GOD JUL

2010-12-24 / 23:04:56



Då jag kommer att sitta/springa omkring på jobbet hela julaftonsdagen (vilket kommer blir toppen) så får jag önska eder alla en riktigt GOD jul extra tidigt...



Wilma får skicka en hälsning för sig själv.. Lilla dockan som sprallar runt i snön så man knappt hänger med när vi är ute på promenader.. hihi

Xoxo

Skruvad dag

2010-12-21 / 23:04:01
Vilket leder till en tröttsam dag, nu skall jag inom kort hoppa i bingen efter en lååång dag så får vi se om man känner sig lite piggare imorgon, för då skall jag till Östra o hälsa på Tilda med familj :/
Men jag får iaf se lille Alfons, sjukhus och år 2010 blää

I övrigt väntar jag nog mest på att gubben skall komma hem.. men det dröjer väl timmar till..

Night night

2010-2011-2012

2010-12-20 / 17:07:34

Normalt sett brukar jag längta till det nya året, men denna gång spyr jag på´t!!!

2012 we can´t wait!

Men det är ju livet i en bubbla i detta avlånga land... Så vad händer annars inte mycket, Nen har lämnat byggnaden för de kommande 14 dagarna och med det mitt kvällsuddarsällskap.

Snart är det julafton och då ser vi fram mot arbete, och en liten julklapp ;)
Sen jobbas det på annandagen, så ska man ju vara lite ledig och sitta och titta in i en vägg hmm men det ska
vara nyttigt det med.

Så menas andra har skrivkramp och trasiga inläggsfunktioner, åker bort utan tidsinställda meddelande för sina bloggar skulle jag kunna skriva en hel novell om depressioner, schizofreni, dubbelmoral, utbrändhet, olust och annat som gör att ni läsare skulle bli lika deppiga som jag.. hahaha
Men det skall jag givetvis inte.

Positiva saker som varit och komma skall finns givetvis också, längtar till morgondagen då ska spännande världsomvälvande saker ske. Jag längtar :D 
Nyår kommer säkerligen bli jätte mysig då vi är bortbjudna till nya vänner på middag och allt som hör dit till :))
Det finns trots allt några stjärnskott som förgyller vår vardag och ni vet säkerligen vilka ni är om det så är bland Ts finaste eller mina finaste..



Xoxo 

Igår var det julfest hos emma. Ganska myck...

2010-12-19 / 11:29:17

Igår var det julfest hos emma. Ganska mycket folk och en hel del julgodis bjöds det på. :-) när klockan var runt 00.30 begav vi oss in till stan till flying scotsman och dansa loss, där var det gubbfest med 40+ och de flirta på till höger och vänster haha kan säga att vi inte blev långvariga utan gick vidare till rockbaren istället där mötte jag upp min man och tjöta skit till kl 03.15 sen var han gullig och körde mig hem.. Var ju pisskallt ute så himla skönt att inte behöva ta vagnen då. Hihi så en lyckad kväll överlag trots trötthet och träningsvärk.. B-)

Nu närmar sig julen med stormsteg..

2010-12-17 / 19:31:56




Som ni säkert märkt har jag genom de sista månaderna gått igenom en fas av bitterhet, och gör väl det fortfarande lite till och från. Nu har jag åtminstonne några dagar här och där som är fyllda av glädje..
Det handlar nog mest om livet i stort, vad ska det bli av en, varför lever vi så här, trivs jag som jag lever nu så håller det mest på.... men egentligen har jag huuur många redskap som helst för att reda ut mina issues, det handlar nog mer om att jag är rädd för vad jag själv kommer fram till.
Jag tror inte alltid på att det är nyttigt att bita ihop tills man tagit sig över den där evighetsbacken. Utan man får nog inse sina begränsningar och kliva ner igen emellanåt och gör man inte det ja då kanske man skall gå lite långsamare och inte ta ut sig när man tar sig upp.



