Fattiga riddare :P

2010-05-28 / 21:23:55

Idag efter jobbet bestämde jag mig för att unna mig lite godis, vilket jag gjorde..
Det och ett fåtal andra saker kan jag bara inte hanter så ny mår jag pyton...
Så såg jag att de gjorde fattiga riddare på tv o tänkte med guu så gott. o nu insåg jag att jag inte kommer ihåg om jag tycker om dem och vågar därför inte göra några :P

Men super kul att jobba idag, har ju så mysiga arbetskamrater :0) sen hade jag fått en bok i samtalsmetodik på posten idag också, verkar som att det får bli sommarlektyr eftersom den var på engelska o det krävs en utvilad och engagerad christina för att ta sig igenom den i så fall ?=)

Lite segt när man inget har planerat för kvällen men de kanske är lika bra, T ska jobba hela helgen så jag hoppas på fint väder så man kan vara ute mycket.

Xoxo

Humor ;P

2010-05-27 / 16:04:05


Åtta klipp i ett =)

Konstig trötthet

2010-05-26 / 19:59:57
Tröttheten gör mig så sjukt labil, snacka om att inte orka nånting..
Har varit sån här under en längre period nu, där vissa dagar är hur bra som helst och andra värdelösa. Kan inte fatta varför det ska vara så jobbigt :/ Det är inte lätt att låtsas som ingenting, känner ju knappt igen mig själv längre.

Det kan ju iof vara en utmaning att lära känna sig själv på nytt.

Idag hade jag en körning som gick skit! Men jag lär ju komma ihåg vad jag gjorde för fel idag iaf.
Men jag kände hur uppstressad jag blev av trafiken när jag kom till skolan, skorna som inte gick att dra på sig och hur jag blev så sjukt irriterad. Sen kör vi iväg o inget blir bra... suck
Så det var bara att bita ihop, man lär sig bäst när man påminns om felstegen tyvärr.
Skönt för mig att T var hemma och kunde trösta mig :)

Men dagen har varit jätte konstig, yr, trött, illamående, hungrig ja allt på en o samma gång blää!!



Imorgon är näst sista redovisningen och jag har verkligen ingen aning om vad som väntar för detta var bland det mest diffusa jag varit med om.
Men det innebär också att jag är en dag närmare semestern. 5 dagar kvar ;D

Xoxo

Sommarväder

2010-05-24 / 10:59:38

Eftersom vädret fortfarande håller i sig, visserligen blåser det liiite mer idag än igår t.ex men det gör inget så blir det en lättare promenad men Nen o sen ska jag sitta på balkong fram till min lektion börjar.

Jag undrar hur det ser ut med prioriteringar i detta hushåll skola en vecka till o här sitter jag med helt fel böcker hahaha men till slut har man ingen lust liksom...
Bara för att det är så kort tid kvar till sommarlovet antagligen.

Sen kommer det helt fantastiska att jag har bara två böcker att råplugga i under 1 månads tid inga krusiduller där inte =P Bli perfa!!

Älskar att det äntligen blivit sommarväder och njuter i fulla drag vill jag lova för det finns inget bättre att vakna till än solen som skiner in genom fönstret..



Så många somariga bilder som jag redan huinnit ta när jag cyklat lite varstanns =)

Hoppas alla har möjligheten till att njuta av dessa soliga dagar..
Xoxo

Veckan har alltid ett slut..

2010-05-23 / 18:45:32
Fredagen var det kalas som väntade och hade jätte trevligt =)
Lördagen hade jag o T frukost picknick ute vid fotbolssplan, var supermysigt..
Sen sov jag bort hela eftermiddagen var ganska sliten efter fredagskvällen haha

Idag har vi haft sovmorgon sen skulle T iväg o jobba kan säga att det kändes inte son han ville efter att ha sagt hej då x antal gånger ;) Love..

Imorgon är en ny vecka med slutspurten i skolan för sen har jag semester jippi, 3 veckor av fullständig ledighet som ni vet vad den kommer innehålla =) jag längtar!!

Xoxo

Konstig första dag..

