starta..

kl 16.00 Vaknar, vart fan är jag? Är det morgon? Har jag försovit mig..??
kl 16.05 Mamma knackar på, - Men sover du?? När kom du hem??

Så var det middag.. hmm så nu får lilla jag ägna hela kvällen till studier fortfarande lika omtöcknad o trött o noll tid till Lizzy.. Det var väl typiskt nu när jag äntligen slutade tidigt en dag..


Bullbak & Praktik

2009-11-25 / 22:18:15
Praktiken startade upp i måndags och jag har redab haft två klasser =) Det är båda intressant och spännande hur man kan påverka o inte påverka andra människor. O det är ett härligt lärar team som jag
Saknar T som alltid när vi är ifrån varandra.. Kände mig inte redo att åka iväg så snart igen.. Har varit mycket flängande.. Det är roligt när det händer lite och alltid mysigt att komma hem till familjen men att vara borta från T o Wilma i 6½ vecka av 8 känns både ovant och tufft.

Hmm sen ser jag fram mot julbaket som skall ordnas med när jag kommer hem igen då pojkarna sitter i soffan och njuter av kall öl o vi töser smuttar glögg =D *myys* Sen kommer vi ju till den underbara delen då vi sitter ner i mjöligaste skrud och provsmakar det som smakas skall =)

Det är mycket plugg på schemat så mycket som bara går.. kommer lugna sig markant om 2½ vecka då är det jul lov på riktigt =)

Imorgon bitti skall jag åka buss till stan något som jag inte gjort på nästan 7 år undrar verkligen hur den känslan kommer te sig när jag sätter foten på trappavsatsen..

Xoxo

Fotograferingsdag

2009-11-19 / 21:33:17
Gjorde ett försök till att ändra headern idag igen, men jag orkar helt enkelt inte försöka mer efter typ 2 timmar av irritation för att det inte blir som jag vill haha

anyway idag fick vi våra förlovningsbilder tagna och tyckte nog att de blev ganska bra iaf =) kritisk som man är =oP

Annars har jag baske mig inte fått något gjort idag för jag ställde klockan på snooze och vaknade 13.30 då var det stressigt pissigt jag som skulle varit uppe 9 så går de när man inte somnar före 4 på morran..
Imorgon kväll står det jobb på schemat så det vill till att jag kliver upp för att kika på föreläsning o ringa min praktihandledare imorgon snacka om att missa allt... ojojoj tänk om hon inte arbetar imorgon då ligger jag pyrt till med att få tag på henne så ansvarslös jag känner mig nu.. '

hmm här kommer ett smakprov på bilder som vi tog ; )









Tycker det är så underbart härligt att vi får vara så här ego än så länge =P

Hoppas alla haft en bra torsdag

Xoxo

Vända dygnet

2009-11-19 / 03:45:23
Det går ju sådär lagom bra.. sov alldeles för länge idag o nu är jag tillbaka på ruta 1! Klockan har passerat 03.45 och jag ligger o blegar på "film" Brothers and Sisters senaste episoder.. men nu är de också slut så nu blir jag väl helt enkelt tvungen att stänga av dumburken och göra ett nytt försök till att sova ska trots allt upp kl 9 senast...

Xoxo

Mitt i veckan dagen

2009-11-18 / 18:31:42

Såå svårt att komma igång denna dag, men till tröst läste jag i horoskopet att denna dagen skall ägnas till vila och inget annat, gu så skönt jag som trodde att jag var tvungen att göra annat än o vila på dagarna =P

Har framkallat ytter liggare 170 bilder som skall in i album liksom alla andra som ligger framkallade men vem har tid när det skall gå så mycket tid till att vila =)

Dagens uppvaknande

Jag: Gu vad jag sovit dåligt inatt
T: Jag har diskat, tvättat o varit ute med Wilma.
Jag: aha o vem gör inte det alla andra dagar i veckan!?
T: ska du va på så här dåligt humör så kommer jag inte hem försen du ser lite piggare ut.
Jag: Stick då, stick!!!

T kommer hem o påminner mig om mitt dåliga minne..
Jag: visa fotarbetet då visa att du har något!! haha så stod jag där o studsa som en boll upp o ner.. ;P
T: Du e la för go hjärtat.. : *

och där var mitt dåliga humör som bortblåst, helt utpumpad efter fotarbetet..

