Nya insikter

2011-01-31 / 20:06:32
Idag skulle jag in till Vara centrum för att gå till bokhandeln, Kan säga att Vara är så litet så jag höll på att aldrig hitta till centrum.. :P -- en riktig hmmm jag vet att det är en av gatorna till höger.. hmm (alla gator till höger leder uppenbarligen till centrum om man kör i den riktiningen som jag gjorde.. :P haha

Om man sprutar spolarvätska på rutan då tappar radion täckning, om vägen är ojämn då hoppar och hackar skivan.. Ja så håller det på...

Träning

2011-01-30 / 22:56:40
Underbara mysgubbe som redan nu planerar för min hemkost efter 5 veckors frånfälle... <3

4 km gick vi igår
6 km gick vi idag
motionscykel imorgon

Skönt att man börjar komma igång så smått (peppar peppar)

Skall ta mig tid att lägga upp ett 4 veckors tränings schema en dag... blir lite hektiskt med skola och arbete så det är planering som gäller :))

Hitta en bra sida med övningar för bollen också..
Balansboll

Nattinatti

Garvar läppen av mig.. =P

2011-01-30 / 00:44:33
En sån vecka.. har inte fått gjort hälften av vad jag tänkt på grund av omständigheter, men i torsdags var jag på jobbintervju, ska bli spännande att se hur det var.. (man håller sig gärna neutral när det kommer till sådant..) Men bra träning är det.. =) Syster kom hit torsdagkväll så nu har vi haft 2 st filmkvällar.. myys

Passade även på att gå på promenix i det fina vädret och hälsa på farmor idag.. Imorgon skall det pluggas för det blir praktik från mån-fre. Men på FREDAG då skall vi på buskis hihi Jag mamma och bror (för syster och paps åker till USA och hälsar på släkten.. Vi skall se "En mor till salu" Älskar revyer.. man garvar läppen av sig



Så i vanlig ordning är det fullt upp.. =)) Om 13 dagar är det dags för hemfärd ;D

Tittade på dokumentären Svensk Maffia, vad mycket tankar som kom upp.. men det är alltid mycket lättare att skjuta det ifrån sig genom att tänka - det händer precis lika mycket skit i andra orter/städer/byar som i Gbg...

Sen funderade jag över vad som händer om man badar i stärkelse - är det kanske det ultimata rynkmedlet haha

Filmjölkens alla funktioner som vi kommit fram till idag (ej vetenskapligt bevisat) :

Svamp i underlivet
Ansiktsmask för rengörande effekt
Brännskador på huden
Hårinpackning (tillsammans med äggula, honung och olivolja)
Frukost
Mellanmål
Tillbehör
Dressing
Bakning

Tänk vad mycket man kan använda en förpackning filmjölk inhandlat för endast 10 riksdaler till :))

Ett ord som jag verkligen har lärt mig att uppskatta på senare tid och som jag gör nästintill dagligen: Tvesövla

Xoxo

Då kör vi.. !!

2011-01-23 / 18:48:25

I helgen har det som sagt varit kalas hade gärna tagit bilder men jag är yber dålig på att få med mig kameran... Kusin med dam skall ha sin första lilla bebbe nu i mars så spännande att se vad det kommer att bli.. hihi

Idag begav vi oss till Skövde Arena och körde räser i rutschbanorna.. wonderful!! Helt plötsligt när vi är på väg till motionssimmet gissa vem jag möter då, jo Madde så hon hängde på oss sen (när vi simmat typ 500 m och var helt slut) i vågor, virvlar och banor hihi... Vi var helt slut när vi åkte hem därifrån.

Ikväll måste det pluggas lite så jag är förberedd för veckans påhitt.. Avskyr att inte komma ihåg exakt vad som gäller med teorier och metoder ..

Men en toppenghelg, och en massa mysprat med lille T i telefon, som jag saknar honom (dig också Jennie... Vi kanske skall ha en tjejkväll när jag kommer hem och parta själva hihi) Hoppas verkligen att han håller ställningarna hemma på ett bra sätt, nu är det bara 19 dagar kvar till hemfärd!!

Lillebror slapp bli av med körkortet efter olyckan men fick dryga böter istället :P hoppas det inte blir några fler följder på det sen bara :/

Nobody said it was easy
Min och Ts låt for now... =) Love!!

