Natti

2010-04-30 / 22:04:51

Enough?

2010-04-29 / 23:35:53
Galet fundersam över händelser, funderingar och frågor.. When is enough, enough..??  
Tänk att det kan variera så... hmm

Haft en jätte trevlig kväll med Linda, Jenny och Emma på Rosen annars. Kändes välbehövligt efter en dag fylld av tvättande och städande. =) Så nu sitter jag o inväntar T som jobbat på ett nytt ställe ikäll..

Xoxo

Spekulativa tankar XD

2010-04-27 / 21:30:45

Nu har jag letat efter en ny sminkpalett i minst 2 veckor och funderat allvarligt på att inhandla en på tradera. 300 spänn för 120 skuggor o jag är så sugen, tycker det är så skoj att leka med smink. Som ett barn på julafton.

hmm vad händer annars, inte mö... är trött så in i gatan borde som vanligt laga mat men jag är allena för tröött på allt som har med det att göra. o T han jobbar som vanligt de ska gudarna veta att vi kommer få ett tråkigt liv den dagen jag slutar plugga o börjar jobba. Måste/vill ta tillvara på den tid som finns för oss tillsammans. Men visst är det väl så att man skall älskas mindre när man är sjuker. What does love got to do with it..??

Min nivå på humor när kärleken tagit avstånd ;P









Den sista hämtad ur en kokbok från andra v.kriget. Nu vet jag vad som behövs för att bli framgångsrik :P
Kärlek är något överskattat, affirmationsbehov för de svaga och där tog mina tankar slut...

Have a nice week cause tomorrow Malmoe waits for mee.
Xoxo

Stolt övningskörare =)

2010-04-26 / 23:16:31
Idag gick det jätte bra, visst sura jag över att jag inte klarade båda banorna men den ena sa S att jag hade MVG på.. känner mig grym :P Ska försöka att inte tänka på hur många kroner det har kostat mig att klara den men det innebar ett G i mina papper =) jippi. På måndag kör jag min första trafiklektion.. hmm det kommer att bli nervöst, men ska dit med inställningen att det är inga problem.

Vart en super lugn jobbdag och kanske dags att börja plugga inför nästa kurs så man får ordning på den. För det är bara en månad kvar sen är det sommarlov... Har tackat ja till 6 veckors jobb i Mölndal, så det blir nog till att köra moppe i sommar hahaha kommer se grym ut... T drivar iväg på sin hoj o jag efter på min röda PUCH ;P


Nattinatti..

yey

2010-04-25 / 14:55:38
Jag börjar bli helt galet rastlös utan man, med sjukdom och gött väder. Är så man har lust att skrika. Satt uppe hela natten och väntade på körlektionerna men icke! Sen ringde T o väckte mig och tyckte inte att jag skulle sova bort denna söndag - tack för det! Nej men hjärtat ska du inte åka på mc live mässan. Jo men visst när de stänger kl 17 och jag kliver upp kl 13. Toppen! hihi, så valet blev vill du ha rena kläder eller vill du att jag åker bort :P (svaret var att jag skulle åka bort - men jag vill ha rena kläder)

Ska förbereda redovisningen som skall vara på onsdag! =)
Jag behöver komma på något annorlunda, powerpoint tycker jag är lite tråkigt.. hmm vad skulle det kunna vara..?? Förslag..??

Xoxo

Inte riktigt som tänkt..

2010-04-25 / 00:30:53
Så kom det lite bakslag, man ska inte sätta sig vid datan så här sent. Men det är inte mer med det. Hoppas att det kommer att gå bra med den kommande kursen iaf. :/ Blev lite besviken på annat också men det är bara att släppa och njuta av den kommande sommaren. Väntar på att körskolan skall släppa sina tider så att jag kan boka upp mig på allt jag kommer över :P Jag SKA ha några godkända punkter i slutet av maj.

Haft en helmysig dag trots förkylningen som härjar, vårfixat cykeln, tvättat, bakat bröd, handlat, städat, umgåtts med Jennie och busat med Jonte =)

Sen hade jag en man som faktiskt undrat vart jag tagit vägen idag när han kom hem, för ovanlighetens skull, det är ju alltid trevligt när man varit saknad.

