<3

2011-12-27 / 21:38:05
Dagarna mest flyter in i varandra men så fantastiska de är, varit på utflykt tillsammans och avslutade gårdagskvällen med en tripp till Ikea för att spana haha vill höll på att aldrig hitta ut när de hade släckt lamporna och ropade ut i högtalarna att butiken stängt :P
Ikväll skall jag se minst ett avsnitt av Sons har ju missat några kan man ju säga :P och nu när jag kan se dem på tvn så är jag minst sagt glad ;D T jobbar som vanligt och snart drar det iväg mot nyår, inför det är inte allt klart, har väl inte riktigt kunnat bestämma mig för om vi skall vara här eller hos en vän som tidigare år men så slog det mig att nu när Lo sover ganska bra är det dumt att störa hennes vanor.. Ja detta tål att funderas på!!
Nattinatti

Julmys

2011-12-26 / 12:12:30
En underbar jul !! Ja det är det minsta man kan sammanfatta den med.. Visserligen klarade inte T att släppa ansvaret när vi skulle få en natts sömn så han placerade M i bilen och åkte långsamt långsamt omkring med henne så att jag skulle få sova, sedan tog min familj över under förmiddagen så jag var alldeles toksvullen i nyllet av att ha fått sova en natt, sen var det jul och det var såå mysigt, älskar att vara hemma vid denna tid. God mat, mysigt med ljus och pynt och alla är samlade.
Den natten sov M från 00-9.00 dagen efter sen var jag utsövd ;) Hon var nog också trött efter en heldag full av intryck och sen sittandes i min farmors dundervarma kök...
Väl hemma i Götet igen var det bara att byta om och springa över till Ts mamma som bjöd på julbord med hans syskon :) det var mysigt det med men lite lugnare kan man väl säga..
Dessutom överraskade M oss med att sova nästan hela natten igen så jag njuter av fulla drag, för man vet ju inte när det slår om igen..
Idag skall vi bege oss till Backaplan och spana lite, nu när T inte skall börja jobba fören sent.. Mysmys dundermys, vi invigde mediaspelare, varma sockar och ufomaskin igår med..
Xoxo

Så här ser det ut mer än ofta hemma hos os...

2011-12-22 / 13:55:40

mms_img50184 (MMS)

Så här ser det ut mer än ofta hemma hos oss.. Annars får man inget gjort :-D

Jul, jul strålande jul..

2011-12-18 / 21:41:03
Nu är det snart jul ska bli underbart.. Har inte slagit in klapparna ännu, tänkte gjort det ikväll men energin är slut nu för lillan är super svår att få och somna om kvällarna, somnar, vaknar, skriker, lugn, somnar så börjar vi om... #S Sen har jag verkligen börjat nojja för januari/februari och mår ganska så dåligt pga det.. så även om jag lagt mig i god tid så kan jag inte slappna av och sova :( Nja jag har helt klart mått bättre.. och det finns inget värre än att höra orden det löser sig för de är jag numera allergisk mot, blir lite yr och illamående, får huvudvärk och ont i magen när jag hör de orden. isch...
Ringde till vårdcentralen för en läkartid men även denna gång var det fullbokat hos läkaren, man ska verkligen vara dödsjuk för att få läkarvård, ska prova att ringa imorgon igen...
Idag drack Malou 10 ml med ersättning det är mer än hon druckit hittills ;) Satt och läste hur man gjorde för 25 år sedan och då var det ju juice vid 2 månader hihi men det är så skoj att jämföra.

Varit på promenad i det härliga vintervädret och det var helt underbart. Kolan blev klar igår, så nu måste jag bara hålla mig från att äta upp den.
T jobbar som vanligt så här har vi det lugnt...

Trygghet, mat och ersättning

2011-12-13 / 23:25:41
Jag behöver då aldrig oroa mig för Malou, Wilma har stenkoll :) Varje kväll ser jag hur dörren in till sovrummet står på glänt och då vet jag att Wilma smugit in och tittat till Lo, är inte jag i närheten då ligger hon i lägenhetens centrum där hon kan se allt, om ifall att något händer, och man kan se på hennes öron när lilla snart kommer vakna för det hör hon långt innan jag gör det. Helt galet fantastiska Wilma som går mig på nerverna emellanåt
<3

Idag var hon dock mer än nöjd, jag lagade biffstroganoff med paprikaris och gjorde detta på kalv för jag tycker att nöt är så svårt att få till så köttet inte blir torrt. Men jag kunde ju inte låta bli att dela med mig av kalven, något hon verkligen uppskattade, sen kom T hem och han öste upp ett stort lass med rotmos och kassler från gårdagen och det han inte orkade äta upp fick givetvis Wilma.. Hon ser snart ut som en köttbulle så här lagom till jul ;D

