Älskade pissekatt ;D

2009-09-29 / 12:01:51
Han e skabbig, han e tovig, han har fästningar och ligger o sover i min säng.. *myys* Han har vett till o veta när det är mattis som kommer hem får då är man så bortskämd att om man inte blir klappad tillräckligt då hugger man =) Dessutom vet han att nu väntar bad, borstande, fästingplockande och avlusningsmedel.. hihi

Ne ska försöka plugga färdigt i mitt förkylningsmål.. bläää... Så att man är väl förberedd när gruppträffar och andra samtal skall genomföras. Får nog öva på lillebror sen.. =P

Ska se om han hade vett till o fixa med det jag bad honom om idag.. hmm

Får bli till o hämta hästarna idag istället för hemma var jag inte försen kl var 20.45 igår.. 12 timmar tidigare hade jag lämnat hemmet mkt nervös inför min första dag.. =)

Xoxo

Praktik

2009-09-28 / 00:33:00
efter en mysig gårdagskväll tillsammans med min älskade T och mycket separationsångest så lyckades jag gå på tåget.. Var hemma hos mammi o pappi vid 18 och suttit o tjötat en massa skit, givetvis pratat med T oxå..

Imorgon startar praktiken upp och det är mycket som skall hinnas med, samt att hästarna skall hämtas imorgon så att vi kan starta upp dem också =)

Sen står det väl simning, promenader mm på schemat... Men framförallt mycket plugg...
Underligt är det men längtar redan till T ska komma hit.. hmm märks när man inte varit ifrån varandra på länge.. men det brukar ju lugna sig efter nåpgon vecka..

Nattinatti

God morgon

2009-09-26 / 09:16:51
Måste varit helt slut igår slockna kl 20 i soffan o missade morden i midsummer, men så kan det vara..
Nu ska här drickas kaffe o Wilmisen ska ut sen ska jag bege mig in till stanoch träffa Linda..Ska se om jag inte kan fixa ett nytt internet och telefonabonnemang hem också..

Ikväll om jag inte följer med T så ska jag sitta hemma, äta brieost och vindruvor o mysa framför tvn med tända ljus.. hihi

Have a nice day
Xoxo

Update

2009-09-24 / 16:22:49
Kanske man kan kalla det, T kom hem efter vad han nu gjort idag, jag går omkring som ett åskmoln.. SÅ medans han bestämmer sig för att börja städa så tog jag o Wilma oss en avslappnande joggingtur.. välbehövlig vill jag lova..

Ska se om jag inte kan få med mig gubben till Willys o köpa mat istället.. Börjar bli tråkigt att laga mat när man inget har hemma.. =P

Stängt av

2009-09-24 / 13:24:52
Mår inget vidare.. telefonen ringer hela tiden o jag har bara inte lust att ta tag i det.. Blä, sånna dagar..
Försöker plugga, nu tycks hälften ha fastnat, bara resten kvar att kunna imorgon, säkert därför jag inte kan det för att jag är lite nervös inför morgondagen.. säkert därför som jag mår lite dåligt också..

funderar på att ta en sväng till stan när jag tittat färdigt på förlossningskliniken som min kära mor pratat om hur länge som helst.. Har säkert sett det förut..

Nepp nu är tvätten klar, jag är sååå tacksam för att vi har en tvättmaskin i lägenheten, hade aldrig pallat att springa upp o ner för trapporna flera gånger i månaden, räcker med 1 gång per månad.

Striden mot tröttheten har startat!!

2009-09-23 / 16:06:25
Kan man lugnt säga T gick upp tidigt för att besiktiga bilen, kom hem igen Jag ligger fortfarande och sover.. Zzzz
Hör nån stanns långt bort BILEN GICK nästan IGENOM.. Gött tänkte jag o fick ett papper uppstucket under näsan.. baa, sånt vill man inte läsa nyvaken, vänder mig om sover vidare tills T kommer och väcker mig igen o säger är det inte du som har tenta på fredag kl är halv 12 fanfanfan

fixar kaffe o äter lite frukost beger mig till Backa för att se om de har fått in min kappa än.. Jag SKA ha en kappa =P kikar runt lite överlag.. hittar inte det jag ville ha åker till Utby favvostället o trycker i oss varsin pizza fortfarande lika trött jag fattar inte kommer hem o har fortfarande inte öppnat böckerna , vi som ska diskutera inför tentan kl 20 ikväll ... TRÖTT!!

Får trycka i mig lite mer kaffe och vitaminer kanske.. Pizzan tog definitivt kål på mig, brukar äta en halv.. ;P
Trodde jag skulle bli piggare av en dusch, kaffe, frisk luft.. men det kommer sluta med att lilla Christina tar en tupplur.. Är det vädret eller hormonerna som spökar...

Hur har er dag varit??

Frukost på sängen

2009-09-22 / 14:58:32
Undrar om man skulle ta en paus i läsandet har ca 40 sidor kvar i boken o sen är det rep rep rep som gäller...
Vad kan stå på schemat härnäst, matlagning kanske..

Underbara morgon, Väckarklockan ringde T gick upp o ut med Wilma, jag började plugga.. in kommer han igen fixar kaffe och smörgås som serveras i sängen, min underbara gubbe, var precis vad jag behövde denna dag ;D

Hade velat åka till backaplan o fixa med en grej men det får kanske bli imorgon.. får se vad som hinns med..
Har börjat tugga naturpreparat i hopp om att håret ska byta färg och naglarna bli lite starkare, men framför allt denna hy som jag vet inte vad som hänt.. de säger att det kan bero på yttre åverkan eller inre kanske haha
Undrar hur lång tid det tar innan man ser resultat en månad kanske.. Sen kommer jag tillbaka till Götet som en helt ny människa..

Måste fixa inför Ts birthday också vad skall man hitta på då, får nog ringa o be om några tjänster.. stressande..
Väntar på att min praktikhandledare skall höra av sig också, så jag vet vilken tid jag börjar på måndag och på vilken skola..

Ser så mycket fram mot att träffa Emma också hihi

Xoxo

Lillasyster på liseberg ;D

2009-09-20 / 00:09:16

Vi kom iväg runt 11.30 härifrån idag och begav oss till Liseberg, där vi åkt som galningar.. Var bra länge sen som man verkligen åkte de attraktioner som finns =)
Provsmakat en Ben & Jerry glass och bara levt på skräpmat hela dagen, det känns i magen nu vill jag lova hehe
Här kommer lite bilder från Pariserhjulet och spegelhuset =) Bilder på spelningen får vi ta imorgon för de blev inge vidare med min mobil..








Sedan avslutade vi dagen med att lyssna på Lillasyster som spelade, härligt jag o mammi, medan pojkarna spelade och åkte en sista runda =)

När mamma frågar om vi verkligen ska stå längst fram (är ju inget dåligt ljud i de högtalarna) så säger jag ska bara se om det är nån här som man känner igen, men hinner inte mer än vända mig om så står T o resten av klubbmedlemmarna på plats för att lyssna till samma som vi hihi kul överraskning.. Jag som inte sett T sen igårkväll.. Världens bästa avslut på en helt underbar dag.. Varför betalar man för att må illa en hel dag, man yndrar ju haha

Ensamt

2009-09-18 / 19:34:33
Ja det känns redan nu innan T o M åkt iväg som om att det är ensamt. Men båda intervjuerna är klara varav den ena är mer klar än den andra skulle man väl kunna säga. Har en analys kvar att skriva men det ska väl inte ta så lång tid. bara man får tummen ur så brukar det ju gå fort hehe.. Imorgon kommer min lillebror o mams ska bli så skönt att träffa dem =) Vi ska ju som sagt gå på liseberg o jag undrar jag om maninte ska ta o lägga pengar på ett åkband o bara köra tills man spyr.. det lär visserligen inte ta så lång tid eftersom jag brukar bli åksjuk bara T kör i 30 eller bromsar in vid ett rödljus för att sedan gasa iväg.. haha det blir inte bättre med åren.