Xoxo

En lång resa...

2011-01-22 / 01:25:26
En lång resa har det varit men med blandade känslor har vi nått första steget i vårt mål...

http://www.youtube.com/embed/aU7rhfYJ4gw

Länken ovan beskriver mina känslor under några år tillbaka i tiden på ett ganska bra sätt...

Det har satt kärleken på prov, det har gett oss andra värderingar, det har gett oss möjligheten att drömma och förverkliga sådant som vi inte trodde var möjligt, det har skapat frustration, sorg, ilska och så många andra känslor som påverkat oss som personer... Tyvärr är det ju så att det är kvinnan som får stå för det mesta när det kommer till dessa behandlingar, med hormoner, sprutor, vaggisar, nässpray och all annan medicinering som det innebär och det tar på psyket vill jag lova.. Men inget ont som inte har något gott med sig (bara jag slipper göra om det..)



Så här lycklig såg jag ut den dagen de skulle tömma mina 11 äggblåsor, (var långt ifrån lika lycklig när jag kom ut därifrån fullpumpad med morfin och hög på lustgas men denna dagen blev räkan till... Även om den fick ligga i frysen ett par månader först..)



Ett par månader senare trilla jag in dit på nytt (några kg lättare) för att sätta in vår upptinade räka... (har absolut gjort soligare saker i mitt liv än det.. Blev ett medelsvårt ingrepp som det så fint kallas.. 

 

Sen är det detta eviga väntande först 18 dagar för att få veta om det fungerat.. sedan väntar man ytterligare för att få komma in på ett VUL och på det kunde vi se räkans hjärta slå hela 10,6 mm lång.. Vilken resa... 2010 har varit det tuffaste året i våra liv och nu ligger jag här med en mage fylld av skräp och kilona som sakta går uppåt, ingen beach 2011 denna gång.. fortfarande är inte allt som det borde men vi är förhoppningsvis på god väg snart..

Så här i efterhand kan jag känna hur vi kastade oss in i nästa försök innan vi riktigt återhämtat oss från de tidigare.. deprissionen var ett faktum. Men det är tur att man kan ta sig tillbaka om man bara ger det tid.. Men vi har ett fantastiskt stöd som vi aldrig skulle klara oss utan... Våra nära och kära som ställer upp i vått och torrt.. Love to you <3
Nu längtar jag hem till T och till att få ut och skaka rumpa en hel helg (tror det kommer vara bland det första jag gör när jag kommit hem igen :P)

Nu hoppas vi ju alla innerst inne att räkan vill stanna hos oss.. Xoxo

Trött som ett ägg.. :P

2011-01-20 / 21:54:17
Men det är bara att gilla läget.. Snart börjar vi förhoppningsvis med allt roligt.. är en hel del inplanerat om man säger så :)) Men så jag längtar efter T.. Och kanske ännu mer efter att han ringde igår.. hmm men det är som vanligt åker man inte ifrån varandra då får man ingen möjlighet att längta heller..

Veckan som varit har gått väl haft min första gruppvägledning, några samtal och håller så smått på att förbereda mig inför nästa gruppvägledning. Skall försöka läsa på om lite olika metoder så att jag får fixat med emaniationssamtalet också.

På lördag skall vi åka till kusinerna på kalas, sen blir det bio =)) och imorgon skall vi ha syskonmys med godis igen (bara jag inte somnar denna gång) haha



Igår förresten var jag supertrött och hoppa i bingen redan klockab 21, jo men klockan 22 var det bara att palta på sig och åka till ladugården så skulle vi dra ut en kalv.. Mina ögon gick i kors vill jag lova.. :p
innan detta hade jag varit hos Matilda och hälsat på en sväng och spana på lille Alfons, en riktig going.. =)

Xoxo

Lördagstipps

2011-01-15 / 19:31:20

Då var det lördag, jag ligger i sängen i mitt gamla rum och filosoferar kring livet, lyssnar på musik och känner mig som 16 år igen.. hmm med vissa undantag.. Tog en rejäl sovmorgon efter denna slitsamma vecka med dunderförkylningen - hosta, snuva, slem.. isch vill vara frisk nu ock köra på i 110 knyck som vanligt.. Tittar på motionscykeln som står framför tvn och dregglar efter ett svettpass, vill åka och bada, bio, träffa mina underbara vänenr.. men allt får minsann vänta!

 Ett plagg som definitivt borde finnas högre på listan för sådant som skall finnas i garderoben (Korsetten)

 I vintertider när brösten krymper/drar ihop sig då behöver man en tuttvärmare :P (Vetekudden) lindrar smärta relativt snabbt..

 Ett av de vikitgaste partyverktygen är sminkpaletten... 120 skuggor att pyssla med Fantasktiskt!! (Detta var på julfesten hos Emma)

 Lucifer den odågan envisas med att lägga sig på min mage och däcka av vareviga kväll fast han inte tycker om mig (ömsesidigt kan man väl kasnke säga att det är :P)

Sen finns lusselina också som är gul/vit lång päls ser ut som ett lejon och är som en blixt tuggar på allt, attackerar allt Mina fötter tidiga mornar är inget undantag usch

Jag får nöja mig med att ligga på rummet ensam..




Xoxo Bara att ge det en dag till (Saknar allt helger med fullt ös i vårt underbara göteborg) :P

Glasgata

2011-01-12 / 18:34:20
Japp detta var en lyckad vecka..
kom iväg på praktikdag 1 och kände när klockan närmade sig 12.00 då var jag helt slut, när klockan blivit 14.00 då började jag känna en ömmande känsla i kroppen.. Kommer hem säger:
- De e inget bra alltså.. Blir sängliggandes i feber, hosta och ömmande kropp.. fy fan... Tisdag studiedag som tur var för att sedan ta sig i kragen och med sjuklig hosta bege mig till praktiken idag där ajg får höra när klockan är 14 hmm du börjar se trött ut... gah de skulle bara veta... Här får man ju gå upp 5.30 bara för att vara där till klockan 8

Men bra är det och supertrevliga handledare har jag.. Hoppas verkligen att jag är kry till nästa vecka så jag kan vara mitt vanliga energiska jag som har synpunkter och funderar på allt... så håll nu tummarna för det!!

Har kört bli på isgata, sladdat runt, glidit och lite till bara för att väglaget är som de är.. Men vad gör det lite roligt ska man ju ha oxå.. hihi bäst var imorse när jag fick ta sparken från ytterdörren till bildörren för att det var så halt den vägen så det gick inte att komma dit om man inte åla annars..

Nu hoppas jag snart maten är hemma så jag kan krypa ner i bingen... sov inget inatt pga av hostan... usch...

Xoxo

Nu sitter jag äntligen på tåget hem.. Skul...

2011-01-09 / 16:25:03

Nu sitter jag äntligen på tåget hem.. Skulle först åkt på fredagen, den fredagen blev långt från som planerat.. Så skulle åkt med M o J till herrljunga på lördagen och tagit tåget därifrån men jag blev så dålig under natten till fredagen och fick ligga o krama porslinsholken, så 15 min innan avresa var det jag som kröp ner under täcket i soffan och sov bort resterande timmar tills madde kom med mat och glass.. Gick o la mig, sov urdåligt.. T väckte mig flera gånger för att se om jag inte behövde något.. Hmm Vaknar 13.30 idag.. Wilma sover fortfarande. Jag får gå ut med henne för T mår pyton (förkylning) nej fy alltså hade helst krypit ner under täcket igen men praktiken börjar imorgon och jag tänker inte missa en dag! Så T tog sig i kragen och erbjöd sin hjälp att ta packningen till stationen och se till så jag kom med tåget.. Mysiga gubbe, tröstar och säger fina ord i denna upponer vända värld.. Trots att han var så trött.. 0:) så nu sitter jag här i en dubbeldäckare med en avslappnad känsla för att åka hem till familjen, men ångest för att lämna vårt underbara göteborg.. Ska bli spännande o se om jag får med all packning av inför nästa tåg.. Jag måste erkänna att jag längtar till sommaren när packningen för 5 veckor består av en bag istället för resväska, bag, och väska.. Vill ju att det ska bli lite ljusare oxå så man kan bli lite piggare.. Hmm nepp får uppdatera vidare senare.. B-) Xoxo