Häromdagen inhandlades en nageltork som jag nu bestämt mig för att prova ihopp om att ha fina naglar imorgon när jag o T ska ut på nya äventyr =)


Uppdate; Sitter gråtandes framför dumburken och väntar på att dagen/ kvällen skall komma till ända o T komma hem för nu har jag banne mig väntat huuur länge som helst. O vill inte ut med Wilma ensam i mörkret höll på o kissa ner mig igår kväll när vi var ute, av vinden som lät o träden som ven... usch..

pga greys som jag sitter o grinar inga andra konstigheter..
Undrar om T börjar få kalla fötter hmm det får väl tiden utvisa =)

Xoxo

Jobbelijobb : )

2009-11-17 / 09:13:07
Bara för att jag ställt klockan för att börja plugga i någorlunda tid så ringer telefonen när jag yrvaket säger jag är där 09.45 haha stckars M Så nu är det jag som försöker vakna till med hjälp av kaffet sen bär det av till jobbet =D 10-17 seeen kan jag sätta mig i nya mysfåtöljen o plugga.. hihi

Igår var vi o gratta Micke till de 25 gågna åren =) Trevligt..
Sen blev det till o hoppa i säng är som sagt osedvanligt trött numera så vid 18.oo är det lagom att dra sig tillbaka hmm =/

Annars har här inte hänt mycket.. o fortsatt lugnt lär det bli : )

Först tänkte vi en sån här:
Så skulle vi målat om fötterna på den...





Istället blev de en sån här =) :
Mee like.. Det är en gungstolsfåtölj det absolut bästa man kan ha åå vad jag saknat en gungstol ; )

Xoxo

Önskelista.se

2009-11-16 / 09:25:45


Så sitter man här i sängen med datan i knät och kaffet på nattduksbordet =) härligt är vad de är...
Fortfarande känningar efter gårdagen med en lätt molande huvudvärk men låter det bero på vädret =) Igår lyckades jag trycka in hela boken kraften i mångfalden i denna lilla skalle och måste medge att en helt ny värld brett ut sig framför mina fötter.. helt plötsligt förstår jag varför vissa människor är som de är gör som de gör.. och kan acceptera det på en helt annan nivå än tidigare Härligt =)

Idag skall vi läsa om pedagogik när kaffet är ursörplat bara man vaknat så skall det nog bli bra med den saken.

Christinas önskelista:
Ett kokkärl
En bok med synonymer
Lite sminkpengar
En hjälm
En parfym
Penningar till de där ursnygga skinnstövlarna som jag äntligen hittat ; D

Något kulturellt
Något vackert
Något betydelsefullt
Något utmanande
Något som jag kan leva på länge =)

Skönt när hjälmen ligger högre på listan än parfymen =P
Det mest underbara är att en önskelista handlar inte om några måsten, utan är en lista fylld av drömmar & önskningar..





ojoj inte bara att ligga här o gotta sig inte, T begav sig iväg tidigare denna morgon o nu vill Wilma gå ut.. Gillar att ha en man som sköter den marknära servicen men vad gör man när han inte är hemma längre e ju hopplöst hihi

Xoxo

"Visa tänder"

2009-11-14 / 21:52:26

Är sjukt trött idag lr har varit det sen i onsdags.. galet.. men de går i vågor de där.. =/ Tyvärr..
Eftersom jag nu var så trött så begav jag mig in till stan för att piggna till o förnya make-up boxen lite.. Pallar inte att se ut som en fjoårtis längre med ett kaklat nylle.. hehe så nu återgår vi till likansikte i vanlig ordning för nått annat som solare hinns bara inte med. 

Sen klev jag in på JC och där mitt framför mina ögon så hängde samma väst som jag prova 700 ggr när ja o Linda va ute på shopping men tyckte den var lite dyr då så jag avvakta.. haha o nu e den min bara min super duper nöjd hihi..

Skumheter som pågår annars; jag sitter hemma en lördagkväll med en molande värk i käften (ala stinos visa tänder som är på djävelhumör)
T sitter hemma med smärtstillande o kan knappt prata (pga av de visa tänderna..)

Så nu har vi lagt ner detta här med att chatta med varann.. tror jag ska nana kudden snart istället för inte är det något bra på tv heller... =D
Skönt med en helg som inte är bokat för något utan att man kan sitta här o dega bäst man vill : )

Jobb & Plugg

2009-11-12 / 22:14:47
Underbart de dagar som man faktiskt kommer igång med pluggandet =) Idag är 3 häften med Skolverkets allmänna råd och paragafer genomplöjda samt en bok om de ungdomar som av någon anledning har svårigheter i skolan. intressanta delar av skolan måste jag medge att det är. Förundras varje gång över alla dessa insatser som lärare och skolpersonal faktiskt använder för att varje enskild elev skall få möjligheten att lyckas och faktiskt få en framtid.

Imorgon var det menat att jag skulle plugga mig igenom ytterliggare en bok på 300 sidor men det blir jobb istället. Får helt enkelt plugga i helgen och se fram mot lite arbete ;D alltid lika intressant att komma in i detta sociala/service intriktade yrke.

haha nu kom T hem och han hade pratat med min chef och berättat hur mycket jag såg fram mot att arbeta imorgon.. Så det verkar som att det blir lite mer jobb i helgen lr nästa vecka. Det är så typiskt T att sätta mig i arbete.. Undrar vem det är som går hemma här egentligen =P

Nu ska jag kika lite på tv.. innan kudden väntar.. =D 

Tradera = Fiasko

2009-11-11 / 18:42:03
Jag har hållt på o mejla med den där idioten till säljare som hade kameran jag vann. verkar om man kan läsa idiotens taskiga svenska som att den är skickad. Men fy fan! Nu är de bara o hoppas att jag får allt för det verka inte så i mejlen då jag inte ville sätta in ytterliggare pengar till frakten! Lite koll får man ha om man säljer saker på den sajten som fraktkostnader. O sen bli irriterad när man svarar.. Kokar över vilken tyken människa!!

Hon får varken positivt omdöme av mig, så ska jag skicka in mejl konversationen till tradera. hmpf.

Är hemma från Malmö nu iaf. skönt de. Men är på grymt dåligt humör pga de ovan nämnda!!

Trevliga söndag

2009-11-08 / 14:47:20
Thommy är iväg o jobbar själv blev jag väckt något senare än planerat om man sägre så. Men det kan jag leva med.. Tack Nen för den tvättiden konstatera att våran var imorgon o då e jag ju inte riktigt hemma o kan ta itu med den, o inte T heller för den delen.. ?=)

Men det rekomenderas att man tvättar lite då o då för nu är det fullt i torkrummen och ytterliggare 2 maskiner skall startas. 10 maskiner senare o allt är fortfarande inte klart.. men nu får de baske mig vänta tills jag kommer hem nästa gång igen..

Igår blev det en lyckad joggingtur, idag trappträning, imorgon redovisningar alltså stå träning haha
Behöver gå o handla, T kom ju aldrig hem med ingredienserna igår han hade fullt upp med att leka med sina kompisar såå det blev till o svälta.. o nu vet jag inte om jag orkar laga mat gjorde ju 8 matlådor igår o baka tunnbröd för fulla segel..

Känner verkligen att hösten är på G håller så smått på att gå in i min höst/vinter depp period där inget hjälper. hmm segt..

TVÄTTARDAGEN är snart till ÄNDA

Tradera

2009-11-07 / 19:22:22

Om mindre än 2 timmar är budgivningen slut och jag bara måste vinna den auktionen, annars blir det jag som får trampa ner till expert o punga ut ett par lappar med nollor på =S vill inte!!

Iaf. har bestämt mig för att hålla nerverna på insidan och inte buda första gången försen det är typ 2 min kvar då hoppar jag in med mitt maxbud!! Vad tror ni är de det bästa..??


