Kortsamling

2008-09-30 / 21:44:06


Halta Lottas blev en lång mysig middag full med go mat o cigg.



Bråtadal, ekologiskt vandrarhem o rum med sjöutsikt =)

 
Ha, kändes jävligt skumt när man såg korten från början av året..

Gillar inte ni också min gardinuppsättning med den genomskinliga gardinen bakom?? Känns mycket mer ombonat med den, föstren här är så extremt höga annars.. =P

Prickar av listan så sakteligen..

2008-09-30 / 16:16:22
Idag gjorde jag det, hämtade paketet, pratade med personalansvarig och börjar jobba extra from den 10 oktober. Inga dagpass  bara kvällar o helger, så har man dagarna till o plugga.. Vet om jag hade gjort tvärt om så hade jag inte pluggat något för det har vi ju berfarenhet av.

Annars, lika kass som igår, gått ner 2 kg på 2 dgr. känns bra.o magen den pratar hela tiden inte lätt att koncentrera sig då inte.. =) näe ska inte gnälla.. jag har det bra jag.. o Wilma äter lite o dricker lite mer nu, så det känns riktigt bra..

Puss o hej..

Denna dag är redan passé

2008-09-29 / 10:14:41
Skulle gått upp super tidigt men icke magen ville annat så jag har banne mig legat o snoozat i 2½ timma innan jag tyckte att det fick vara nog.. Fick precis sms om att mina grejjer kommit till butiken så jag ska nog pila dit o hämta dem lite senare så ska jag nog prata lite med chefen också om jag lyckas ta mig i kragen =/ vi får se om jag lyckas.
Snacka om att man förstör för sig själv när man bryggt super stark kaffe sen då för att vakna så man kan sätta igång att plugga.

Uppdatering:

Dagen blev inte riktigt som planerad, trots att jag fortfarande har ont i magen så blev jag glatt överraskad när T bjöd mig på bio o såg bangkok dangerous, inte så noga vad den heter bara att Cage är med i den och att han valde den filmen för att han vet att jag gillar honom =)

Nattinatti

Ny dag, redan förbi..

2008-09-28 / 22:30:29
Sitter o tittar på mord i sinnet, har alltid gillat psykologen =))
Annars suttit o letat begagnad stud. litteratur inför nästa kurs..
Lagt in musik i phonen o pluggat resten av dagen..
Skulle gått ut ikväll men det kändes så fel på en söndag ska upp tidigt imorgon o sätta igång så..

Lugn kväll dags att nana..

Soffliggare

2008-09-27 / 19:02:34
Efter en lång natt o dubbelseende så var det dags att kliva upp första gången kl 09,00 när jag öppnar dörren till sovrummet vem är det då inte som ligger på det förbjudnaste stället i hela lyan jo Wilma i vår soffa som hon inte ens får vara i närheten av.. Jag blev så paff att hon ens våga när vi var hemma men vi hade spekulerat över det häromdagen då jag påpeka att jag tyckte det var mkt hundhår på kuddarna men att det nog kom från våra kläder men däremot tyckte jag slitaget på min guldmyspläd var lite underligt, vi har den o sitta på för att skydda soffan lite men inte sitter väl vi i mittenn så den blir alldeles tovig o de e allt bra mkt hundhår på den me för att inte tala om dreglet som fanns där, jag sa det men hoppades att det inte var så som vi trodde tills våra farhågor besannades denna morgon... =/

hur ska vi få henne att sluta med detta nu då..?? Hon har blivit så konstig.. Jag kokade ris o buljong till henne förut idag, o fick i henne 1 dl vatten.. Nu har T varit o köpt skräpfoder till henne på Hemköp för att se om hon inte kunde äta det istället o jo viss de gjorde hon också o nu dricker hon vatten för fullt.. Kan det vara så enkelt att hon fått avsmak för sitt foder nu när hon är skendräktg..

Igår fick vi köpt nya skor för hösten o jag en ny mobil =D nöjd

Oros/irritations-moment nr 1

2008-09-25 / 22:38:32
Inte idag heller, Wilma vill helt enkelt inte, har fått i henne 3 dl vatten men ingen mat.. Så det blir till att koka ris mitt i natten, inte är det egentligen något fel på henne, visst hon är inte bra i magen men en dentaspix smällde hon i sig utan några problem =/ man undrar ju vad som försigår i denna hjärna... Hon har inte gnällt lika mkt idag som de andra dagarna iaf.

