Hyperstressad!!!

2009-04-28 / 18:18:22
Har nått en punkt där jag inte kan göra något åt det.. lyckades läsa ut den bok som man "skall ha tagit till sig" inför samtalet men vet egentligen inte vad jag ska få ut av den så nu har jag fått black out och vet inte ens hur jag skall starta upp de jäkla samtalet.. gah!!
Trodde att jag åtminstone skulle kunna skriva om den skönlitterära boken nu när jag läst ut den idag, men icke då ska man ha läst två böcker till för att kunna reflektera över den boken o det skulle jag ju kunna göra men, nu känns det som man inte läser tillräckligt fort.. så jag är bara så stressad.. o då äter man för fort, här är varmt i lägenheten så jag smäller av snart medans T går omkring o fryser.. det är bin på balkongen som jag blir galen över så där kan jag heller inte sitta o kyla ner mig, gjorde kaffe för att piggna till, häller i mjölk o då skar sig det med kaffet, blää.. o trött börjar jag bli.. tror nog att det är lika bra att lägga ner för dagen innan jag blir helt galen!!

Behöver gå under jorden för ett tag framöver känns det som.. : /

trötter

2009-04-27 / 22:40:43
Kan man lugnt säga.. Idag har det blivit en hel del plugg mer än jag räknat med o mer kvar än jag trott de skulle vara. .hmm menmen.. sen blev de till o städa här hemma för vi skulle åka till Rusta när T kom hem o de gjorde vi med.. Så kom Jennie, Mikael o Jonathan hit o grilla fläskfile med potatissallad för att avsluta med Glass o kladdkaka, så dela jag o Nen på en cider oxå.. =P mumms..

Blev en sväng till apoteket oxå då T var på axess igår för sin klåda.. hmm skumt de där, men vi får hoppas att de han fått hjälper.. nu ska jag pysa ut med Wilma o sedan väntar kudden blir en tidig dag imorgon så man blir klar nån gång.. XD

Nattinatti puss

Då var denna helg förbi..

2009-04-26 / 15:15:00
       

Ja det var den kvällen i stora drag XD Kunde ju ha slutat värre.. haha

Idag begav sig jag o T på en promenad o såg det fina trädet på torget som jag bara var tvungen att få men på bild.. =P Sen gick vi till Page för att inhandla nybakta frallor o lite grönsaker till denna underbara frukost..
Nu väntar jag bara på att T ska komma hem så ska vi över till svärmor o fika innan tv kvällen börjar kommer bli en lugn sådan med Pizza då min lilla T är i sämre form än vad jag e.. O nu det lilla trädet..

Vilket väder..

2009-04-25 / 10:04:01
Igårkväll va vi o hämta mina briller o hyllan.. =D o bara mös omkring inne i stan jag o mitt T..

Nu vankas det frukost så ska jag bege mig ut på en joggingtur sedan.. så blir det lite lagom att lägga sig på balkongen sen o plugga.. (lyckats finna en som går med på att bli filmad nästa vecka så det vill till att man e påläst) :P 

Efter detta blir det en snabb middag för att sedan dra oss ner mot Jonathan o hälsa på : ) när det är gjort bär av till Linda = ) looking forward too it.. : D Imorgon däremot tänker jag inte göra något överhuvudtaget, man behöver iaf en vilodag i veckan..

XOXO Christina

Mysdag

2009-04-24 / 11:33:48
Igår var jag i Varberg o mötte upp klasskamraterna, alltid lika trevligt och en otroligt givande föreläsning sen =D så blev det glass innan bilen for iväg mot gbg igen hehe love it..
Väl tillbaka hoppade jag av vid finska konsulatet och promenerade hela vägen förbi liseberg o korsvägen mot  aveneyn, hela avenyn ner till Brunnsparken, det tog en stund men i det fina vädret gjorde de icke något =) blev precis lagom till att Linda o Jenny var framme.. Så pös vi omkring lite i butikerna o avslutade med Calippo på lejontrappan där jag kan tillägga att de va mysigt men jävlar vad fåglar hjärtat satt i halsen hela tiden..

