Födelsedagsfirande ♥

2013-08-18 / 19:02:02
I lördags blev min fina tös 2 år, denna dag inleddes med att hon fick välja frukost själv :) och valet blev ett äpple sedan var vi ute och spelade fotboll hela dagen samt att hennes farmor kom förbi på tårta.
Telefonen gick varm och hon lyssnade på födelsedags visan flera gånger om.
Idag åkte vi till ikea och hon fick ett rör att krypa genom som hon hittat mer än ett användningsområde för :D passade ypperligt med tanke på att jag var tvungen o städa idag.
Så nu luktar hemmet åter så där härligt nystädat och fräscht.
Imorgon drar arbetsveckan igång igen och det kommer bli en lång vecka med långa arbetsdagar.
Hoppas innerligt att man snart kommit in i det igen och inte känner sig så trött..
Men det är väl att räkna med att det tar några veckor att ställa om, vädret gör sitt det med.Blev även lite balansgång mellan fotbollsspelandet :)

Nästa helg hoppas vi på en tur till Borås badpalats för att testa badringen hon fick.
Hade egentligen tänkt åka till sjön idag på förmiddagen men det regnade ju så in i bomben så det fick vara för denna gång.

Xoxo

Familjen sömntuta

2013-08-15 / 21:42:10
Denna dag vaknade jag med ett ryck 7.50 och fick mig nästan en chock när jag insåg vad klockan var och att hela familjen sömntuta fortfarande låg kvar i sängen.. 8.05 var både jag och Lo på plats, jag på jobbet och hon på dagis. Har aldrig trampat så fort på min cykel och den har aldrig jämrat sig så mycket som den gjorde när jag trampade ner bromsen i kurvorna.. Sen har det varit full rulle hela dagen och kl 16 hämtade T upp mig så åkte vi och hälsade på hans kusin och Los andra syssling som föddes för 8 månader sedan. En riktigt glad liten prick som redan kunde krypa och gå längst med möblemanget :D det är vid dessa tillfällen som man blir lite sugen på en till men nja det får vänta ett tag till för man ska aldrig säga aldrig men just nu har vi det så bra som det är...

Men jag insåg även hur mycket som förändrats de senaste åren. Innan Lo kom till världen var det vänner som inte tyckte att vi var så viktiga längre eftersom vi inte hade barn trots att vi mer än gärna önskade vara delaktiga i deras liv med familj. Sedan kom Lo och då var det de vänner som fanns kvar som bara var intresserade av att ha med oss på krogen och sådana tillställningar där vi inte kunde ta med Lo men aldrig ville de vara en del av vårt liv som familj och bara trilla in på en söndagsmiddag. Dessa vänner glider sakteligen längre och längre bort.

Men så finns de som gärna trillar förbi hos oss och vi hos dem med eller utan barn och det är så underbart. Och den underbara lilla familjen som man delar hela sitt liv med, fina lilla familj, min familj.

Tänk vad livet förändras och vad många som kommer och går...
Nu längtar jag till helg för då ska här städas o bakas o lite till, min Lilla räka blir snart 2 ♥♥

o jag vet ju så väl varför jag är trött, varje månad samma visa och det verkar inte finnas någon bot på eländet :(

Dags att nana kudde, Lo har bäddat ner hela nallesamlingen i sängen så ingen skulle behöva vara ensam. Jag o Lo ♡

Xoxo

Inskolning

2013-08-07 / 22:36:49
Denna vecka har vi ett rejält pusslande för att få ihop allt. Jag har galet mycket på jobbet efter att ha börjat i måndags. M skolas in på nya förskolan och därför jobbar jag bara halvdagar. Kruxet var ju att hitta någon som kunde passa M under eftermiddagarna, så jag säger som så ofta.. man är inte mycket utan sin familj ! ♡♥
Mormor har varit en klippa under de första dagarna till våran underbara flickas glädje och det var inte lätt att förklara för henne varför mormor åkte hem. Nu hoppar faster in och stöttar upp de sista dagarna.
Jag förstår verkligen de som flyttar närmare familjen när de får barn för oj vad mycket lättare det skulle vara.... men än så länge är det storstaden som gäller.
Nya förskolan är toppen, so far, och det är något helt annat än där hon var tidigare. Träffade en mamma i söndags som också bytt från samma förskola som den M gick på tidigare, av liknande skäl som vi.

Stegräknaren fungerar utmärkt och gör det så mycket lättare att hålla koll på motionen med tanke på att jag har ett kontorsjobb. Har kommit upp i 10000 steg om dagen de sista dagarna. (under sista semesterveckan varierade det mellan 2000-7000 steg) hmm det märks att man legat på latsidan.

imorgon tänker jag passa på att ta en promenad medan M är på f-skolan innan jag beger mig till jobbet. Har ju trots allt tagit ledigt för detta ändamål.

I helgen ska vi bara mysa :)
Föregående helg var jag och T på bio för första gången på evigheter, då tittade vi på en 3D film. Det har vi inte gjort sedan 2008. Min förhoppning var att det skulle ha utvecklats mer sedan vi var på plats sist men nja förväntningarna var nog för höga. Det som gjorde filmen sevärd var de två killarna som spelade i SOA ;)
Vi hade iaf en supertrevlig kväll med fika, tjöt o film ♥ det är sånt man lever på länge. Det var nästan så vi tog tillvara på tiden mer bara för att vi endast hade några timmar tillgodo. När vi är själva över en helg brukar det bli så många måsten att hinna med som städning, sova, träffa vänner som är i en annan fas av livet än vi osv. Det är mysigt på sitt vis, absolut.. Det kan även ha berott på att vi fick ett ja till barnpassningen utan en massa suckar som annars gör att man liksom lite tappar lusten. Inga namn nämnda.
Det gör iaf att man blir tacksam över att ha en sån fin familj själv. Kärlek!

Har tom kommit mig för att piska mattor när jag nu haft lite hjälp med M på kvällarna :) lite annat pyssel har även det hunnits med som jag dragit ut på i några år.. ja tiden har en tendens till o vilja springa ifrån mig.

Nu ska jag hoppa i bingen för trötter är jag efter att ha hållit igång hela dagen.omtyckt och saknad morbror ;)

Xoxo