Nu skajag möla i mig cola o glo på en film innan jag däckar helt. XD

Xoxo

Förkylningssjuka

2010-04-23 / 20:44:17
Idag är jag mer förkyld än jag var igår... konstaterat..

Men begav mig till körskolan o plugga teori sen åkte jag med stefan i bilen när T körde trafik, var en mkt trevlig timma som jag lärde mig mkt på =) Sen var det ju trevligt sällskap också, o det vägde givetvis upp till 100%, han e galet grym hihi

Väl hemma igen är jag så sjukt rastlös o ändå orjar jag inget med denna skalle som väger bly :P
Så jag knaprar popcorn o sitter här o ugglar i väntan på att T skall komma hem från jobbet för att inte vilja umgås med sin sjukling till dam. ;( så egentligen undrar jag vad jag väntar på. Försökte sova en timma förut med inte gick det för jag kunde helt enkelt inte andas :P

Funderar på att bege mig till mc live mässan imorgon, för T jobbar, är bortbjuden men som det känns nu är det en riktigt dum idé att åka bort i helgen.

Bara att fundera vidare. Längtar till nästa körlektion, fan vad jag ugglat på youtube för att se hur de gör. O nu är jag super taggad att prova o fixa det!!

xoxo

Urkasst

2010-04-22 / 20:55:16
Idag gick körningen urpissigt, jag som var så lugn och på gott humör innan jag kom dit. Kan inte släppa att jag fegar ur när jag skall sicksacka mellan konerna. Jag vågar inte slappna av och luta hojen som man måste göra för att hålla hastigheten så jag är super besviken på mig själv även om det bara är att släppa och ta nya tag nästa gång.. problemet är ju att jag vill fortsätta träna när jag kommer hem o där finns inget att träna på så jag får så lungt vänta 3 dgr igen suck.. Hade det funnits lektioner så hade jag kört varje dag. :/

Bitterfia är i farten iaf Så här skall det se ut, FAN!!!!! att det skall vara så svårt att bara göra...

Så kan de gå..

2010-04-21 / 08:30:50
 Om jag inte fatta helt fel i bildgallerian så är detta Ts nya leksak, som jag definitivt aldrig lär få köra :P Kommer väl knappt få andas på den.. men det dröjer allt ett tag till innan han får köra den.

Har blivit förkyld igen och ska om 30 min var iordning för att bege mig till jobbet.. känns sådär motiverande när jag mår så här.. men det är två dgr till denna vecka sen kan jag gräva ner mig igen.. =)

Hoppas ni får en trevlig dag.

Xoxo

Härlig dag =)

2010-04-19 / 23:54:19
Jobbade mellan 9.45-16 sen bar det iväg till en skolkamrat för att klottra ihop ett arbete som skulle göras, gick riktigt smidigt måste jag säga o mysigt var det med mat o fika som bjöds på =)

Väl hemma så drömde jag o T oss bort i alla planer vi har och allt som kommer att hända innan sommaren sätter igång.. härligt härligt.. Tror inte att det blir så mycket jobb i maj för jag börjar känna mig sliten av allt som skall göras, upp tidigt och håller på till sent om kvällarna. I helgen vaknade jag med ont i halsen igen, som övergått till torr hosta och uttorkade slemhinnor :( bittert.. men det är min kropp till o säga ifrån när det är föör mycket på gång. Så T tyckte också att jag skulle varva ner lite (Klart han tycker är ju han som får ta smällarna när jag bllir för odräglig =P)

Imorgon är det skolarbete som gäller för hela slanten sen skall jag köra på em. läängtar :0)
Inatt låg jag i sängen o titta på film tills klockan var alldeles för mycket, så snart ska jag trilla i bingen för det känns välbehövligt ..