Idag og jag ytterliggare en joggingrunda.. det farliga när man börjar motionera igen är att iaf jag får ett helt nytt synsätt på min egen kropp även om jag mår bra för att jag rör på mig så känner jag mif oftast fetare än innan.. Otrevliga jävla mindtalk till att sabba för mig. Jag har verkligen två egon i mitt liv på vardera axel... Spelar ingen roll hur mycket jag än fösöker att skaka av dem så naglar de sig fast.. otrevliga typer..



dessa två slåss mot varandra hela tiden.. och jag avskyr att hamna emellan, det påverkar mig på ett negativt sätt..

Framför allt så slutade inte tråkigheterna vid det förra inlägget utan envisas med att fortsätta, jag förklarade mitt hat för det som sker omkring mig och avslutade med att tala ut med min syster.. Tur att man har familjen säger jag bara... de finns där när man behöver dem utan att nödvändigtvis kräva något tillbaka.. :,/

Näe satt ensam igår med men what the fuck.. håller på att planera inför nästkommande aktivitet vad kan det bli mån tro.. Hade velat ägna en dag på motocross banan o bara köra skiten ur mig... Sen är jag inne lite på bergsklättring men vi får väl se, då måste man väl ha tagit nån grundkurs så man vet vad man sysslar med.. jaja ska kolla närmare på detta.. =)  Man behöver allt ha något att se fram mot.. =)

Förresten medans T ägnade dagen till att städa här hemma så bada jag Wilma o hon älskade det.. rörde knappt en fena.. tänk när man njöt av ett bad så mycket senast..

XOXO

Tråkigheter

2009-09-17 / 00:10:55
Nu är självaste skolveckan över och hemstudier väntar.. Sen blir det Liseberg på lördag med familjen myys =D

Idag kom jag hem på strålande humör och fick så tråkiga besked så luften gick ur mig.. :'(
Jag säger då det hur mycket ska behöva hända på kort tid.. Med det är väl som bror sa; nu kan det bara bli bättre..?? Vi får väl se hur det är med den saken..

Idag gadda sig lillebror och på lördag ska jag vara den första att kika hur det blev =P spännande

Anyway längtar till december nu är endast 3½ månad kvar så har jag gjort halva tiden på plugget fattar inte att det går så fort som det gör.. =D

Kempe vecka

2009-09-14 / 10:59:59
Ny vecka, nya tag.. Men jag kunde verkligen inte somna igår. Satt uppe till klockan var halv 4 och tittade på 16 and pregnent, fashinerande.. iaf. så ska jag förbereda inför em när det ska redovisas så idag får jag väl försöka få tag på J så att jag vet vem som ska säga vad.

Är så trött bara, det lixom bränner under ögongen av trötthet. Så mycket att göra på så kort tid..

Dubliner

2009-09-13 / 16:23:54
Japp det var där vi landa igår jag o svärmor för att shaka så fossingarna glödde =D Härligt värre, kom hem när kl var halv fem denna morgon =) o då var jag inte sist hem, för T trilla in när klockan var 8...

Trots en helnykter kväll igår lr inatt så känner jag  mig superbakis isch, men det blir väl så när man varit uppe ett dygn o haft ett redigt träningspass, först 20 min yoga på dagen sedan 40 min joggingtur med Wilma för att sedan stå på dansgolvet från kl 22-04 Inte konstigt att kroppen är helt slut, blev många liter vatten..

Ne nu ska jag kika lite på tv



Bedrägeri/stöld + laserdome

2009-09-12 / 00:18:56
Usch säger jag bara,
nämnde ju för ett tag sedan att de spärrat flera av våra kort på grund av skimmningsförsök.. otäckt!
Ännu otäckare var idag när jag skulle använda mitt kort så fungerade det inte, trots att det är nytt med ny kod. mhm.. Ringer för att kolla saldot på kortet och får veta att det är kört i botten.. Uttag är gjorda i Indonesien, den dagen som jag jobbade, precis innan jag åkte till Malmö.. Troligt att jag varit i Indonesien lr.. =(

Fy fan vad man känner sig kränkt!!! Så imorgon blir det ringa till polisen och anmäla bedrägeri!!!