2010-05-18 / 23:31:06
Idag började jag med mina fältstudier som skall vara i tre dagar, bara två dagar kvar.
Dag 1: cyklade hemifrån kl 07.20 ankomst till Hökälla 08.40 Bara för att jag cykla fel och fick världen omväg. Hälsade på ett härligt gäng med människor för att sedan ställa mig med en spade och vända jord i en koloni. Typ stå och vända lera i ett potatisland i några timmar, sedan var det lunch. Sedan ägnade vi x antal timmar till att så palsternacksfrön. Kan säga att det är ett tuffare jobb än man tror.

 
Bilden av denna dag talar för sig själv ni kan ju tro att jag har världens bonnabränna haha
Men oj så avkopplande, att stå där i solen och lyssna till fågelkvittret =)

Så bar det av hemmåt, cyklade inte helt rätt men tog ca 50 min och det med uppförsbackar inkluderat ;P Blev dryga 3 mils cyklande allt som allt.
Var helt slut när jag väl kom hem och då var det bara att bege sig ut med Wilma.

Lille T fick hem sin leksak idag, så nu vet vi än en gång hur det är när kärleken transfereras över från mig till ett föremål XD
Han har väl mer eller mindre bott i garaget till han började jobba :P
Ha o sen ringde han för att säga att jag kunde åka till garaget o kika jag som knappt kan röra mig...

Imorgon bär det av till Hornborgarsjön för att titta på fåglar sedan skall vi på guidad tur i varnhems klosterkyrka och kika runt i örtagården. Ska bli trevligt, vill till att man kommer upp efter denna dag bara... Vet ju hur jag är en dags ansträngning nästa dag sängläge... jaja

Plocka en fästing på Wilma idag oxå, yttepytteliten var den, och jag tror hon har nån mer för hon har kliat sig hela kvällen men kan ingen se, så tiden får väl utvisa om hon har det.

Nepp här sitter jag o väntar på att T ska komma hem från jobbet, när jag egentligen borde nanat kudden för länge sen men kunde ju inte missa desperate housewives och couger town och christine, sen ville ju Wilma ut igen så det var bara att bege sig ut. Gött varm idag iaf. härligt är det må jag säga när man inte behöver dra på sig 100 tröjor och jacka bara för att gå ut med henne.



Xoxo

Att det ska ta sån tid

2010-05-17 / 00:32:23
Hua mig så har man varit trött i flera timmar och sitter uppe bara för att få bokat körlektioner, dessa kommer ut varje söndag 00.00 och lektionerna är mer eller mindre slut när klockan passerat 00.05, intressant fenomen det där.

Sen vill jag ju vara klar med kortet när vi kommit in i mitten av juli helst tidigare så man kan njuta lite av ledigheten o då är det väl bara att köra på.. hmm men dyrt blir det vill jag lova trodde aldrig man skulle vara tvungen att ta sååå många lektioner men det är väl så när man aldrig kört förut. Annat var det när man tog B kortet då hade man ju gott om tid, till detta finns det bara några få månader.



Men det är väl till o gläjas åt att pengarna kommer börja rulla in i augusti igen, bah, bara tanken för en ekonomiskt sinnad människa som jag får detta att krypa i venerna. Men vill man göra något roligt här i livet så får det väl bli detta.. :P Kan säga att jag verkligen har nedräkning till nästa år inte för att 2010 är ett dåligt år tvärtom men då ska man börja arbeta, skolan är slut och jag ser fram mot riktiga lönespecar igen med några vettiga siffror på =) hihi att längta är väl något av det bästa som finns för det innebär ju att det finns drömmar. ;D

Xoxo

 

Fredagsmys

2010-05-14 / 21:40:03
En riktig kick skulle jag behöva är såå sugen på den förbjudna frukten, men inte kan jag göra mer åt det än att ösa in med reserven fy fan vilket tufft liv vi lever.. :P

Idag strosa jag o T omkring på stan på stan, satte oss vid fontänen vid Storan o käka glass och mös i valig ordning. Sen begav jag mig hemåt, skulle gjort mer men först blev det några telefonsamtal sen hamna jag hos svärmor som jag inte sett på ett par månader eftersom vi har 100 knutar här och ens hinner med att se personen som bor trappuppgången bredvid.