Sedan fick jag lämna dem där för att bege mig hemmåt till lilla Wilmisen för hon behövde ut o mat skulle lagas till en arbetande man.. Sedan bar det av till Ikea för strosa omkring dit följde även Mikeal med som vi mötte vid sopen.. så hemma igen kl 20 för att sedan glo på tv tills kl var runt 22 då tjöta jag i telefon till misch i natten.. ut med Wilma o nana kudden..

Vilken dag haha jag måste erkänna att den var grymt underbar..

Denna dag ska bestå av plugg o solning på balkongen.. haha snart kan jag ut o lägga mig där.. Ja o Wilma..
Pösspöss

Såå nöjd

2009-04-21 / 23:18:27
Kan jag gott erkänna att jag är, för direkt när T kommit hem från jobbet så satte han upp gardinerna som jag inhandlat o trots det dyra misstaget så måste jag säga att jag är grymt stolt över arbetet han lade ner på det.. ;D
Allt för mig sen när husfruarna börjat på tv kom han o serverade smörgåsar o the mumma =) T blev nöjd han me helnöjd så får vi fixa det sista sen..
Nu ska jag bara se klart på Brothers and Sisters sen väntar kudden..

Nattinatti.. puss

Löjligt

2009-04-21 / 17:30:58

skulle man lugnt kunna säga, första jag tänkte när jag öppna tentan, inte riktigt så enkelt.. hmm men nu e jag trött så in i bengen har precis ätit så jag tror nog att jag ska ta o rasta magen i nån timma för att sedan bege mig ut på en promenix.. för magen e full o jag e trött o känner ett stänk av huvudvärk skulle man kunna säga.. ska hjälpa T med en gardin nu såå byebye.. puss hej..

35 min

2009-04-21 / 07:27:04
Ja det är vad som återstår o då ska Wilma ha varit ute, jag ska fått i mig lite frukost o skrivaren bör vara installerad..
Föredrar definitivt att sitta vid den stationära datan vid sånna här tillfällen =/

En sån helg

2009-04-20 / 12:43:52
Vilken helg.. har haft dötrevligt XD
Men lämnar inga kommentarer om det som varit.. suttit i solen en  hel em o bara njutit av vin med tillbehör haha
SWå här tänkte jag klämma fram lite bilder av vad som är gjort o vad som skall göras denna dag..
Imorgon väntar en Tenta o Christina kommer vara onåbar från 7.30-17.10 usch känns sådär..
Torsdag har vi föreläsning o sen är det jag som måste sett till o filma ett samtal till aaahh så känner jag för detta...

Var en artikel i SvD igår om att Sverige saknar Studie & yrkesväglening...
Har varit mycket sånt o de pratar om nya satsningar.. så om två år kan marknaden se ljus ut när jag trippar ut med examen =D strålande..haha



Disken väntar



Skönt att slippa ett hål i väggen, utan ha fått dit en fläkt =D



wilma surar för att jag inte hinner leka med henne o hennes boll, eftersom jag har lite annat som väntar innan T kommer hem.. puh..

igårkväll blev de allt lite tvättande också men inte så mycket att jag inte kunde bära upp de själv haha
Ts data är fortfarande trasig dessutom då det verkar inte bättre än att vi ska dela på min för ett tag framöver =/
Klockan har passerat 22 och nu börjar nervositeten komma inför tentan imorgon.. usch.. det brukar jag inte bli på detta vis.. träffade en gamal arbetskamrat när jag var med Linda o handla idag som hade endel "intressant" info. trodde mer om dessa människor.. men det är ju uppenbart att man kan ha fel.. =/ sånt e livet... köpte lamellgardiner till stora rummet idag också kunde inte låta bli men det blev mig en dyr läxa som jag kommer få ånga ett par månader framöver.. kanske e det som spökar.. jaja ska bli skönt när denna vecka är över.. gillar inte att tänka så men tiden räcker liksom inte till i trisstessens ögonblick.. hmm stod i bilkö tidigare under dagen också vilket faktiskt var ganska trevligt såg många fina bilar o udda människor på vägen hehe
ytterliggare ett tillägg som borde finnas med när polisen glider omkring är alla dessa människor som tycks ha en trasig blinkers.. hur svårt kan det vara att dra i denna spaken..

