Malmö resa..!!

2010-12-11 / 12:33:41
Normalt sett när vi åker till Malmö är vi borta två nätter och sen vet man att det är hemfärd igen.. Alla är sociala (nästan hela klassen bor på samma vandrarhem) men denna gången hamnade vi på ett annat vandrarhem, supermysigt med en helt annan atmosfär :)) Men efter att ha fått en hel del påbackning på examensarbetet om sådant som bör kompletteras och skrivas om då var man ganska mör..

Vandrarhemmet STF backavägen Malmö:

 

Trådlös internetuppkoppling, tvrum och bastu ;)

Sen började nästa kurs... En massa uppgifter som skall genomföras, tror aldrig jag pluggat så mycket som under dessa dagar.. Från det att man vakna tills man stupa i bingen Så helt slut är jag nu.. Men det är bara att ta nya tag ska plugga i em inför nästa seminarium.

Väl hemma igen möttes jag upp av en underbar man som rikitgt lös och man kände hur saknad man varit för att sedan upptäcka att hemmet var i ett fantastisakt skick, städat och iordning.. Vips dök en supermysig kelsugen Wilma upp.. Det var mys de.. @-;--

Stack ner till Jonte och Jennie och kika på tv o tjöta skit men tiden gick så galet fort så helt plötsligt var man tvungen att springa hem till bingen inför denna dag..

Ikväll får vi se vad som händer efter pluggandet.. (tänkte nog hänga på T en sväng men vi får se..)

Xoxo
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: