Vilken miss =/

2008-06-29 / 23:16:00
Bestämde mig idag för att lägga ut lite grejjer på blocket som min sambo ändå bara tyck varit ivägen, så det gjorde jag o fyra stolar var snabbt sålda men uppenbarligen hade jag begärt alldeles för lite för dem för han blev tokig när jag sa hur mycket vi skulle få, han hade betalat bra mycket mer för dem, men inte trodde jag de var så viktigt när han ändå pratat om att köra iväg dem till tippen.. hmm kunde lätt fått 200 spänn mer.. jaja, man e ju tvungen till att prova.
Sen var jag ute o jogga i mina nya skor helt underbara vilket  swung de va i dem.. jag är nöjd hel nöjd, hade inte de minsta onbt i svanken eller benen som jag fått tidigare.. nu s´ka man förbereda sig för att nana kudden.. Ha de gött..

Smärtsamt uppvaknande!

2008-06-27 / 22:39:48
Fredagen började 03.50 då jag vaknade med fruktansvärda smärtor i buken, lyckades ya mig upp o fick i mig alla tabletter jag hittade o in med vetekudden i mikron sen var det bara att vänta tog 40 min innan smärtan la sig o tre olika sminuppsättningar och två stora koppar kaffe. Magen är så stor att byxorna knappt går att stänga... Sov några timmar efter jobbet o blev väckt av Jennie hon o Mikael hade varit i nya lägenheten o donat lite, sen kom de upp o tjöta lite... Nu är klockan redan 22.30 o jag är ledig hela helgen..

Om jag slipper värktabletterna imorgon så blir det till o dricka lite vin.. Jäkla vinbärsvecka att förstöra..

Kramar på er..

Getingbo..

2008-06-25 / 21:32:32

Efter en tuff natt av RLS -Restless Legs Syndrome, kanske inte exakt det men myrer i bena i alla fall. Gjorde att jag inte kunde sova hur trött jag än var så bara vände o vred jag mig, då gick jag upp och gick omkring fram till klockan 4 innan jag kunde somna o denna jobbiga vecka i månaden då magen är som en ballong gjorde inte saken bättre... Var helt slut när Thommy väckte mig idag, gick ner till marknaden som är på torget en gång i månaden för att se om de hade lack (tänkte lacka ramarna som jag köpte på Ikea men det hade de ingen så det får bli en stadsresa en dag. Blev till att sy nya dukar till köksbordet istället sen skulle det göras mat till gubben när  han kom hem vid sex skulle det vara klart och lilla Wilma skulle ut på promenad.

Men då hände något otäck var ute o gick med Wilma och efter en tid passerade jag en liten tennisplan där de har en soptunna där jag tänkte aha nu kan jag kasta den lilla stink påsen jag bär på, sa till Wilma att stanna 1,5 meter från tunnan öppnade och då vällde ett stort svart moln ut av getingar jag o W kastade oss bakåt o vi sprang (hade tur båda två o klarade oss utan något stick men hjärtat det slog hårdare än det gjort på länge..

Nu är det snart sängen som gäller börjar jobba tidigt imorgon... Natti

Spännande kväll..

2008-06-24 / 22:40:50
Idag hade Jennie & Mikael varit och hämtat nyckeln till sin nya lägenhet så vi fick komma ner o kika på den. (Är två trappor nedanför våran) Den var jättefin och jag är verkligen glad för deras skull =)

Under dagen jobbade jag och tyckte märkligt nog att det kändes lite underligt då man varit saknad av både chef och arbetskamrater, tyder på att man gör ett bra jobb.. men sen när jag kommit hem o lekt lite med Wilma och pratat med Thommy så blev jag så himla trött o då satte det igång igen den ömmande jobbiga mensvärken som gör att det tar hundra år att somna. Hände samma sak igår och sen vaknar jag av att det kryper i benen.. blää detta är den värsta mensvärken jag haft på flera år.. magen ser ur som en riktigt stor ballong nästan lika stor som Jennies gravidmage.. suck.. o inte verkar tabletterna jag öste i mig göra någon större skillnad..

Hoppas det blir bättre snart, imorgon bär det av till stan när lönen har kommit ska kika på en ny kamera inför paris resan med familjen =)

Ha de gött alla...

Våran lilla GD Wilma på midsommarkvällen..

2008-06-23 / 22:41:13


Här ligger hon och vaktar pinnen som hon hittat dagen innan, medans köttet ligger på grillen. =)

Ikea sista semesterdagen

2008-06-23 / 22:25:20
Japp det var vad det blev en tur till IKEA med Jennie & Linda, där fick jag köpt btre mattor till ett värde av 53:- det var det värt så nu är badrummen som nya igen =) Sen var stången jag köpte till köket lite väl lång så mkin lilla Thommy skulle fundera på hur vi ska lösa det, men de ordnar sig alltid.. Kanske har han satt upp grejjerna imorgon när jag börjat jobba igen men det blir en mjukstart för srn är jag ledig på onsdag igen.. tre arbetsdagar denna vecka..

Nu ska jag kika vidare efter en kamera måste införskaffa en innan resan om en månad..

Midsommar..

2008-06-22 / 23:20:04

Idag kom vi hem efter att ha tillbringat 4 dagar ute på landet med vänner. Innehållet har varit mycket god mat, lite skratt, kortspel och lite dricka =))

Men i övrigt en lugn midsommar med goda vänner, som jag tror tyckte det var skönt att få återgå till vardagen efter att vi lämnat dem. =) Borta bra men hemma bäst.

Nattinatti 

Goood morning..

2008-06-18 / 12:20:07
Klockan är nu 12:18 det har redan ringt från jobbet tre gånger och två sms har visat sig på min telefon, första dagen på semestern =) Idag ska det bära av till stan för att inhandla något passande till mina röda byxor men detta efter att jag och mitt T ätit en underbar frukost tillsammansa och han diskat färdigt =) Ciao

Denna blogg och dess rosa förekomst.

2008-06-17 / 23:09:27

Här kommer jag att skriva om mitt enkla liv som arbetare, flickvän, sambo, hundägare och förhoppningsvis blivande student. Efter att ha konstaterat det fantastiska och fått möjligheten att följa vänner och bekantas liv med hjälp av bloggen bestämt mig för att ge det en chans och hoppas kunna förgylla andras vardag med mitt lite mosiga dravell..

Just nu hänger hela min framtid i en tråd på en ballong som skulle kunna lyfta och fara iväg när som helst. Så detta blir ett par månader med både spänning, förväntan och tristess...

Välkommen till min nya blogg!

2008-06-17 / 22:41:04