Förutom denna lilla ängel o alla bekymmer vi har med henne så har vi denna dag suttit på nätet, börjat läsa nästa bok Kvalitativ Intervjuteknik och varit o storhandlat på Willys för det var banne mig tomt både i kyl o frys =)
Sedan beställde jag lite julklappar lika bra att börja i god tid även om det snart ska firas födelsedagar så kör vi på julklapparna först.. avskyr att vara ute i sista minuten =P

Nu ska här kokas ris!

Matvägrare

2008-09-24 / 15:47:33
Wilma har efter 2 dygn fortfarande inte ätit o druckit, inte ens kokt potatis med buljong =( de brukar alltid gå ner annars.. De på blå stjärnan tyckte vi skulle åka in med henne, men hon är ju fortfarande pigg, skulle mkt väl kunna vara att hon är skendräktig, vi har en gissning till men hoppas på skendräktighet..

Så jag stoppa ner henne i badkaret så hon fick bada för de gillar hon o då dricker hon ju vatten av bara farten så de gick ju som förväntat sen satte jag mig o mata henne med potatisen o då lätta det  upp oxå så hon åt upp alltihop.. =)

Nu kan vi avvakta tills imorgon o se om hon är bättre eller sämre..

Hemma igen

2008-09-23 / 21:20:44
Lång dag har det varit men definitvit bättre att åka igår än att behöva gå upp 4 imorse då hade man fattat noll på föreläsningarna..
Wilma har fortsatt o gnälla o istället för att dra med mig o pipen ut för att leta efter T så drog hon med T o pipen ut för att leta efter mig så nu har hon vare sig drukigt eller ätit på 1½ dygn.. men hon sätter väl igång med det inatt eller imorgon nu när flocken är samlad igen =P tufft de där när dom har separationsångest..

Ska ner o plinga på hos Jennie o se om hon e vaken för här uppe var det inga sociala nissar direkt..

Malmö

2008-09-22 / 09:51:39
Ja så då var det dags att åka igen ett himla flängande är var det är..
Ska till bibl en sväng o ut o jogga med Wilma o packa o äta o en himla massa innan bara..
T jobbar så honom träffar jag inte försen jag kommer hem igen..
Fint väder att gå ut i iaf. =)

Det blir bara tidigare..!

2008-09-21 / 10:40:06
Japp 2 i denna familj är uppe sedan länge, känns lite konstigt men om 20 min ska man ut o motionera.. Sen blir det till att pyssla lite hemma lika härligt väder som igår om inte bättre.. Ska pysa ut med Wilma en sväng också så kanske vi hinner leka lite innan jag beger mig =)

Lång dag..

2008-09-20 / 20:45:34
haha, Wilma ligger med mig framför tv:n o hon drömmer för det kommer de mest underliga ljud från henne o ett himla kraffsande de där tassarna går i ett.. Undra så smått vem hon jagar idag =))

Var uppe riktigt tidigt idag för att vara denna familj, 10.00 fixa frukost, purra T så han kunde ta sig upp tog en halv timma de.. sen kunde vi äta frukost tillsammans för första gången på veckor.. Har inte han sov morron så har jag de, så e det när man har fullt upp jämt.. Sen stack jag o Wilma ut till fotbollsplanen o lekte en timma var så himla skönt, körde både jage o kasta pinne o brottas *hehe* hon e en lätt match om man bara har de rätta knycke..

När jag väl tagit mig in igen hade jag tänkt sticka till gymmet men eftersom solen sken så fint ringde jag svärmor så stack vi ut på en cykeltur som varade i 5 timmar med lite fika, cykelverkstad o kolla lungkapacitet.. som vi inte ska gå närmare in på.. träffat otroligt mycket trevliga som otrevliga människor idag, en tant fick jag till o med säga till för hon va så jävla avig jag gillar inte sånt det gör mig bara otrevlig o irriterad..

Hejhej..

Bråtadal

2008-09-18 / 20:28:08
Vi hade 2 jätte mysiga dagar på Bråtadal, 1 mil från Ullared. Det var en massa go mat som vi alla hjälptes åt att tillaga och en grym grupp uppgift med de sjukaste frågorna att besvara..

Om det finns tre hjärtan för transplantation men åtta personer som behöver ett nytt hjärta annars kommer de dö inom 4 dagar.. Vilka tre ska få hjärtan? Alternativen 1. Lärare 40 år, Arbetare 39 år, Kurator 38 år, Försäljare 39 år, Direktör 59 år, Forskare 36 år, Flicka 34 år, Missionär 55 år.
De flesta med barn och familj, men lite olika bakgrund.. En sjuk uppgift de där man kände vem är jag att bestämma vem som ska få leva  o vem som ska dö..

En annan uppgift var att bestämma vilka saker man skulle plocka med sig av 15 alternativ om en lyxkryssare förliste och man hade 185 mil till närmsta land sittandes i en liten livräddningsbåt.. hmm de var inte lätt men vi hade väldigt roligt i grupperna när vi diskuterade, o alternativen o hypoteserna blev dummare o dummare så till slut garva vi så vi grät allihop =D

Efter Inernater bestämde vi som åkt ner tillsammans att vi skulle ta en sväng till Gekås när vi ändå var så nära, där fick jag köpt en julklapp o min efterlängtatde locktång =) nu e jag nöjd..

Men var så trött när jag gick där inne att jag kunde fallit ihop när som helst.. var skön att komma hem.. väl hemma satt T vid datan o Wilma mådde inge vidare utan kräktes ett par ggr, så de var bara att pysa ut med henne.. när det lugnat sig lite grabba jag tag i en öl o gick ner till Jennie o Linda..

Idag däremot har jag pluggat sen gick jag, Jennie o Wilma ut på promenad, Lilla wilmisen mår fortfarande inte riktigt bra skum i magen.. =/ Vi var ute i nästan 2 timmar så det var bara till o skynda sig o fortsätta plugga så man blev färdig med dagens upplägg...

Ska ta o ringa några samtal nu innan kl blir 21 för att sedan glo lite på tvn..

Tidsfördriv

2008-09-16 / 01:05:26


Hittade en man på ett fotografi som jag tyckte var fin.. =)
Mycket kan man göra med ett A4 o en helt vanlig blyertspenna..
Så nu hänger han på T:s anslagstavla..

Måndag morgon när du vaknar, e det senare än vanligt..

2008-09-15 / 10:50:42
T skynda iväg till sitt nya jobb idag och jag blev lämnad med hund o tvätt ensam.. det var väääldigt länge sen det hände så  det kan väl bara vara så att gilla läget.. =))

Imorgon åker jag så då får hand det lite jobbigare om han sak jobba för jag kravlade mig allt upp samtidigt som honom för att bre några mackor o ställa fram så han skulle få lite frukost i sig... Sen kom taxin =/ spak jag blev...

Det ska bli ganska kul att åka igen, denna gång till Ullared o bo på Internat.. spännande
Men som alltid längtar jag redan nu tills jga får åka hem o återgå till vardagen..

Nepp nu vill Wilma ut o promenera så det först sen ska jag läsa "Review of career guideance policies"

Lugn söndag

2008-09-14 / 14:19:58
Både jag o T sitter o pluggar för fullt, skönt när båda gör det så slipper man bli sugen på att göra en massa annat, har suttit på balkongen o solat o läst i 2 timmar nu så det kändes som det var dags för en liten break.. =)

Funderar på om man skulle ta o gå ut o gå en sväng nu eller sen men jag e så förbaskat trött man e ju inte 20 längre o baksmällan sitter oftast kvar i mer än en dag, varav det blir mer o mer sällan som man går ut o dricker..

De senaste 2 veckorna har jag antagligen gjort mer än vad jag gjort de senaste 2 åren den känns lite skum.. Även om man jobbat och utveckalts som människa. träffa underbara arbetskamrater som kommit o gått känns det precis som tiden stått still.. Kommer det alltid vara så när man jobbar för i sånna fall vill inte jag jobba nån mer gång i hela mitt liv..
Kommer man bli lika bunden igen eller kommer man älska jobbet man har o kliva upp med ett leende varje morgon när klockan ringer o tänka idag ska jag åstakomma en förändring...

Detta tål att funderas på..

Popcorn o tv kväll

2008-09-14 / 00:35:07
Efter att ha suttit hemma hos Jennie i ett par timmar o käkat kladdkaka blev jag så himla sugen på popcorn så då var det bara till o vandra hem o sätta igång o poppa.. imorgon ska T o jag plugga för att sedan avsluta kvällen med en massa film =) de ska bli riktigt mysigt..

Travolta på två olika kanaler o i två olika filmer som ung o som äldre.. det är avslutet på denna dag..

Utekväll & Utflykt i all ära

2008-09-13 / 18:33:37
Igår hade vi så jävla trevligt, började på Halta Lotta med go mat o en massa drick, för att sedan gå vidare till Paddingtons o träffa någons som var någons bekant o sambo, sedan stack jag o Mickan till Park Lane där gick vi in som VIP o då gillar man läget hängde där i några timmar o känner mig kagom pigg idag o stackars T var så himla gullig o möte mig vid spårvagen klockan 4 på morgonen =)) De e min ögonsten de...

Ensam är stark o man träffar så fruktansvärt mkt roliga människor när man är ute o på vagnen hem..



Idag vaknade jag inte fören klockan var halv ett för att äta ett glas med kräm för mer gick inte ner i min mage iaf =D sen ringde svärmor för vi skulle ta en cykeltur till gamlestan idag o fika så skulle hon prova sin nya rosa cykel också o se om hon kom ihåg hur man gör =S men de gick bra vi kom till gamlestan o då hade cykelaffären där redan stängt (hade tänkt jag skulle köpt ett nytt kedjeskydd) men vi bestämde oss för att cykla vidare o fortsatte till centrum väl där hade vi så himla roligt när vi cykla omkring så vi fortsatte över bron till backa plan o hela vägen bort till Blomsterlandet efter att vi strosat i lite butiker, hoppa in på bilia o köpte varsin backspegel ett extra lås till min cykel o ett stänkskydd =) men glömde givetvis stänkskyddet.. Hoppa in på coop o köpte lite färdkost så vi skulle orka hem igen.. Från backaplan tillbaka hem via gamlestan tog det inte mer än en timma.. o nu är jag äntligen hemma igen men trevligt har vi defintivt haft..

Känner lugnt av att jag jogga o dansa igår o att jag cyklat idag för jag är helt slut..

Dominant schäfer på språng

2008-09-12 / 11:19:51
Denna dag ska jag prova allt för att få årtal att fastna i skallen =P
Kommer hålla på till klockan 17 sedan blir det till o göra sig iordning =)
Ska ut med tjejerna ikväll o käka o vina o öla lite kanske..
Var o hälsa på dem i torsdags o vad det var härligt, det är inte ofta man träffa människor
som skiner upp som solar när de ser vem det är, men jag har uppenbarligen lyckats både en o
två ggr för det har hänt flertalet ggr denna veckan..

Vaknade faktiskt med huvudvärk denna morgon men det beror säkert på att jag mått så där lagom bra denna vecka
är nog så att det har varit mkt på en o samma gång..

Började med att lalla omkring med WIlma ute på morgon promenad o då höll vi på att bli anfallna av en schäfer de va ingen hit! Hjärtat pumpa  sju ggr så snabbt som vanligt o Wilma var inte så liten hon heller för den delen =) Anledningen till att vi aldrig blev anfallna var den att schäfern bor bakom ett jätte högt staket men en vacker dag kommer han att hoppa över det där staketet, för stackarn slänger sig upp o hänger i det för att titta över o morra o allt de där..Sen när vi kom in var de bara till att dra igång kaffet o klippa klorna på Wilmisen köpte en ny klosax till henne när jag o Jennie var på coop o den var mkt bättre så nu ska jag hiva den gamla som är runt 30 år..

Dags att sätta igång..

Jämnställdhet!!

2008-09-11 / 14:48:43

Ladies night fever.. =)) Har bokat biljetter tillsammans med mammi o syster till den 3 okt.
Så nu får vi verkligen hoppas att jag gjort rätt så vi får några också =)

I övrigt försöker jag komma på vad studieteknik innebär var så länge sen sist men nu har jag iaf fått lite konkreta tipps när det gäller sånna luddigheter som boken jag plöjer igenom nu..

Hade ett långt utlägg till vår "hyresvärd" om samhällets problem i jämställdhetsfrågor. Anledningen fick nya hyresavier där min sambos namn stod med men inte mitt. Är det ok. hade det varit om det varit han som stått på lägenheten men nu är det faktiskt VI och inte han. Det är dessa små ting som gör att kvinnan o mannen aldrig kommer leva i en jämnställd värld! Klarar man inte av de små sakerna så kommer man aldrig reda ut de stora! Varför kommer mannen alltid först? Varför blir han alltid tillfrågad först? Varför är det han som ska vara nr 1 ett hos myndigheter?