Denna tjej vet vad som står högt upp på hennes önskelista detta året ;D



min klänning som jag drömmer om =)
Ni har sett den förut och kommer antagligen se den fler gånger :P Undrar jag om det inte blir hoj till bröllopet hmm men vi får väl se.. kanske blir svårt i den klänningen hihi

 Lånad bild från som ni ser gaddad.se En sån skall jag ha fast med mer lullull ;0)

o givetvis vårt drömhus, ni skulle se det invändigt mhm.. så ofta som jag kikar på de bilderma..  Det är tur att ingen kan ta ens drömmar ifrån en.. =)

Det är nog tur att allt kostar så mycket penningar att man inte kan införskaffa det på en gång utan får ha lite mål här i livet
Nattinatti Xoxo

Lördags tankar

2010-04-17 / 12:37:25






Jag älskar mönstret på sovrummsgardinerna, sen kan jag ju aldrig sluta med spetsen som är däremellan. den dagen T satt upp en annan gardinstång skall jag överväga saken :P

Blev riktigt nöjd med köksgardinerna iaf, bidde gardiner, omfång och en köksduk av det =) Nu ska jag bara inhandla den där plastmattan på Rusta när wilma slutat löpa så inte den blir förstörd med en gång hehe

Gårdagen blev kanske inte riktigt vad jag väntat mig, entusiasmen fick inte riktigt den respons som jag hade väntat.. There are some things you just don´t talk about!! ;'/ jaja thats life...

Vad händer idag, T begav sig till jobbet o här sitter jag, men vi hann äta en mysig frukost tillsammans iaf, ska läsa lite inför ett arbete som skall göras på måndag efter jobbet.. Har snart övertalat mig själv att åka och köpa en ny telefon. men det tar lite tid att övertyga det egna jaget.. bara för att jag inte vet hur jag skall göra med att byta nummer, kanske är dags för det, pretty tired of knowing.. hmm det har ju trots allt hängt med i 10 år. Ja då ska man ägna onödig tid till att fundera över det oxå, världsliga ting =/

Men ni vet hur det är när man börjat tänka på något och nästan blir besatt av tanken, wierd!

Nu skiner solen men det blåser ruggigt kallt där ute.. inte direkt uppmuntrande och min hals känns som jag stått o skrikit i flera timmar igår men icke är fallet så.. hmm bara jag inte blir förkyld igen..

Drömde den konstigaste dröm inatt, jag rakade av mig håret eller snarare ägnade flera timmar till att "trimma" av det för hand, herregud så jag såg ut sen, hände mycket annat skumt i den drömmen också som jag inte går närmare in på för det liknades mer vid en mardröm--- kan bara betyda en sak att jag oroar mig över något, såpass väl känner jag mig själv.. undrar vad det är som ligger o gnager.. ?? kan visserligen handla om saker som börjar komma ikapp mig hoppas inte... ;0/ nej bäst att lyssna till sig själv så det inte går för långt bara.

Är jag nöjd? Jag håller på att ransaka mig själv - starta aldrig tankar som gör att du börjar fundera i dessa banor. För det ska man inte ens behöva fundera över, och jag är nöjd som livet är nu ;D

Lilly Allen - Not Fair

Xoxo





Idag har jag bakat kladdkaka, tigerkaka och rulltårta...
Tigerkakan för att ta med o bjuda på för den blev bäst.. så när jag vänder på den trots att jag kände med sticka innan jag plocka ut den så rinner den... fan fan fan.. då får man väl ställa sig o baka imorgon oxå.. måste baka minst 3 sorter för att få en som fungerar, människor skulle bara veta vad man sliter för att ta med en lyckad sak till bjudning :P

Jiiihoo =)

2010-04-16 / 19:17:15
Idag kom något som jag väntat på huuuur länge som helst är typ hyper exalterad!! Visserligen inte riktigt som jag tänkt men det har definitivt gjort min helg *JIPPI*

Papps har varit här o hälsat på idag också o då har vi varit på shoppingtur, varit supermysigt, nyinköpta gardiner dessutom nu skall de bara upp, undrar om jag inte rycker tag i det redan ikväll medans T jobbar.. Åååå vill att han skall komma hem nu så jag får dela min glädje =D