Nu har jag iaf jobbat i två dagar, det märks att det var länge sedan, men så härligt att vara hemma igen med finaste kamraterna :)) Guld till dem för att de är så fantastiska.
Har kramats med mina älskade hjärtan, fått ett barn kastat under näsan på mig så jag blev livrädd.. hahaha men det är väl sånt som gör dagarna speciella.. skurit upp armarna och hoppas verkligen att det inte blir infekterat (nackdelen med kortärmade arbetsskjortor)

Imorgon blir det partaj hos Emma och det ser vi fram mot.. XD nya människor, gooodis och mys BIG smile


Annars ägnar jag nån kväll här och där till att se på olika versioner av Scrooge som är min absoluta favorit saga..






... Läste denna i en blogg och den beskriver en saga som jag vet någon som önskar sig ...

http://elinwahlberg.se/2010/december/en-bok-om-karlek.html

Partaj och Identitet

2010-12-12 / 18:52:15
Helgerna blir aldrig riktigt som jag planerar dem.. Tänkte först att jag skulle åka med T ut på partaj, och trodde att jag hade gott om tid, så jag roade mig på mitt eget lilla vis och sen gjorde jag väl en 4 saker samtidigt när jag inser att tiden är slut och jag måste helt plötsligt slänga på mig kvällens outfit som inte alls blev som jag tänkt.. Bara för att jag helt plötsligt inte hade någon valmöjlighet utan kvällen var spikad.. menmen det var ju bara att gilla läget skaka rumpa till liveband och tjöta skit i ;))
Kom hem runt 4 och trilla i bingen vid 5.. Ja men trevligt var det och fullt upp har man haft hela dagen...

Nepp full rulle som alltid..

Något tänkvärt som vår föreläsare om Identitet talade om när vi var i Malmö, dels var huvudfrågan kom den biologiska eller sociala identiteten först... Är det verkligen könet som avgör identitet..?? Han talade även om utseende som mode och vad det innebär för identiteten.. Alltså att det var först på 1900- talet med OS som den vältränade mannen kom, under 1800-talet var alla fjollor i trikåer och smink.. Därför började jag fundera över om det inte fanns några vältränade män under 1800-talet..?? Såg alla ut som pösmunkar under trikåerna??

Han avslutade med att säga "kuken är en social konstruktion" Män vill faktiskt vara något mer än sitt organ.. hmm definitivt tänkvärt.. Med tanke på att det säkerligen försigår mer bakom pannbenet än man tror men ändock, är mannen verkligen något mer..?? 

Xoxo

Malmö resa..!!

2010-12-11 / 12:33:41
Normalt sett när vi åker till Malmö är vi borta två nätter och sen vet man att det är hemfärd igen.. Alla är sociala (nästan hela klassen bor på samma vandrarhem) men denna gången hamnade vi på ett annat vandrarhem, supermysigt med en helt annan atmosfär :)) Men efter att ha fått en hel del påbackning på examensarbetet om sådant som bör kompletteras och skrivas om då var man ganska mör..

Vandrarhemmet STF backavägen Malmö:

 

Trådlös internetuppkoppling, tvrum och bastu ;)

Sen började nästa kurs... En massa uppgifter som skall genomföras, tror aldrig jag pluggat så mycket som under dessa dagar.. Från det att man vakna tills man stupa i bingen Så helt slut är jag nu.. Men det är bara att ta nya tag ska plugga i em inför nästa seminarium.

Väl hemma igen möttes jag upp av en underbar man som rikitgt lös och man kände hur saknad man varit för att sedan upptäcka att hemmet var i ett fantastisakt skick, städat och iordning.. Vips dök en supermysig kelsugen Wilma upp.. Det var mys de.. @-;--

Stack ner till Jonte och Jennie och kika på tv o tjöta skit men tiden gick så galet fort så helt plötsligt var man tvungen att springa hem till bingen inför denna dag..

Ikväll får vi se vad som händer efter pluggandet.. (tänkte nog hänga på T en sväng men vi får se..)

Xoxo

Helgen som varit blev inte riktigt som pla...