yeye.. XOXO Christina vad tror ni om lite frukost så här runt ett snåret :P

Ännu en dag i solens tecken

2009-04-18 / 12:16:30
Här sitter man nu efter att ha avnjutit en trevlig frukost med sällskap på balkongen i solskenet =D
Sedan följde datan med ut man får passa på innan vi ska åka o njuta av solen haha wonderful.
Pojkarna ska iväg o lana över helgen o lilla jag ska iväg till Lerum o pimpla vin fram till morgondagen =D precis som de ska vara... Lilla Wilma sen får nog vta o åka med pojkarna.. de blir nog för det bästa..
Nu har jag övervägt färdigt vad det blir för kläder som skall användas denna helg haha tog bara en timma..
Njut av helgen..

XOXO
Christina

Sunshine

2009-04-17 / 08:54:47
Wonderful day, solen strålar, det vankas balkong med trevligt sällskap senare under dagen, jag har inte mycket kvar att läsa inför Tentan på tisdag =P Igår hade vi diskussion hemma hos en klasskamrat sedan en snabb rond in på systemet på vägen hem, funderade över hur resten av kvällen skulle se ut men de va jag alldeles för trött för att fundera vidare på T kom hem från jobbet på ett strålande humör och sjöng med till radion o vissla samtaidigt som han laga mat sen gick han ner till M för att socialisera sig lite och när jag skulle gå ner o be honom komma hem så fastna man där i två timmar så de va bra segt att gå upp denna morgon när klockan ringde =/ Elektrikern är här nu o drar ström till lilla maskinen så efter denna dag har vi en fullt fungerande fläkt.. Ska pysa ut med Wilma alldeles strax bara jag tvättat ur färgen.. hehe

Hoppas ni också får en trålande dag..



XOXO Christina



Nu var de färdigpluggat så blir det när man kliver utt med tuppen.. =D
Så när som helst när jag lyckats kliva upp ur sängen så skall vi ut o promenera lilla wilma o ja.. XD

Sommaren kirrad

2009-04-15 / 19:45:52
Kan man lugnt säga, ska jobba 6 veckor på "nya" extra knäcket.. de kommer bli riktigt roligt.. så det verkar inte bättre än att jag kommer vara ledig i 6 veckor i sommar.. känns riktigt bra hade ju ingen riktig semester förra året så =D fast man vet aldrig.. kan ju bli något i juni o då blir ledigheten inte lika lång... men de ser jag bara som en bonus...
Sen har de varit här o satt in köksfläkten idag blev riktig bra... hehe nu ska bara en nisse komma hit så vi får lite ström i maskinen också... =D



De e kärlek de.. XD denna lilla människa gör första dagen på nya jobbet imorgon =D kan behövas nu när christina haft på sig spenderarbyxorna o inköpt nya DG brillor o datan hans kraschat o bilen fixats o jag bara var tvungen att köpa en ny sminkbänk att ha i sovrummet... men man vill ju se bra ut, ha en data som fungerar, en bil som inte knarrar och en bänk att sitta vid när man gör sig fin hehe sånt e livet..

Underbar påskhelg

2009-04-13 / 14:45:47






























Så här såg vår underbara påskhelg ut.. =) Började med vår o långa promenader, solning som att det vore sommar och avslutades på Allum XD

Glad Påsk!!

2009-04-11 / 18:35:30
Äntligen, har ägnat denna dag till plugg, solning o en mils lång promenix med familjen.. Så himla skönt.. Wilma jagade två rävar o bada i en dam ut i skogen =)
Nu har man fixat salladen inför middagen ikväll, blir fläskfile i gräddsås med potatis.. och om mindre äm 30 min kommer alla dyka in.. XD

Igår gick vi två mil och Wilma jagade både katt o hare ut i skogen =D då bada hon i en annan dam har aödrig varit med om en hund som är så kär i vatten.. flyger ner i varenda vattenpöl..

På vägen till landet hamnade vi mitt i moppe racet mellan sollebrunn o alingsås eller var de nu går mellan =) Många veteranmoppar på vägen o människor som satt på huvarna ute vid vägkanterna..