Jag blir FÖRBANNAD!

Nu kommer det vara mitt namn på hyresavin men det är fortfarande inte OK!

Regnregnregn

2008-09-10 / 08:09:30
Ja så ska man vara iväg om typ 1½ timma.. o här sitter jag självdisiplin på hög nivå..
Duschen väntar..

Försovning!!

2008-09-09 / 22:37:16

Idag skulle jag gått upp tidigt för att jag skulle hinna plugga innan jag o Jennie skulle till IKEA för att sedan följa med Linda på nattvandring men dagen började med att jag försov mig o hamnade 3 timmar efter i planerna sedan var boken jag skulle läsa helt dötrist o jag kom på mig själv med att vara någon helt annan stans gång på gång.. När T kom hem var det bara till att käka för att sedan sticka iväg med Jennie, meddelade om kvällen med Linda o räknade nog ut att så snabba som vi e blir det lagom till vandring o det hade det blivit om vi gjort de.. men Linda vi tar det nästa gång istället =D
Fick köpt 2 röda lampor som matcha våran röda ryamatta jätte bra o lite a la Christina mys faktor i vårat vardagsrum, Wilma verkade också nöjd med ljuset så nu kommer nog vardagsrummet användas mycket mer =)

Imorgon ska jag träffa lite annat folk på biblan...

o nu tjejer glöm inte att man kan fynda på blocket en massa bra saker som man ska ha till de små =)

Underliga måndag

2008-09-08 / 22:48:12
Denna dag bestod av, internet, uppdateringar, ägg o kaffe..
"Stadsvandring" med Jennie o Linda vilket landa på backa där linda köpte en jättefin tunika o sedan bar det av till Jysk där de inte hade ett piss av de som var tänkt o babyproffsen (det var lite spännande) har sett ut min gulliga söta barnvagn jag ska ha, både praktisk, snygg färg, liten o det stod Christina över hela den med STORA bokstäver =D
Sista anhalten blev tapetgalleriet så jag äntligen fick köpt klister till bården vi ska ha upp i köket =) kommer bli såå fint..

Avslutningsvis Mitt kök, nästan hela gänget samlat =)

(när man spenderat så mycket tid med vänner fick man ägna kvällen till att plugga (gjorde en paus för singelmmamor på svt 2 måndagar kl 21.30 som jag tycker är lite roligt att följa))


Sämst tagna bilderna detta året med totalt fel inställning på kameran =P Placerade mig själv på två bilder för att fylla ut för de som saknas på bild ;)




                          


                         



Söndag

2008-09-07 / 19:39:30
Denna dag har gått åt till att titta på föreläsningar (tog 4 timmar) o sen att tvätta o ut o jogga med Wilma mer har inte hunnits med.. Ska göra klart en av mina inlämninguppgifter inte för att jag borde ägna min söndag till detta men den verkar lite rolig o så har T ändå varit tvungen att plugga för han har prov i veckan o sen blir det en ledig dag i veckan istället för vi har nog planer på att åka o bada =))

När jag var ute med Wilma mötte jag en tant med två terrier, o hon fråga så snällt om hon kunde gå förbi.. Javisst de var väl inga problem o de tur Wilma hade annat att tänka på för vips när de passerat låter hon en av hundarna gå fram o nosa på Wilma.. Galning säger jag bara o då gick jag..
Folk har noll koll på hur hundar fungerar.. =/

Hello, hello..

2008-09-06 / 13:37:23
Lördag, känn som söndag.. =)  T är fortfarande sjuk så den var ju måttligt rolig att komma hem till =P men vi kikade på de senaste beckfilmerna, o jag fick öppnat en av de finare whiskeyflaskorna o den var riktigt riktigt go =)) Ganska ljus o mild o inte så rökig som de jag brukar dricka så den passa ypperligt till filmkvällen..

Sen titta vi på en drama lite nervöst trodde inte den skulle sluta så bra som den gjorde var från 50 talet så helt suverän..

Vad händer idag? Inte den blekaste.. blev väckt av telefonen som vanligt denna gång var det Mikael men man får väl ta det när han ändå vänta med att ringa till klockan 12 =/ så var de frukost i 1 timma o nu vette skjuttan.. =9

men jag funderar på att ta en sväng till stan... får se.. annars kanske man ska lägga sig o dega framför några filmer igen.. känns dumt så här mitt på dagen bara..  o inget kul väderv heller, har haft 3 dagar strålande solsken o så kommer man hem till detta.. =/

Nästa vecka väntar mycket fikande, tårta o umgänge, längtar verkligen..