Xoxo

Mycket man vill ha ;D

2010-04-15 / 22:22:16

 Jag gillar den, jag vill ha den.. men säkert bara för att den är rosa :P såå typiskt att mannen säger nej hmm inte för att den typen av hierarki finns men jag är helt med på det eftersom vår nya hobby kostar så mycket.. o jag hade redan kunnat köpa både tvättmaskin och ny telefon för de pengarna men vad gör man inte grymt kul är det... :D

Ni skulle sett mig igår när jag körde, jävlar vad bra det gick jag gick där sen som en stolt höna o läraren är ju grym bara hihi

Annars är här fullt upp jobbar på dagarna o pluggar på kvällarna så det är inte mycket fritid till övers så man lever på de stunder då man får vara på banan =)

Idag var det som vanligt städdag, alltid välbehövligt, Wilma har ju börjat löpa så här ser ju ut som fan efter en ½ dag, menmen det är ju så när man har vovve... Men riktigt ambitiös var jag städa laga mat och bakade bröd samtidigt för att sedan sätta mig och skriva nästan färdigt skolarbetet men nu är det 1 sida för mycket och det måste jag bara lösa genom att revidera texten.

Xoxo

Påskbild

2010-04-13 / 10:18:52
 

Så här pyntade en del inför påsken ;D

Tjingtjing..

Perfekt wakeup

2010-04-09 / 15:24:31
Underbara dag ;D

Somnade på soffan igår, men vaknar i sängen wonderful
Då var klockan alldeles för mycket o T hade varit ute med Wilma. fixat frukost och höll på att hänga in tvätten..
Allt för att jag skulle få sova så länge som jag behövde myys

Igår morse var det körning igen o jag rocka haha kände mig grym hoppas det håller i sig =)
Sen jobbades det hela långa dagen för att avsluta med att skriva lite på uppsatsen..

 Ni förstår ju varför jag låtsats vila armarna o lite annat när den legat på marken.. :P Detta är ju mitt liv just nu så inte konstigt om man är lite insnöad i ämnet haha

Så idag efter att vi städat o T begett sig så tror jag att jag skall promenera ner med Wilma till klädkällaren o köpa nya köksgardiner faktiskt för jag behöver verkligen ett par nya.. =)

Hoppas på en lugn o skön helg

Xoxo

Wonderfull day it feels like monday

2010-04-07 / 22:37:27
Första dagen på jobbet kändes otroligt bra =) Trivs jätte bra på detta ställe..
+ Att mitt humör var sådär igår.. lovar jag är inte en solskenstråle varje dag med allt som pågår omkring mig... :P Men det var länge sen humöret svek mig, o jag har en man som är grym haha skämt åsidå körningen gick jätte bra o imorgon bitti kl 8 är det jag som kör innan jobbet.. puh blir en lång dag imorgon tur att det är helg sen så jag kan få relaxa o komma ikapp med pluggandet.. =) o vila kroppen lite för jag har grym träningsvärk i vanlig ordning efter...

Nepp nu ska jag krypa ner i bingen, efer natta promenixen med Wilma så klart ;D



Påsken

2010-04-05 / 23:54:54

Fredagen bar det av hem till familjen, god mat o en massa tjöt myys =)
Lördagen var det fika o mat hela dagen med släkt o familj, satt ganska många gånger vid datan o väntade på tentasvaret som uppkom kl 21.30 på påskaftonskvällen - Sammanfattar -- Såå jävla nöjd med det resultatet!!!

Lördagen träffa Matilda över en lunch och sedan var det bara att bege sig hemåt igen med tåget som avgick kl 18.16...

Men skam den till o klaga, pep ner till Nen med en gång o satt o tjöta tills mannen kom hem =)

Idag har vi badat Wilma, varit hos svärmor o käkat o sedan ägnade jag en bra stund till o spana in pikébilen o de andra små polisovlovsarna ;D

Imorgon är det plugg o sedan en körning som väntar, känner mig ganska påläst till körningen hihi

Nattinatti