Har fått en massa fina bilder på Lizzy o gänget också, underbart med det fina vädret.. =D

Så GLAD PÅSK på er allihop!!!

haha

2009-04-09 / 14:27:21
inte nått får jag gjort.. Fastna i den skönlitterära boken som skall läsas för denna kursen.. Innan döden kom med Elisabeth George, det är så mycket intriger o så mycket som händer så jag skulle kunna ligga resten av dagen också men jag måste begränsa mig o skall bara läsa 10 sidor till innan jag går till affären iaf. så något blir gjort så får boken vänta tills på tisdag.. orkar ju inte åka in till stan nu.. haha

O Wilma pendlar mellan att ligga på balkongen o sola o ligga vid sängkanten för att återhämta sig så hon inte får värmeslag..

Puss o Kram C

God Morgon

2009-04-09 / 10:19:05
Skulle man kunna säga idag blev vi väckta lagom till tuppen gal, då Wilma inte alls ville ligga o sova längre utan ha sällskap till frukosten =) hon e ju totalt knäpp.. =P men upp i ottan äta frukost o sitta o titta lite på tv, sen ringde telefonen och det verkar som dagen är fullbokad lovely.. ska handla lämna in en bok på bibl. o en massa mer..

XOXO Christina

Påskpåskpåsk

2009-04-08 / 21:41:25
Kan inte fatta hur mycket man längtar.. =) Halva släkten ska samlas så mysigt.. =D
Så har vi pratat om middagen som ska bjudas på så det blir till o sticka till affären imorgon o handla lite inför hemresan.. 

Vilken tur Sandra att du påminde om vårruset, hade ju helt glömt bort när sista anmälningsdagen var.. så nu är jag också anmäld till den 6 maj..

T fick ett nytt jobb idag GRATTIS till honom =) o så har vi varit ute på långpromenad tillsammans lilla familjen, när solen väl tittade fram.. Så blev det ett telefonsamtal hem som varade i ett par timmar.. Funderar på om man skulle ta o poppa sig lite popcorn för kvällen.. hmm

Annars e allt lugnt, ska bli 20'c varmt o strålande solsken uppåt i landet så då blir de till o ligga o sola hela dagen..

XOXO Christina

Go midda..

2009-04-08 / 11:00:23
Denna dag var rätt seg att kliva upp till med detta gråa trista väder.. men här sitter man nu för en liten paus i litteraturen personlighetstyper och försöker koppla samman alla dessa bokstäver för att få en helthet.. =) Not too easy..

T o Wilma ligger fortfarande o sover, inte värt att väcka nån av dem.. o jag själv funderar på att göra lite frukost Gottit..
I övrigt längtar jag bara mer o mer till fredagen, åka hem till mammi o pappi o syskon jag behöver lite familjevård thats it.
Ska minsann ta med mig datan också så lillebror kan fixa de där programmet jag inte får nån ordning på.. hmm teknik i all ära..


Regnet de bara öser ner.. varför köpte jag inte de där gummi dojjerna när jag hade chansen.. =/




XOXO Christina

Mysdag men Trötter

2009-04-07 / 23:19:17
Nu e jag bra trötter.. men kan trots detta inte sova.. ångest... det kommer ta tid att fixa till det denna gång.. =/ hmm annars igår va man som sagt hos Linda o där satt vi o sola på balkongen hel mysigt o varmt så man höll på att koka över haha men strunt i det.. XD

Idag har jag pluggat, en man kom hit när kl var 07.30 för att mäta rummen, skulle läggas ny parkett men icke nu ska den gamla slipas o lackas.. de e bäst för dem att de bli bra... så har vi planerat hur vi ska lägga upp det med resten av lyan sen.. haha min T fixar alltid allt.. =) så här har vi smidit planer halva dagen..

Sedan iväg för att hämta mina nya böcker.. o så bar det iväg jag T o lilla Wilma... såå mysigt...

Linda har hållt tummarna hela kvällen nu.. Did you win ?? =D

XOXO Christina

Lunchpaus

2009-04-06 / 12:56:35
Ja det kan behövas.. Har ju suttit o läst sen 8 denna morgon så.. gymet here I come.. Sedan blir det en promenix med Wilma i det vackra vädret tror jag bestämt.. =D 1 kap kvar sen kan man ägna kvällen till precis vad man vill =) wihoo jag tror minsann att det vankas utflykt.. hehe

XOXO Christina

God Morgon

2009-04-06 / 07:15:21
Då var det måndag igen och eftersom denna vecka kommer att vara mycket kortare tänkte jag att det är bäst man kliver upp tidigt o sätter igång med pluggandet.. Har tänkt att ta mig igenom denna kurs med stormfart om jag nu lyckas med det.. =P Satt halva natten o kom inte vidare värst lång i boken men det är mest för att den är så intressant.. Just nu läsaer vi om barns utveckling...