Så prata man precis med farbror som ev tittar förbi imorgon, trevligt trevligt =)

Så här sitter jag  med huvudvärk och njuter av en whiskey. Nice

Xoxo

En dag mitt i veckan

2010-05-12 / 23:12:55
Haft en urpissig dag!!

1. Försov mig, vi skulle iväg på möte idag och var tvugna att åka 07.45 senast jo men visst när Christina vaknar 07.25 o vet vad som väntar bläää sen var det världens mest urkassa möte till råga på allt!!

2. Åker till körskolan ska göra säkerhetskontroll "bromsar" framför alla pojkarna jo men visst jag kom inte ihåg vad som ingick i den så det är bara till o plugga, gissade lite hit o dit, tabba mig som fan, för att sen få den roliga kommentaren - "glöm inte spolarvätskan" Jag var så fint rosig om kinderna så ni kan inte föreställa er, men man får hålla masken så gott de går. :P

Men efter en timma på denna bana så lyckades jag vända runt utan att köra in i väggen eller att sätta ner foten, tur att man har en sån mysig lärare, med så mycket tålamod :) Kan säga att det ser lättare ut än vad det är att köra i 3-4km/h. Krävs sjukt mycket balans för att inte välta haha



3. Kommer hem däckar, hela kvällen är förstörd, jag som jobbat så hårt på detta med 8 timmars sömn 16 timmar vakentid men jag klarade inte att hålla ögonen öppna. hmm så blir det när man sovit helt galet dåligt natten innan bara vänt o vritt på mig :/ Vet precis varför... Men det är tur att jag har sånna här dagar så att jag kan uppskatta de bra dagarna.. =)

Inte är jag bitter för det, vi har det nästan för bra nu jag o mannen :D går mest bara omkring o myser

 

Det är inte alltid så lätt med koreografin under uppvärmingen.. Hur såg det ut borta hos er Linda =)

Xoxo

Shoppingdag

2010-05-11 / 23:00:58


Tryck på bilden så blir den större.
Så här ser paletten ut, sök på tradera efter 120 palette, inget speciellt märke. Men jag hade den i 10 timmar och skuggan satt hur bra som helst =) Så de var riktigt bra, super nöjd.

 En mojito färgad skjorta inhandlades idag =)

Ett coral färgat linne

 En lång cardigan fast coralfärgad den med :)

Tycker det har varit så grymt svårt att köpa kläder det sista o inte trodde jag för en sekund att jag kunde bära dessa färger men det kunde jag tydligen. Blev ett par nya leggins, underkläder, sommar skor och lite annat smått o gott också haft en helmysig shoppingdag med mammi idag.
Ni skulle sett oss på vårruset igår 31 min sprang vi på, kände oss super nöjda med den prestationen men det har känts idag vill jag lova =) Man har knappt fått på sig byxor o annat hihi..

Vi färga håret på mammi idag också o det blev jätte bra men så fick jag för mig o bleka lite i utväxten o det blev kanske mindre bra haha ser ut som en blandning av leopard/pantertant hahaha

Xoxo

Nu ska jag snart trilla i bingen

Bokat

2010-05-10 / 10:13:37
Nu kommer det tråkiga med det fina vädret, ni skulle se mitt nylle.. De har fått en jäkla massa färg av att jag varit ute så mycket som jag har, mhm med halsduk o jacka uppdraget till hakan, så huvudet ser nästan inte ut att sitta ihop med kroppen :P

Nu är det bokat så det vill till o börja råplugga Risk 2an den 16 juni och körkortsteorin den 21 juni.
Sen är det bara uppkörning kvar... Blir nervig bara jag tänker på det... Men nu SKA jag ha en stor tro på mig själv. STOR tro!!!

Nepp in i duschen o sen ut med Wilmisen.. =)

Xoxo

Helg en del av veckan

2010-05-09 / 15:54:12

Helgen har varit ovanligt lugn, inget jobb på schemat, inte pluggat, jag o T var en sväng i stan o inhandla mammsen födelsedagspresent eftersom hon kommer hit imorgon för att "springa" vårruset med mig :0)

Min fina palett med 120 färggranna ögonskuggor kom i torsdagskväll o de är helt underbara XD provade dem på fredagen när jag skulle till trafikskolan för att göra Risk ettan, så var den avklarad liksom o fick mkt beröm för färgen på ögonen =) yey

Sen var jag trött som vanligt men en av deltagarna som gått en sömnkurs berättade vikten av att vara vaken 16 timmar för att sedan sova 8 timmar. Så det har jag minsann gjort i helgen, o kan meddela att jag vaknat innan klockan ringt, inte för att att jag varit speciellt pigg när jag vaknat men jag har iaf vaknat.