Malmö dag 3

2008-09-05 / 13:08:25

Idag, var det tidig uppgång för att fotograferas, hade lugnt varit bäst om man fått det gjort första dagen för påsarna under mina ögon bara växer.. =/ Denna dag har varit mindra användbar o nu sitter man här och väntar mer eller mindre på tåget som går klockan fem bara för att föreläsaren glömt bort oss.. Visst har vi en klockan  2 igen men den kan jag nog rätt bra, basic grejjer som man kan sitta o sova till..

Menmen, kom dessutom på att jag har en förlegat word program i datan så jag tror nog att det är dags att ta ett snack med M:et för tro det eller ej man kan ju tycka att det skulle ingå men det gjorde det inte..

o vad ska man fördriva ännu en timma med då.. hmm.. tål att funderas på..

Malmö dag 2

2008-09-04 / 18:47:48
Idag hade vi föreläsningarna som var hur bra som helst.. o det blev mycket surr under lunchen om vad alla tyckte.. Sen var vi åter med hummelmummel föreläsaren som man knappt orkar bry sig om vad han säger..

Har iaf. beställt mina böcker nu o ska pila iväg o träffa några av de andra om 10 min =))
Måste säga att jag verkligen längtar hem till mitt T om kvällarna, så tacksam över att han peppar o stöttar mig varje gång min självkänsla o mitt självförtroende svacklar o mina obeveckligt dåliga sidor visar sig..  Så glad att jag har honom.. =)

Nu är det bäst att jag pyser iväg..
Puss o Kram

Malmö dag ett

2008-09-03 / 20:19:54

Dagen började klockan 04.15 med att jag kravlade mig upp ur sängen, efter bara 4½ timmas sömn.. bara för att jag inte kan slita mig från dumburken när jag väl satt igång den o alltid envisas med att se färdigt alla program jag påbörjat.. hmm sen sprang jag till vagenen i tron om att jag var sen, men det var jag icke utan snarare 10 min tidig.. hade sedan hoppats att jag skulle kunna sova på tåget men där knarrade stolarna o det gick inte att fälla sätet så blev inget med de..

Väl framme satte sig jag Anna, Karin o Nirvana o fika innan föreläsningarna började klockan 10.15.
Höll på till klockan 12 så var det lunch, blev en mysig liten restaurang i gamla stan, för att sedan fortsätta lyssna på en man som pratade ner i ett skrivbord o läste för sig själv i micken, menmen har en annan föreläsare imorgon.. Då ska det handla om kommunikation o samspel mellan människor =)

Ikväll orkade jag mig knappt utanför hotellrummet så det blev en marabou och en tiding så ska man väl nana snart för det ska till att man kommer upp i tid imorgon..

Så tacksam över att jag köpte all den där frukten igår som fick bli kvällsmat idag.. ser iaf fram emot frukosten imorgon =)

Packning

2008-09-02 / 11:51:01
Idag ska jag packa, hämta träningskortet på Life och gå ner till torget o se om de har några fina anteckningsblock.. =)) För de vill jag ha så ska man väl inhandla lite frukt inför resan också ska ju ändå upp klockan 4 så då hinner man ju äta ett antal gånger innan man e framme..

Funderar på att åka o bada också men jag får se vad som hinns med det ligger inte på prio ett listan direkt =/

T är förkyld o gnällig "igen" han är som en riktig bakterie damsugare =P så det blev till o sova på soffan inatt (för hans del) =D
Micke verka inte så pigg han heller igår så då kan ju de hänga som vanligt känns lite segt bara trodde jag skulle få sällskap idag men icke..

Shopping av stud.litteratur..

2008-09-01 / 14:17:09

Håller på att se över denna termins kurslitteratur.. och kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska beställa nu eller senare, typ efter nästa vecka men det tror jag nog att jag gör..

Var med Jennie idag o det var bra tidigt kom inte i säng före klockan 3-3.30 o skulle upp 8 igen.. men det gick ju bra så nu ska jag nog lägga mig på the balkony o sova en timma =)) För sen tror jag banne mig att det vankas middag..

Kram på er..