2010-12-06 / 21:51:23

Helgen som varit blev inte riktigt som planerat men jag är nöjd ändå.. Var på partaj från lördag kväll till söndag morgon, sen blev det några få timmars sömn för att bege sig in till stan och fika med några stört sköna tjejer :-) Söndagen avslutades i mannens armar tittandes på tv.. De e mys de ;-) idag har absolut inget hänt och ni ska veta alla ni föräldrar att egentid är få förunnat men som med allt så får man för mycket av det goda då slutar man uppskatta det.. Jag har inte slutat uppskatta det men som den rastlösa själ jag är så vill jag göra något med tiden och inte bara sitta av den.. Dessvärre är mina idéer slut och jag har ingen lust att börja om på listan över saker man kan hitta på när man är ensam.. Unnar mig till och från en sväng till biografen, sitter och dricker latte spanandes på folk eller läser en bok under samma premisser.. Promenerar, motionerar, bakar.. Och så här fortsätter listan.. Hade verkligen velat gå på liseberg men det känns väl inte riktigt som att man ska göra det själv eller.. ?? Givetvis finns det en orsak till att jag har så här fantastiskt mycket egentid.. Och normalt sett gillar jag de, men griller har etablerat sig i huvudet och det går ju vem som helst på nerverna.. Men så är det. Man måste offra något för att få något annat. Ibland undrar man om uppoffringarna är värda det man strävar efter att uppnå.. Men inget ont som inte har något gott med sig.. Livet kommer förändras.. Kanske beror det på nervositeten att skolan snart är slut och då kommer egentiden vara slut.. Hmm kanske.. Imorgon bitti bär det av till Malmö och det är nog likaså gott de så får man lite annat att tänka på.. Xoxo

Party

2010-12-04 / 18:45:03
Party partaj, är det som väntar ikväll med svärmor och annat sällskap =) Temat för kvällen är höst så jag har valt eldiga ögon och en spetsoutfit som nog skall utstråla romantik ;D Man vill ju visa sig från sin bästa sida.. =)

Lyckades inte klämma in övriga bjudningar men tackar varmast för dem.. så jag hoppas att det blir en nästa gång.

This flower need some room to grow.. and it´s so true!!

Hoppas det blir en toppenkväll för alla inblandade och övriga som är på sitt håll! Hoppas få lite bilder ikväll att lägga ut en dag.. var längesedan nu som konstaterat..

Puss och Kram

Fredag

2010-12-04 / 00:38:40
En sån superseg fredag, upp kl 7 för att öppna dörren, då vi hade dörrbyte idag.. Sen få bort Wilma som hade rest ragg från öronen till svansen för att det stod en okänd man utanför dörren.. de e vakthund det..

Pluggade till ljudet av borrmaskinen och det gick ju relativt väl.. sen var det dags att baka bröd innan jag begav mig ner till Nen och hängde en stund.. Varit galet rastlös resten av dagen och pendlat mellan att sova och fixa lite hemma. Låg och tittade ett par timmar på vägen mot livsglädje helt fantastisk en brandman som var med i en olycka och blev grymt brännskadad.. men man kände allt han hade att ge, genom tvrutan... Vilken glöd..
 
- ja jag e göteborgare och uppvuxen med mamma och syster som pratar göteborska men när jag vaknade hörde jag fyra brudar som prata stockholmska och jag blev helt till mig.. hahaha

Sen har här inte hänt vidare mycket.. imorgon blir det partaj och på söndag är det fika och ev. film som gäller :))

Xoxo

Häromdagen var vi ute och promenerade och ...

2010-12-02 / 14:25:52

mms_img17551 (MMS)

Häromdagen var vi ute och promenerade och stötte på en schäfer.. Då kunde man inte titta in i kameran utan förbereda sig för att gå till attack.. Samma sak hade hon gjort igår när den vita schäfern i området kommit gående.. Hon sprang mot den samtidigt som hon blåste upp sig. När T ropar stanna, då stannar hon 5 meter ifrån den och avger ett djupt morrande.. Gu så otäck dockan kan vara emellanåt.. Sitter hemma och chillar och lyssnar på tvättäkta hårdrock hehe Vill diska men har fått strängt förbud att åta mig den uppgiften, hopplöst jag vill gärna höra om andra par som bråkar om vem som skall diska när BÅDA vill 0:) sådant liv vi lever. @-}--