Mersmak

2011-01-07 / 14:03:05
Efter onsdagens partajande fick jag verkligen mersmak och det rycker i varenda muskel i kroppen ;P
Tänk vad lätt det är att få mersmak för bra och dåliga saker.. :P Skäms på mig och min dåliga karaktär.. hihi

Imorgon åker jag till mammi o pappi för att tillbringa mina praktikveckor där. Så det blir distansförhållande för mig och lille T... (Alltid jobbigt att åka ifrån varandra men jag vet att det blir bra i slutändan.)
Ska göra en massa roliga saker vad det nu kan vara ska bli spännande (mammas julklapp de)

Solen skiner, jag strålar och känner mig redo att göra stan med trevligt sällskap, as if liksom haha

nepp make-up på plats, kläder där de skall vara.. typ och nu bara lite go versace på plats så är dagen kirrad

Xoxo

Gympapass

2011-01-06 / 13:04:18
En sån fest, orden innan var det blir nog lugnt ikväll, det är inte många som vet att det är partaj och röd dag imorgon.. ha precis raka motsatsen, det gick nästan inte att ta sig fram i byggnaden, tur för mig att jag oftast håller mig till dansgolvet för det brukar vara mer eller mindre folktomt, vi körde på lite garderobsdans också men när vi närmade oss 3 tiden då jäklar T, jag o Madde som skaka loss när folket började dra sig :P Svetten lacka och sen avslutade vi med en tryckare innan vi begav oss hem.. myyys

Igår satt jag och skulle skriva ner några rader om beslutsfattande och vad man behöver tänka på när man gör val.. (ska ha en lektion óm detta under praktiken.. säger bara gick inge bra!!) suck så nu får jag sitta med det idag igen. Ska packa och läsa om lite teorier för att friska upp minnet....

Sitter mest och väntar på ett telefonsamtal så jag vet om jag måste boka tåg till helgen (kanske inte så lyckat i denna snöyra, men det lutar ändå åt det hållet) håller tummar och tår alltså.. Ingen annan som ska till Vara trakten i helgen annars?? ;))

Xoxo

Party

2011-01-05 / 19:51:09
Året har börjat halvbra.. T ska börja plugga om ett par veckor.. Jag har det som jag har det... Wilma kommer lite i kläm men det är sånt man får ta... Om 5 månader är jag färdig Syvare och redo att börja jobba :P Känns rätt häftigt att tre år passerat då.

Ikväll skall vi på partaj, M kör tydligen, T dricker och jag, jag skakar rumpa :P hahaha kommer bli mysigt.

2010

2011-01-01 / 13:06:24
Januari:
Året började med en sjukt mysig kväll tillsammans med goda vänner, sång och musik och redan då en stark längtan till 2011.
Plugget tog upp mycket tid liksom att sköta alla bestyr i hemmet för T jobbade så mycket.

Februari:
Plugget tog upp mycket tid liksom att sköta alla bestyr i hemmet för T jobbade så mycket.
Lillebror kirra körkortet...

Mars:
Jobbade extra på vuxenutbildningen
Började övningsköra med hoj

April:
Ägnade påsken med familj och vänner
Hojhojhoj

Maj:
Sprang vårruset med mamma
Praktiserade ut vid Lillhagen och började därför cykla galet mycket..

Juni:
Klarade teoriprovet
Cyklade till Mölndal
Körde på Stora holm
Hälsade på familjen innan syrran åkte till Kenya
Började jobba på allvar

Juli:
Bror åkte in på sjukan
Jag jobba som en galning
Hojkortet blev mitt
Plockade kantareller

Augusti:
Jag gick från blondin till rödtott
Började Gadda mig
Lizzy lämnade familjen
Jag motionera och jobba sjukt mycket

September:
Börjar sjunka in i en deprission
Bella går vidare
Partajar
Provar att mobilblogga
Får en ny vän

Oktober:
Lillebror med i en traktikolycka
T fyllde 26
T blev inlagd på sjukan
Examensarbete :/

November:
Jag 24 år och fick gå på Jensens :)
Gadden helt klar med det vita ilagt
Sjukhus sjukhus

December:
Är totaldeprimerad
Jobbar, pluggar liite
Jul
Nyår - 7 år fantastisk kväll :))

NYTT ÅR NYA TAG!!

Sammanfattningsvis har året bestått av Arbete, träning, sjukhus och Hoj i stora mängder..