Mors dag

2013-05-26 / 22:49:13
Denna dag började med sovmorgon. Jag låg en stund och väntade på att kaffet skulle komma in men icke. Somnade om och vaknade vid 10.30 ojoj säger denna sjukling, var precis vad jag behövde :) Trodde fortfarande att det berodde på mors dag firande men det visade sig att det var ren välvilja.. T hade glömt dagen men tyckte att jag skulle få blunda en extra stund. Efter lunchen gick de och sov middag medan jag tog en tur på hojen. Åkte bort mot bäckebol, kärra, marstrand, säve, kungälv, angered och sedan vidare till ett loppis som jag var helt säker skulle ha öppet till 16. När jag gick där och spanade och hade händerna fulla av ev blivande fynd kom kassörskan upp och sa tänk på att vi stänger 15. Jag hoppade in i provhytten, mindre än 5 min senare släcks lampan och där stod jag i mörkret och säger lagom högt.. men va fanken (lite förfinat) Ja det var bara att hänga tillbaka alltihop, dra på sig munderingen igen och bege sig.
Väl hemma busade vi omkring hela familjen så skratten ljöd genom hela huset. Sedan skulle T iväg en sväng så då vinkad vi av honom och M tjöt av skratt när han for iväg på min traktorcykel ;D.

Imorgon jobbar jag toklänge och känner faktiskt att jag mycket hellre varit hemma med M, även om jag längtar till jobbet så skall gudarna veta att helger som denna när vi varit sjuka och inte orkat med riktigt då vill jag inget hellre än att bara vara hemma o mysa med min flicka.
T börjar på nya jobbet imorgon så då kommer det bli längre dagar för henne på dagis igen :/ längtar till semestern...

M har precis vår humor och busar hela tiden.. häromdagen hällde hon ut en låda leksaker och började asgarva, hon vet mycket väl att vi inte häller ut saker i vardagsrummet men när hon skrattade så tårarna spruta då kunde vi inte göra annat än detsamma.. <3

Dyr läxa idag..

2013-05-23 / 21:33:04
Idag har jag varit ute o finåkt, visade chefen min nya leksak och njöt nästan varje sekund av att vara ute på vägarna. Fick mig dock en dyrköpt läxa idag, min första P-bot någonsin. Men men man lär så länge man lever eller hur :P
 
Men jäklar vad ont i halsen jag har alltså.. är ju så man har lust o krypa under täcket o inte komma fram innan man är kry igen. Försöker dock att fortsätta äta enligt regeln var tredje timma och det verkar faktiskt ge resultat. Känns gött att träningen också gett resultat även om jag nu varit tvungen att ta en brejk. Kan lyfta M rakt upp i luften (när man leker flygplan) utan att det är det minsta ansträngande likaså med benen. Gunga säger hon, då innebär det att man lägger sig ned hon lägger sig på smalbenen och sen gungar man benen upp o ner.. hur simpelt som helst ;)
 
Imorgon blir det ev. till o luncha med sällskap, hoppas hoppas :)
 
Näe nu ska jag nog läsa en stund o försöka glömma allt jag har att göra på jobbet...
 
Xoxo

Så var man sjuk igen :(

2013-05-22 / 20:43:23
Ja mycket riktigt så är donnan min nu, känns gött att gubben får vara lite avis nu ;) Otroligt nog har han kört omkring med henne mer än jag hunnit :( Jobbat sent nästan varje dag och idag kom jag inte mer än till torget då jag var tvungen att besöka vc igen.. Sen kom jag liksom inte därifrån utan T fick köra mig till jobbet med bilen av div olika omständigheter. Men imorgon är det nya tag igen då ska jag ändå mellan två jobb och man får ju passa på ;)

Igår när jag kom hem kände jag mig så grymt hängig så träningen fick jag lägga på is, gick o la mig o blev väckt redan kl 4.30 av M och insåg att halsen inte var i skick alls för min del. Bara att ringa jobbet och säga att jag skulle komma senare. Visade sig att det var halsfluss igen :( Det kändes ju inte lite B efter förra veckans grymma avslutning med konferensen som jaaa ;D

Nä så nu är det en ny kur med penicillin, helt hundra på att är samma bakterie som orsakat störningar i kroppen den senaste månaden. Ingen träning på minst 5 dgr.

Blir snart att krypa till kojs igen. Fördelen med en hoj intresserad gubbe är att han fixat o donat sen hon kom hem och påpekat att jag verkligen måste ut o köra i helgen om vädret tillåter hihi himla mysigt att vi kan sitta o snacka om lite allt möjligt inom ämnet..

Igår hade han blivit stannad av farbror blå som förvånat tittat på honom när han tog av sig hjälmen och frågat om det var hans mammas hoj.
- isf måste jag ha en grymt ung morsa. Detta är sambons nya pärla som jag får testköra
- Jahaja ja det var en riktigt snygg mc, det får du hälsa till henne..
Så körde de åt varsitt håll efter att ha pratat om lite allt möjligt mellan himmel o jord.

Ser verkligen fram mot allt som sommaren kan tänkas erbjuda.

Nattinatt



MC

2013-05-18 / 21:23:53
efter konferensen som var helt suverän men gav alldeles för lite sömn så bestämde jag idag för att det sög i hojtarmen så sjukligt mycket så Farmor fick passa Malou ett par timmar medan jag o T åkte iväg o spanade på hoj helt enkelt. Det verkar inte som vi kommer ifrån att vi båda fastnat för en mellanklass modell NC700S. Nu har vi ju testat custom modellen av tyngre variant men man vill allt lite mer än bara glida och det behövs verkligen ingen 1200 för att det ska vara skoj o köra.

Första butiken gav inte speciellt mkt men den andra om den gjorde servicen är grym. Det visade sig när vi kom dit att de stängde 14 på lördagar och vi kom dit 13.45. Sa jaja vi kan ju alltid kika. Men där stod han återigen med ett stort leende o frågade vill ni testa.. öööh ja tack.. Hoppa på varsin och begav oss en manuell och en automat (bytte efter halva turen pp 45 min ;)) var ju ändå bara att köra in hojarna på gården när vi var klara.. fick ändå svar på ett gäng frågor och på måndag ska vi tillbaka..

Det var kärlek svart med lite gula detaljer åå min lilla getingonge du ska med hem <3

Har visat lite bilder för M som mycket riktigt såg att det var en cykel men blev lite förvirrad av instrumenten och bestämde sig för att det var en traktorcykel hihi

Ikväll skulle vi ha barnvakt för att fira en vän som fyller år men jag är så trött så vuxenpoäng till mig som valde att stanna hemma...

Dagens pass

2013-05-13 / 21:25:15
Det blev lite mer träning än jag räknat med men så gött de e ;)

Dagens motion:
Cyklat 1 mil
Cross 45 min
Styrka 45 min

Är så man får sätta krokben för sig själv för att man inte skall ta ut sig. Men imorgon lär jag inte vara så kaxig när jag knappt kan gå.

Väntar med spänning på min vegan shake för bättre protein intag ;)

Regn

2013-05-13 / 19:08:29
Ja idag har jag haft en riktig mysdag på jobbet :)
Kändes dock trist att sätta sig på en blöt cykelsadel för att ta sig hem men det var inte mycket att göra åt saken. nu ska jag byta om och köra en timma cross och styrka. ;)
Torsdag och fredag är det en tur till gymmet i samband med konferens och bubbelpool med trevligt sällskap :D Hoppas innerligt att jag är i god form tills dess hihi..
Skulle gått till bibl. med en bok men störande nog glömde jag böckerna hemma :( böter på det speciellt om en bok är reserverad. morr

Nepp dags att sätta igång.. ; D

Sen träning men skam den som ger sig.

2013-05-11 / 23:26:52
Idag har jag prioriterat kvalitetstid med M vilket resulterade i riktigt sen träning ( blev klar med passet för 15 min sedan. Men gött var det så nu ska jag krypa i bingen.

Nattinatt

Sjusovarliv

2013-05-10 / 12:07:18
mitt nya liv är helt klart att gå o lägga mig när malou gör det alltså mellan 18-20 för att sedan kliva upp 10-12 timmar senare. Det är bara att inse att jag behöver lika mycket sömn som en tvååring ;) nåväl ska jag då sova bort halva livet istället för 1/3 som normen gör ja då behöver vi en ny säng så det var vi iväg o kikade på igår. Det som kändes mest surt var att jag o gubben var så trötta att alla sängar oavsett vilken vi la oss i var dundersköna hihi så vi får ta en tur till för o kika på säng.

Idag har jag o M varit ute o cyklat närmare 9 km innan vi satte oss på gungan o mös i solen. Så fort middagsvilan är slut skall vi på mammadejt i solen för att sedan bege oss hem och möta upp mormor och morfar.

Vila var det. Gubben vilar med han har jobbat natt trots sjukdom. Idag ska han iväg och ta nya prover för o se om värdena har blivit bättre. usch

tidiga mornar

2013-05-09 / 08:14:03
vem älskar inte tidiga mornar :)
Idag gick vi upp 3.30 fast å andra sidan gick vi ju o la oss kl 18...

var på vc igår igen o T har blivit så där sjuk som bara han kan bli... jag har klarat mig bra än så länge bara tröttheten som hänger i...

nu är frågan vad man ska hitta på resten av dagen bara ;)
Gött med ledigt men lämnade jobbet ofärdigt så det är svårt att släppa det ur tankarna. :/

fick ok att träna igen av läkaren iaf. precis vad som behövs.

Att gå in i en vägg..

2013-05-05 / 12:29:00
Nu vet jag definitivt hur begreppet att ha gått in i en vägg känns.
I förrgår när jag kom hem från jobbet var jag trött, lite irriterad och somnade när jag la M. På lördagen var jag helt slutkörd, det fanns inget som fick mig att piggna till och in till stan åkte vi en snabbis på sen eftermiddagen men där jag jag nog mest omkring i ett töcken. Fy vad otäckt..
Vi skulle på kalas och först först vid 8 snåret började jag vakna. Vi begav oss iväg. Trevligt var det men idag känns det som jag druckit en flaska sprit, trots sovmorgon fram till 12.

T är iväg o handlar frukostbröd och jag sippar på Kaffet i väntan på att Lo ska vakna från middagsluren.
Träffade Kimmens nya flamma igår också, skulle väl kunna säga att läget inte var det bästa haha men det blir nog fler ggr...

Under eftermiddagen blir det promenadmys med hela familjen :)

Håret blev iaf bra igår :)

go helg

2013-05-04 / 11:00:29
så irriterande när texten försvinner.

Träning står som prio 2 på listan. I förrgår var det intervallträning och styrka igår gick jag i rask takt till jobbet, 7 km på 40 min :)
Heja heja!! Men man blir trött av träning. på kvällen skulle vi till vc med malou som hade feber och inte ville äta (orka vänta när det nu varit halsfluss de senaste 3 gångerna). Väl där fick vi veta att hon som skulle ta provet var en timma försenad så vi gick hem med vårt busfrö som inte var trött o gnällig längre utan full av bus. Vi skrattade åt/med henne så tårarna sprutade när vi satt där o vänta haha..

ikväll lutar det åt utgång men vi får se. beror ju på M och jag är rätt sliten så jag är lika nöjd med att vara hemma :)



raritet i torshälla..