Jippi jag VANN!! Hoppas nu bara att det är en seriös säljare för då har jag "sparat" 1085:-
Sen får jag visserligen köpa en sån där billig sketen laddare till kameran om jag vill att den jag får behålla skall fungera men det är ingen brådska med det =) Är det nu inte en seriös säljare då har jag förlorat pengar men de får bli en chansning denna gång.. =/ Är ju bara laddaren jag vill åt o hoppas för allt i världen att den passar!! =S

 
Men den här ser inte så dum ut ändå, nu är det slut på digitalkameran på festerna och filmkameran med hahaha

Herregud

2009-11-06 / 21:07:50
vad tiden går nu är det bara en månad kvar sen drar det igång. Skall bli både spännande men samtidigt lite nervöst. Kan man lugnt säga.. ;D

Idag kom mammi o pappi så det blev matlagning, promenix med den numera löpande Wilma så där var alla ? ur världen till hennes underliga beteende som; lite agg mot Jonte, springa fram till en schäfer o lite annat. Avslutade dagen med en sväng på IKEA o om jag får säga det själv börjar jag bli grym på att köra i gbg, grym hihi

Annars ser helgen bra lugn ut iom att jag ska till Malmö på måndag så.. vill det till att vara utvilad.
hmm.. fick ett bakslag igår kring en av mina nya hobbys irriterande men nu får det ligga på is till nästa år..

Hoppas ni andra har en lugn skön fredags kväll med ett intressant innehåll..
NU TILL DOKUMENTÄREN ANDERS.

Xoxo

Förresten nu när jag sitter här så slog det mig... På väg till Ikea så hamnade vi i en ganska häftig bilkö, inte som typ alla slutar jobbet det tar en timma att köra den vanligtvis korta 10 min sträckan hem utan en bilkö som var skapad pga en trafikolycka, det kom ambulanser, poliser, brandkår mm i bussfilen som passerade förbi...
Dessa stackare som varit med i olyckan hade inte mycket kvar av bilen =( Får läsa i tidningen o se vad som hänt egentligen..

Aggressiv hundägare

2009-11-04 / 17:45:15
Jag o T är ute på promenad med Wilma och har henne lös för det är så vi kommit överens om är bästa sättet att träna med henne.. Inte alltid men man måste öva annars kommer det ju aldrig gå... Dessvärre öppnas en dörr i industriområdet där de låter hunden gå ut före ägaren och vips så var det kört, jag säger till Wilma nej, hunden i dörren är super aggressiv och flyger framåt o skäller åt Wilma som inte hanterar det så bra utan springer fram T efter o där står jag som ett fån och undrar va fan hände där.. Så kommer frun i stugan ut o börjar gapa, jag gapar tillbaka, TACK till henne som gjorde att vi missade ett ypperligt tillfälle att rätta Wilmas misstag att springa fram man kan ju bli super tokig alltså på dessa människor.. De va bara att vända på klacken o gå sin väg..
Med vetskapen att nästa träningstillfälle kommer bli tio ggr svårare att reda ut!!!

Bilder

2009-11-02 / 21:47:23
 Min nya frill som börjar bli gammal hihi

     

   
Kan säga att roligare än så blev det inte i bildväg haha lite mkt av det goda.. Så tanreklamen var med och en mkt nöjd T under kvällen.. Innan hade det varit dop men stressigt värre. Hann knapt innanför dörren innan maten skulle in i ugnen.. 

Nu väntar jag på att  T skall komma hem för han skulle baaara köpa en tröja haha som att han kommer komma hem alls =P 

Födelsedag o skola

2009-11-02 / 14:07:14

Regnet öser ner och trötter är man.. Har varit på studiebesök idag för nu efter en veckas ledighet så var det dags att starta upp med skolarbetet igen.. Mindre utvilad än tidigare ;)

Gårdagen var bra och jag o pojken mös mest hela dagen sedan var det ner till Nen som varit så gullig o fixat tårta, the o paket så där satt vi o kika på Gossip girls under kvällen XD Tack så mycket..!!

ikväll blir det en mycket lugn kväll T ska väl ev. jobba o jag får väl uggla här i min ensamhet, tidig morgondag väntas då vi skall examineras i våra samtal vi haft under praktiken..

Har börjat läsa kring nästkommande kurs litteratur för att det inte ska bli så jobbigt sen och man vill ju vara påläst till nästkommande praktik.. i slutet av veckan kommer mammi o pappi o hälsar på också o nästa vecka då bär det av till Malmö i tre dagar så här är inte en lugn stund... Mysigt att träffa lite klasskamrater idag iaf, kan bli lite ensamt här hemma emellanåt när man inte har någon att bolla studierna med..

Nepp dags att fixa lunchlådan inför morgondagen då...

Xoxo