Årets första dopp

2012-07-26 / 22:19:39
Så himla underbart, 20' i vattnet vid Askimbadet och vi njöt i fulla drag :)

Igår var vi vid kåsjön och doppade oss, M gillar helt klart sötvatten bäst (jag med för den delen) eller så beror det på att hon aldrig badat i havet tidigare... Iaf så blev det fika och massa mys.
Oroade mig dock för att M skulle bränna sig, solen tar ju inte dåligt. Insmord var hon så hon såg ut som en riktig blekfis ;)

Imorgon om T orkar efter jobb/sovpass så skall vibege oss till nästa strand, himla gott att vara två och passa tösen.

Nu har jag återfått min cykelnyckel också, visste allt att den var hemma någonstans. Bra med en reserv.

Ska trilla i bingen nu, haft en fullspäckad dag och är helt slut. Imorgon börjar åter en ny dag kl 06.00

Snabb leverans

2012-07-19 / 15:14:50
Gosch säger jag bara, igår beställde jag en ny nyckel till min cykel, idag trillade den ner i min brevlåda ;D Det kallar jag sjukt snabbt!!
 
Rekommenderar skartp http://www.nyckelkopia.com/cykel/ Det kallar jag service!!
 
Men ni måste ha kvar nr på er gamla nyckel för att kunna beställa som står antingen på kvittot från då ni köpt den eller om ni har kvar nyckeln :P så står det såklart på den.
 
Själv kan jag säkert leta vidare hemma för någonstans är den, frågan är bara var och det vet ingen med M & T i hushållet, näe jag vet inget, har inte jag sett/rört och den andra gömmer allt där det är möjligt..
 
Jaja, idag var vi ute och testkörde nya regnstället på förmiddagen, hade säkert fungerat fint och jag hade nog kommit in med en torr unge om det inte vore för att jag inga stövlar har till henne.
 
Bye the way hennes nya sandaler är inte så nya heller längre efter några turer på BOB så det blir till att köpa nya igen :P Men jag måste få tummen ur och beställa skydd till skorna först...
 
Övrigt kläder i strl 86/92 mottages tacksamt samt skor strl 21/22 om ni har något liggandes och tycker att de skall slitas av någon som kan slita dem :)
 
Ska bara få i mig en rejäl dos kaffe nu så hoppas jag att livet blir lite roligare med detta träkiga väder utanför rutan. Längtar tills vi skall åka bort.
 
Xoxo

Tappad nyckel

2012-07-18 / 11:27:39
Idag är det dunderväder och jag skulle ut och cykla men det blir inget med det, för min lilla nyckel har fått fötter så nu får jag så snällt vänta på att en ny kommer med posten inom ett par dagar :/ Tur att man kan beställa en ny så man slipper bryta upp låset :)

Lugn vecka har vi framför oss, ska göra minsta möjliga. Har haft så ont i magen i några dagar, fick i mig mjölk på ikea och sen ytterligare mjölkprodukter dagen efter så det lär ta en vecka innan jag är i form igen grr..
Näe Lo sover förmiddag så jag ska väl göra mig iordning så vi kan gå ut så fort hon vaknat...

Xoxo

Haft en toppen söndag..

2012-07-16 / 00:25:33

Idag blev det inget museum, tiden hans inte med när T beslutade sig för att haka på :€ blev inte mer än två timmars sömn iaf för någon av oss oc eftersom vi ändå var uppe så blev det en tur till sandlådan med M som kl 9 var och hämtade skor o mössa för att gå ut, ja vad gör man hihi it begav vi oss med Bob till Hemköp och tillbaka, tog sin lilla tid, sedan åkte vi till Ikea och lekte mest hela tiden och fick inspiration för kommande projekt, men även möjligheten att prata pm framtidsdrömmar, sådant är väl härligt. Väl hemma igen har det bokats tågbiljetter för mig och Mamsen för en tripp till Malmö.. Nä ögonen i kors minst sagt ;P

Så var det lördag igen..

2012-07-14 / 22:51:28

Idag har jag pusslat med storkok, det blev 8 burkar med kycklinggryta till M.. Sen gjorde jag flygande Jacob till oss, mumma de ;) Under dagen har vi varit på lekplatsen och gungat innan vi träffade B ute på gården.. Fick en grymt lång sovmorgon för första gången på evigheter.. Somnade kl 21 igår och gick upp 11.30 idag ändå lika trött som alltid hopplöst fall.. Testar blogga via appen så får vi väl se om den fungerar. M springer som en galning hemma och klättrar oxå för den delen :) gosklimpen Nu ska jag blunda en stund för snart är kl 6 och då börjar en ny dag med en sväng till museet och en massa annat. Är vädret fint ska vi ta cykeln är tanken.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/606088/images/2012/pic_5001db01e087c31b1700051c.jpg" class="image">

Sommar och Sol ;)

2012-07-03 / 22:11:45
Heldag utomhus och visst är det underbart..
Skulle cyklat med M till stan men träffade Nen så det blev en promenix, sedan en tur till Allum för att låsa upp min nya telefon och sedan avslutade vi med att sitta på gräsmattan hela eftermiddagen tillsammans med en hel hop av barn :)
Fick även besked om förskoleplats och vi känner oss minst sagt kluvna, M har fått erbjudande om plats i centrala Bergsjön, frågan är nu: hur lätt är det att byta, hur lång kö är det till de dagis som vi sökt om vi tackar nej till det vi fått erbjudande till, hur går det med de andra vi sökt... stressande tycker jag minst sagt...
Näe lika bra att hoppa i bingen och sova på saken :))
Nattinatti