Igår var vi hos barnläkaren och fick med oss en burk Althéra mjölkersättning för att se om lillan vill dricka det, isf skall det beställas hem ett lass nästa vecka, är ju så att det liksom smakportioner skall fasas in då hon kommer att ha det istället för mjölk i gröten, vällingen osv. så det måste övas.. Testade två ggr idag innan jag skulle amma och då tog hon kanske 3 droppar haha och som hon grimaserade, spotta och fräste :P näe inget jag kommer stressa med men hon behöver ju känna igen smaken iaf för det är ju hennes näringstillskott i minst ett år framåt.

Sen fick vi äntligen tid av läkaren för att komma till "mjölkskolan" för Lo:s framtida näringsintag... Då skall vi gå tillsammans jag och T, så T vet hur han skall göra med barnmaten, men de var sjukt noga med att upprepa inget smakande av något innan hon fyllt 4 månader... mycket man blir fundersam över..

Tabbade mig med 2 msk currysås på riset häromdagen och har haft en trött, kräkande, prickig flicka #( Knäppt vad så lite kan göra... Näe nu ska jag hoppa i bingen för imorgon väntar en skön hemmadag!

Nattinatti

Dec. 9, 2011

2011-12-09 / 20:19:08
Äntligen kom jag till skott och fick framkallat en hög med bilder. Inte på det sätt som jag tänkt att skicka efter en färdig fotobok utan bara lösa kort för jag är så himla rädd att data ska kracha och allt bilder försvinna från det att lilla var nyfödd haha och hon som bara är 4 månader..
Så himla skönt med helg, kommer få en hel dag tillsammans med T förhoppningsvis, han bara jobbar o sover :( så man får ju inget gjort på dagarna.
Snart är det jul och jag längtar minst sagt ;) Ska bli underbart att samlas igen <3 Näe nu ska jag värma lite fredagsglögg efter en intensiv dag.
Xoxo

Ny vecka nu igen.. :D

2011-12-05 / 22:26:58
Helgen som varit har pappa T haft hand om Malou större delen av tiden, mysisarna ;)
så lilla jag har nästan fått sova natten till idag.. Hade hoppats att det skulle bli så inatt också men så ska han jobba :( visserligen inte länge till men jag tyckte ju fått in en bra rytm här :P
Hade svärmor på det ordinarie veckobesöket där hon kollar läget :) man skulle ju kunna tro att man träffas hur ofta som helst när man bor så nära men icke, är faktiskt mer sällan nu än när vi bodde längre bort...
Imorgon ska jag pynta färdigt hemmet och sen ska jag, om vädret tillåter gå ut på ytterligare en promenix. Har ju varit dunderväder idag så jag och flickorna var ute en timma och njöt i solen..
Ska se om vi inte kan ta en tripp till simhallen till helgen, är ju inte länge man kan vara i ändå, men Lo gillar ju uppenbart att bada numera för hon plaskar så hela badrummet drunknar i vatten.. På fredag har det pratats om bio men det är jag högst tveksam till.. Den som väntar får se, dessutom vägrar hon flaskan.
Kenneth var och hälsade på en helg och detta var vad han gjorde med sessan, däckade av henne, sen chockade han henne totalt med sitt surprise:
Jag har en känsla av att jag inte ens behöver påpeka hur väl generna från det släktet har slått igenom på min lilla flicka, eller det kanske bara är jag som tycker mig se det ;S
Wilma på dagens promenix :) Så fin..
Kaxig unge jag hade ikväll eller vad :P
näe nu är det väl bäst att hoppa i bingen, har varit trött heeela dagen utom när jag var ute ;D

Lördagkväll

2011-12-03 / 20:13:02
Ja då är det lördagkväll och inom 1 timma ska jag ha gått o lagt mig för att få nåågra timmar av sammanhängande sömn då T är ute på äventyr.. Har på nytt börjat öva med flaska till lillplutta då det lutar år att pappa T påbörjar sin föräldraledighet i mitten på januari, ibland blir livet inte riktigt som man planerat men så kan det vara. Älskade Lo och jag har haft massa kvällsmys och jag njuter i fulla drag av att vara med henne nu :) Så är det när man har en man som envisas med att vara hemma med henne lika mycket #S hur många behöver egentligen diskutera sånt här med sin partner..? Men det är väl posivt antar jag och jag antar att han kommer fixar detta precis lika bra.
Nattinatti på er ;D