Fredagkvällen kom T hem ganska sent för han jobba över men vi hann se en film iaf. Sen var han hemma tidigt igår kväll efter att ha hängt med Micke så då blev det mera film myys

Idag var han på väg till jobbet alldeles för tidigt så raringen kom hem igen o delade en fabulös frukost med mig Rostamacka o Kaffe/Saft. Nyttigheterna främst :P

Fick läsa om tråkigheter i tidiningen idag.. Det känns när man varit en del av det de senaste 7 åren.. :'(
That´s life..

Lyckades inte med att inte inhandla något månadskort tyvärr tog en vecka. I fredags var jag tvungen att betala kontant o i lördags o vips så hade det kostat en tredjedels månadskort o jag har några tillfällen då jag faktiskt inte kan cykla :/ men det var väl värt ett försök. Cyklade sön-tors iaf o det inte fy skam att ha gjort ca 6 mil på 5 dgr.

Xoxo

Längtar till sommaren

2010-05-05 / 23:06:21
Börjar verkligen känna mig sliten och även om jag tycker om alla uppstartade projekt och allt det som försigår omkring mig så hinner jag aldrig komma i fas.

Körningen går bra men ni ska veta att tårarna sprutar när det inte går som jag vill, har ett vagt minne av att det var lika jobbigt när jag tog bilkörkortet.. hmm man tror att det ska gå lättare o att man hanterar situationer annorlunda men i detta fallet; nix. så fort jag blundar och slumrar till drömmer jag om körlektioner, skyltar, prestation osv. Ni förstår ju själva att det inte blir någon bra sömn av det. Tycker nästan synd om S men han får ju betalt för att "ta skiten" ;P

Har denna vecka cyklat till de platser jag behagat att ta mig till, dvs till körskolan, till skjutsen för Varberg och in till stan. Går himla smidigt, det som är tufft är hemvägen eftersom det är så många uppförsbackar men jag ska försöka att inte inhandla något månadskort denna månad utan hålla mig till cykeln =) Vi får väl se hur det går. Imorgon blir nog inga problem för då ska vädret fortfarande vara fint men fredag då ska de ju bli regn så det tål att funderas på alltså...

Nu ska jag njuta av lite hemmagjort chokladkräm innan jag hoppar i bingen, körning tidigt imorgon...

Myshelg

2010-05-02 / 23:59:07
Fredagen ägnades till plugg för att vara lite seriös =)
Lördagen jobb 5-12.30 sedan hem till min underbara man som städat och gjort superfint här hemma :0*
Var tvungen o lägga mig att vila ett par timmar för kl 16 komen gammal vän som skulle hälsa på. Brukar oftast fira nyår och lite annat smått o gott tillsammans, så det var riktigt trevligt.

När kl blivit 18 begav vi oss in till stan för T hade bokat bowlingbana på StarBowling och middagsbord på samma ställe som han bjöd på =) *myys* (jag förlorade i Bowlingen men hade super trevligt ändå). När vi satte oss till bords för att äta dök Ts morbror upp för han o T hade stött på varandra på utsidan, så sällskapet utökades till fyra vilket gjorde att vi fortsatte kvällen med 2 h biljard. Dit förpassade sig även Mikael och vi avslutade kvällen på casino cosmopol och spelade lite på automaterna där hade ingen mer än morbror varit så det var kul att se hur det såg ut ;D

Blev en lång kväll så ögonen gick i kors på mig när vi väl begav oss hemmåt. XD

Söndagen ägnade jag o T till o cykla ner till gamlestan för att inhandla lite balkongblomster, sen var det en långpromenad med Wilma och efter att ha varit så här hurtiga avslutade vi kvällen med Pizza hemma hos Nen o Micke, Tack för den trevliga stunden =D

Nu väntar natten för imorgon är det jobb och sedan körning som gäller.

Xoxo