Men jag fick iaf avreagerat mig direkt efter beskedet med LASERDOME, vad jag sprungit och skjutit på allt som blinkat.. blev omringad o totalt nerprejad av motståndarlaget haha vilken kväll helt suverän =D
Var jag T o Voss som tillbringade kvällen med detta, trevligttrevligt, men det var som världens gympapass, pursvett redan efter första passet, o nu är jag alldeles mör i kroppen ;D

Segt när det så sällan går att lägga in bilder och är sånt jävla meck med de..

Bilder & en tvättupptäckt

2009-09-09 / 23:44:52

Man måste hafva kläder i tvättkorgen, annars blifva det ingen plats i garderoben för nya!!

En underbart korrekt upptäckt efter dagens 8-16 jobb i tvättstugan.. Ingenting får plats om man inte har typ hälften i tvättkorgen haha Men nu när allt verkligen ALLT är tvättat, är det bara till o sätta igång med nya ideér för vad man kan mixa o matcha hehe

T:s kommentar ett plagg till vare sig det är ytterplagg, innerplagg eller skor så måste något åka.. =S ohno tänkte jag o började fundera över vad i min underbara garderob från året 09 som skulle kunna försvinna och bestämde mig för att allt är så bra att ha, så så det får vara kvar, så får skor o andra plagg smyga in i lyan ett tag fram över =P

Har inte tagit så mycket bilder det sista blev änna avskräckt efter senaste framkallningen o allt jobb med de.. gah, o bara tanken på att 500 bilder till ska printas ut ger mig stora skällvan.. men jag tänkte iaf bjuda på lite släktbilder från när vi firade lillebror o storasyster samt en bild på Mitt rosa hår =) Wilma ska givetvis få vara med på en kant oxå..



Arga katten, har aldrig sett han resa pälsen så mkt som han gjorde denna dag =P Tuffen i ett nötskal hihi

     
Litet kalas med livliga diskussioner.. ;D Wilmas nya säng bredvid hennes egen soffa o korg, men hon gillar att variera sovplats och det är henne väl unnat =)



och sist men inte minst, här ser ni nu mina "röda" "slingor" som snarare liknar en rosa lugg på denna bild hihi
Dagens outfit av makeup, man måste fräsha upp sig efter en dag i en varm stuga ;P 
Igår bestämde jag mig för mitt vad som skall bli mitt nya verk på ryggen XD men dessvärre får jag fortsätta kika efter en duktig gaddare för han har 2 års väntelista den jag hade önskat att få komma till, fast på 2 år hinner jag definitivt spara ihop till den lilla skapelsen hehe

Wellwell, det bästa med hela denna dagen, var när T kom hem från klubben med världen leende på läpparna och sa: - Å vad du är fin.. det är så härligt att komma hem till en sån vacker tjej *myys* Så gick vi tillsammans ut på en kvällspromenix med Wilma.. . Mee Like...

Good Morgon

2009-09-09 / 09:05:29
Tvätt, Det är precis vad jag har hand om just nu, tvätten och en hel timma har passerat =)
Tror detta är 1a gången i hela mitt liv som jag är uppe så här tidigt bara för tvättens skull hehe

Ska givetvis plugga idag med, men man får ju ge sig själv möjligheten att vakna först =P
Har jag vaknat ännu, hmm nope...

Fick dubbla tvättpass idag, underbart, härligt.. Finns det något mer jag kan tvätta hihi

Fika i stan sen lr vad säger ni? Kram

Jogging premiär

2009-09-08 / 17:22:19
Första joggingturen efter sommar uppehållet =) härligt var vad det var!! ;D

Det  kan man inte tro att jag som har så mycket att göra ska hinna tänka.. men usch det gör jag hela tiden o sällskaps sjukan börjar sätta till.. Avskyr det för det är ju inte alla dagar man vill hänga med den man bor med =P även om det kan vara mysigt det med..

Nepp undrar vad man skall hitta på fram till 21 tänkte jag säga, men det var ju igår.. åååh jag missade det pga alla snoppar i male beauty blaha de hade på den andra kanalen irriterande.. Men jag tycker ju att det är  lite spännande också eftersom det nästan alltid handlar om kvinnor o hur de tänker.. o det känns som vi vet det nu..

Någon annan som tittat på de programmet?

Manikyr =)

2009-09-07 / 23:34:03
Nu är det i stort sett färdigmålat och jag har ägnat resten av kvällen till att fixa naglarna =) Blev riktigt bra för att vara första gången jag gjorde det.. behöver bara lite sånna där nagelutsmyckningar att sätta dit så är det klart sen =)

Börjar komma ikapp med läsandet nu, lr jag vet ju att det går fort när man väl sätter sig och efter 6 timmars läsande kan inte skallen ta in mer that´s it! Så jag är nöjd.

o Wilma älskar sin nya kudde som vi köpte på Ullared, var riktigt skönt att slänga ut allt det gamla o ge henne lite nytt och fräscht.. ;D Våran lilla tjockis har iaf börjat äta igen o börjar bli riktigt rund o go, men det dröjer väl inte länge innan hon svälter sig själv till en sticka igen så vi njuter så länge det varar..

Nu väntas nattmacka o sedan sängen, nya tag imorgon.. lite längre promenad om vädret tillåter.. nån som e sugen på att gå med?? =)

Nattinatti

Fullt upp =D

2009-09-06 / 19:05:45
Hejhej, Nu var jag tillbaka igen, eller någorlunda iaf. för Oj så mycket som skall hinnas med på kort tid jag kommer mer lr mindre bo i böckerna den kommande månaden.. 11 examinationer på 8 veckor, varav större delen skall vara klar inom de närmsta två veckorna.. Så det kommer verkligen bli tajt om tid.. huh..

Fredag, När jag kom hem från Malmö så var jag helt slut efter 3 dagar med intensiva föreläsningar och kursintro så det blev en sväng till Pizzerian för mat sedan somnade jag i soffan när jag väl kommit hem..

Lördagen begav sig jag o T till Ullared, o den som inte behövde köpa några nya kläder inhandlade mest haha men de e väl som det brukar.. Så var det till att skynda hem för vi skulle iväg till klubben o grejja resten av kvällen..

Söndagen var det sovmorgon, plugg o en tur till backa på schemat så där fick jag köpt mig nya dojjor att ha på praktiken.. så hade T lagat mat lagom till jag var hemma igen, var ju så underbart väder så det var riktigt skönt att komma ut på siista cykelturen innan vintern =) Tyckte både jag o svärmor.. o nu blir det plugg för hela slanten =D

Kortspärr

2009-09-01 / 19:05:43
Ja det där med att lägga sig tidigt när man väl måste har ju alltid varit ett krux som jag egentligen aldrig lyckats med.. Igårkväll när jag gick o la mig fanns det inte minsta tillstymelse av trötthet i kropp o huvud utan jag låg mest o vände o vred på mig hela från kl 23-24. Irriterande så jag bestämde mig för att det är ingen indé utan satte mig framför tvn och började känna av lite trötthets symptom när kl slagit 02.00 Men de var ju skönt två timmar innnan jag skulle gå upp!!
Så som ni märkt inte mycket sömn...... Jobba 5-12, hem, sova, promenix med Wilma och;:

ett samtal om att mitt kort kommer spärras pga att nån försökt ta ut pengar... Ska de spärra Sveriges alla kort samtidigt lr???!!!! De spärra Thommys kort tidigare idag pga av ett försök i Kanada. hade de inte spärrat Mikaels oxå för inte så länge sen.. Sånt gör mig galen, kan de inte bara lösa problemet istället!!!



Nu har jag gett mig på att laga mat till mig själv eftersom T inte tycks visa sig denna kväll orka vänta.. nepp
Malmoe here I come again hihi underbart att det äntligen startar upp igen så man kan bli klar nån gång =P

Xoxo