Nytt kontor

2013-03-08 / 22:49:00
Nu händer det grejer vill jag lova... :D Nästa vecka flyttar jag in i nya lokaler och med det får jag ett eget kontor ;) med mitt namn och yrkestitel på skylten till dörren! Vilken känsla.
Inte nog med det så är det Nordisk vägledningskonferens torsdag och fredag vilket jag verkligen ser fram mot!
 
Denna månad har jag kommit igång med cyklandet igen, man inser inte hur mycket man flänger fram och tillbaka innan man satt sig på en cykel - resultatet blev närmare 6 mil på 4 dagar... vilket slutade med en trött en denna fredag men absolut inte i någon negativ benämning :)) utan nöjd trött... har allt hunnit med en tur till simhallen också under veckan ;)
 
Helgen blir en riktig vilohelg, med familjemys istället för bio.. lilla M har återigen blivit sjuk, eller så är det vaccinationen.. vi får se vart det bär hän...
 
Sedan har jag gett mig in på detta med ljudböcker, men jag måste säga att det är svårt att koncentrera sig till fullo.. Lyssnar på boken Advokaten som sålde sin ferrari just nu, en otroligt tankeväckande bok. men det hjälper ju inte, vips så hade jag slumrat till...
 
I söndags var vi och tittade på föreställningen Prinsen och Kundtjänst, den var riktigt bra och de hade verkligen lyckats få till den så det passade barn i alla åldrar, det hände tillräckligt mycket för att M skulle bli intresserad på nytt ungefär varje gång hon började få myror i brallan och den passade de större barnen som fick tänka lite... Sedan bjöds det på korv med bröd innan det var dags för bokutdelning och trumpetspel.. en riktigt lyckad söndag!
 
Xoxo
 
 
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: