Underbara arbete.. och härliga man..

2012-05-16 / 23:11:32
Det är så underbart att ha ett jobb som man trivs med att gå till. Extra tacksamt är att ha valt ett yrke där jag planerar min egen tid och hur mycket jag vill samarbeta med andra helt klart ;)
Idag var en vanlig dag med fullt upp, så det blev en gnutta övertid pga av ett missförstånd, men nu vet jag ju vad/hur jag ska göra nästa vecka istället....
Det var min tur att laga mat, då middagen redan stått klar på bordet de senaste dagarna... men med övertid och sen hemkomst hade jag turen att komma hem till en man som tyckte lite synd om mig ifall jag skulle ställa mig vid spisen så sent så jag får väl stå för fiolerna imorgon istället...
Skönt att livet kan flyta på lite utan en massa höga hinder, det räcker med de små, som i söndags; mys hela fm, frukost på balkongen för att sedan avsluta söndagen med att vara riktigt osams..
Sen blir man väckt igen och inser hur bra man har det när kommentarer som denna kommer helt spontant:
"det är tur att man har en man som tar hand om allt hemma..."
Undrar hur många som säger så... det är i sådana lägen som allt känns så rätt...
Ikväll skulle han ut på rajtantajtan så vi får väl se vad vi kan fördriva tiden med.. ;D
I fredags var jag och klippte mig riktigt kort, helt underbart ;)
Nattinatti

Tåg

2012-05-02 / 21:22:05
Idag har jag åkt tåg till jobbet för ovanlighetens skull :) Fick kliva upp en timma tidigare än vanligt dvs. 4.15 för jag var tvungen att bege mig 5.15 och det är ju bara o inse att jag är långsamare än en snigel på mornarna.. Men iväg med tåget kom jag och var framme redan 7.20 då var det 15 minuters promenix till jobbet kvar, näe jag vet ju varför jag inte åker kollektivt Ögonen i kors på vägen hem, tur för mig att det var direkt tåg så jag fick sova en stund innan vad jag hade hoppats skulle bli mitt sista tandläkarbesök under denna våren men icke det blir ett besök till :( mest tröttsamt var ju att bedövningen sega så in i begen så jag fick gå ut och sätta mig medans de tog en patient emellan.

När vi var ute och promenerade fick jag erbjudande om sommarjobb om jag var intresserad, attans då att det nog inte går mer än typ två-tre helger under hela sommaren.

M har sovit hela nätter under ett par dygn nu men det har ju hjälp sådär då T sovit mindre bra. Är det inte den ena så är det den andra. Sjuka har de varit och inatt sov M typ inget för hon hade uppenbart ont i magen, var tät och hostade.. min lilla flicka... Vi hade iaf en riktig mysdag jag och mina två flickor med en rejäl promenix, picknick på kyrkogårn och sedan grillkväll med besök på kvällen. Riktigt underbar dag.

Idag har hon och hennes paps haft fullt upp även de så hon var på strålande humör när jag kom hem från tandis <3

Nu ska jag inom kort hoppa i bingen för lite trött är jag och äta mer vågar jag inte för jag vet inte vad jag tuggar på denna gång satte sig bedövningen ordentligt...