Igår putsa jag fönster o plocka iordning i hela lyan ni vet samtidigt som man tvättar o lagar mat helhäftigt hur mycket man hinner på en o samma gång =)

Hoppas ni får en fin dag..

XOXO Christina

Helgunderhållning

2009-04-04 / 19:57:57
Ja det blev inte så lugn kväll som planerats, fick ett samtal från Jossan o de tyckte vi skulle komma bort så de tacka vi självklart ja till.. =) Så det blev till att packa in hela familjen i bilen o pysa iväg.. Kvällen fylldes med sällskapsspel o många goa skratt.. Var inte hemkomna fören kl var 14.30 idag..





Så här tjusig är man när det lagas mat i hushållet =P





Ja sen blev det en promenix i det finaa vädret med Wilma, Nen o Jonte o kvällen kommer avslutas med filmtittande hos Voss.. kan dessa tröttisar behöva.. =)

Typiskt

2009-04-03 / 12:13:30
Ha löjligt va jag klanta mig, men nu e den inskickad.. De sa på morgonnyheterna att vädret skulle sprica upp o att det sol komma skulle men nu är ju kl banne mig över 12 o lika disigt är det än.. Jag får ska ta o kopiera upp lite papper o fokusera på den nya kursen istället hmp.. blir mycket roligare =D

Annars är det en lugn helg som väntar, ska försöka vila upp mig inför den kommande veckan har en hel del att stå i så de e nog bäst.. o på onsdag ska ju ev syster komma hit o så bär det av till lilla landet.. =D me like..

Orkar jag idag o solen inte titta fram går jag nog till gymet... =P

XOXO Christina

Skrivning

2009-04-03 / 07:59:55
om mindre än 2 minuter.. =O men de fixar sig alltid... Igår var det sol som gällde idag är det dimma men de sa att det skulle lätta upp under dagen så vi får hålla tummarna för det...

XOXO Christina

Wilma is ill..

2009-04-02 / 08:18:04
ojojoj, Wilma is not too good.. Hon låg o kräktes ända till klockan var 3 inatt, inte för att jag var överengagerad som gick o la mig 22.00 efter att ha haft nöjet o torka 3 spyor.. =/ men iaf. Så nu på morgonen var hon så klart vrålhungrig o kasta i sig maten sin, så våran lilla donna får nog ligga o vila resterande tid av dagen....

För egen del ska jag dra igång kaffe o mysa med frukost framför tvn.. Dags att uppdatera sig i nyhetsvärlden..

XOXO Christina

Hemma igen..

2009-04-01 / 20:33:28
Ja så är det o det känns alltid lika skönt, men det har varit tre toppen dagar i Malmö o mycket skoj har vi gjort =)
Många intressanta föreläsningar har passerat förbi och detta slutade i en livlig diskussion som avslut på dagarna =D
Men när jag kom hem idag så börja Wilma o må sådär, så jag sprang ut med henne o tänkte att de va dags att kasta upp men icke o nu ligger hon här o sväljer o dreglar, man blir ju tokig när de inte mår 100 =/

Ska tillägga att min underbare pojk fixat min dator medans jag varit bortrest också så jag hann ju inte sakna den mer än under helgen hehe så ska de va.. 

Vad händer annars imorgon blir det tenta plugg för ikväll tänker jag inte göra ett dyft lite trötter e man ju, trots att man inget har emot att sova borta så sover man aldrig lika bra, har sovit väldigt oroligt och haft de underligste drömmar.. men jag har mina aningar varför.. hmmm 

På vägen hem satt vi o lyssna på gamla schlagers där vi skulle gissa årtal, o namnet på artisten haha jag hade 1 rätt på 2 timmar =P men tiden gick fort..

Nu ska jag nog bänka  mig framför tvn o va så osocial jag bara kan..

XOXO Christina