Riktig myshelg

2014-02-16 / 21:03:20
Föregående vecka var det en hel del träning så jag har varit riktigt trött :/ Men när fredagen väl kom då möttes vi upp tillsammans på dagis för att hämta M. Sedan tittade vi på filmen hall pass efter fångarna på fortet och givetvis somnade vi framför dumburken :p På lördagen fick jag spontan sovmorgon sedan gick hela familjen på bio för att titta på Bamse. Ms första biobesök ♡

Jag fick tummen ur att laga byxorna som börjat samlas på hög och avslutade kvällen i goda vänners lag sippade på öl och drinkar. Dock är det viss pensionärsvarning på mig då jag avrundade kvällen kl 01 och begav mig hem. Med visdomen om att ytterligare en sovmorgon väntade, kändes utmärkt att kliva upp kl 11.30 och göra övriga familjen sällskap i samband med lunchen. Passade på att träna veckans sista pass medan de sov middag :) undrbart... Det har verkligen varit en guldhelg.

Imorgon är det återigen långpass på jobbet och jag har förberett lunchlådor för halva veckan. Det är så skönt att slippa tänka på matlagning när man hellre vill mysa med M den stunden som blir varje em/kväll.

Nattinatti
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: