Shopping

2011-06-29 / 23:21:10
Jag hann mot alla odds att handla idag också vilket jag vet att jag bittert kommer få ångra imorgon, tycker inte om att bära tunga matkassar om jag inte har T med men kylskåpet ekade och det finns inget tråkigare än att handla innan frukost.

Kvällen gick sin stilla gång och jag hade som alltid ganska mysigt på jobbet... väl hemma låg en lapp från gubben med några väl valda ord, en absolut höjdpunkt med dessa emellanåt.. ;D

Träffade bästaste Peter idag också, han har då alltid något att skoja om hihi  

Nu säger jag Natiinattii om man skall orka upp imorgon bitti och jobba igen..

Onsdag

2011-06-29 / 15:41:49
Veckorna bara springer iväg så är det helt plötsligt helg igen (jag vet att det "bara" är onsdag). Idag sov vi läänge, ända till klockan var 12, göttans när man känner sig trött alltså. Sen gick jag och Wilma på en promenix i det fina vädret så nu ser mina fossingar ut som två tegelstenar och jag som ska orka gå hela kvällen, men vad gör man inte för att få lite solbränna på benen?? aha just de.. så vill man vara fin får man lida.

T var supertrött så han kom knappt upp innan han åkte igen, ni kan ju lätt lista ut vem som ogilla det mest :)
Idag var det jordgubbar som fick utgöra kosten för vätskedrivande mmmmm så gottit..



Nepp lite kaffe och rycka upp sig kanske :P












För nu är det inte många arbetspass kvar innan jag får njuta av sommar på heltid yey...
















Längtar....

Tisdag

2011-06-28 / 21:36:02
och tröttheten är total... Men det kan bero på jobb och slitandet i tvättstugan igår... och promenaderna med Wilma som kommit att bli några fler dessa dagar :P

Sen har jag frossat i vattenmelon så magen värker men gött var de.. ;) De säger ju att man skall äta vätskedrivande men kanske inte riktigt sååå mycket hihi



Kunde liksom inte hejda mig...

Har upptäckt några små otrevligheter så här i dagarna som retar mig en gnutta men inget som jag inte kan leva med just nu.

Var på biblioteket och vad hade de gjort om inte stängt tidigt hur ett bibliotek nu kan ha mage att stänga tidigare bara för att det är sommar, så nu får vi se om jag orkar mig dit innan jobbet imorgon.

Fint väder har det varit och Wilma gnäller av värmen, insekterna som stör henne och att inte husse finns hemma att fixa allt.. Våran klippa som bara löser allting.. Häromnatten kom han hem bara för att jaga ut nattfjärilen som gav mig skrämselhicka.. hua mig för dessa djur.. Wilma däremot tyckte nog jag var superlöljig, suckade och gick in till sig när jag stog o gallskrek hahaha

Nu skall vi snart ut igen för att gå på kvällspromenixen så jag kan trilla i bingen sen, så kanske jag hinner träffa T imorgon en sväng, när man väl vant sig vid att de är hemma så blir det så konstigt när de är borta och vice versa..

Xoxo

Måndag

2011-06-27 / 14:25:21
Luuugnet ligger kvar för idag, inväntar att T skall komma hem så vi kan göra ett röj i tvättstugan innan han åker till jobbet. Sen kommer inte mycket mer att hända.

Igår var jag och Wilma på långpromenix, 2 timmar fixade vi i värmen innan vi begav oss hemmåt till dukat bord ;)) Härligt att komma hem till lagad mat. Saknar fortfarande min cykel och behöver kolla upp vad det kostar att lämna in den, för jag vägrar cykla med ett hjul som är skevt, kunde jag visserligen gjort idag nu när jag tänker efter men, sparar det till onsdag, för nu är det jobb hela veckan :))
Sen beger vi oss till Malmoe, längtar ;D

Nepp ska nog slänga på lite käk och pila iväg till biblioteket har slut på böcker.

Xoxo

Videoklipp midsommarafton

2011-06-26 / 03:20:34
Videoklippen från midsommar ;)) De är så grymma hihi

 

Xoxo

Midsommardagen

2011-06-25 / 16:01:28
Har några goa filmklipp fran midsommar att lägga upp på de mest seriösa  människor :P
Vilket jag absolut skall göra så fort min man nyktrat till och lämnat dumburken...
Har ägnat dagen till att sola och läsa på min underbara balkong.. härligt...



Jo men vi tyckte att en kaxig ala egobild passade så här i midsommartider :P härligt nöjd med gårdagens mohawk måste jag säga även om den inte syns så bra här, men nu när håret blivit en gnutta längre igen så kan man helt plötsligt göta schyssta håruppsättningar igen. :)

Dagens solande ledde till att jag fick permanenta brillor, glömde av alla ställen på denna arma kropp att smörja in ansiktet med solskyddsfaktor, hur det nu är möjligt.. :/ men tur är det väl att jag inget speciellt ska göra imorgon.

Eftermiddagen ägnade vi åt en långpromenix med Wilma för att sedan avsluta med lite grillat på vår balkong myys om en stund ska T komma hem med hyrfilm också innan natten kallar.. Ni ska ju inte tro att han kunde hålla sig ifrån en tur med hojen i detta solskensväder och som jag hade velat följa med... men jag har ju inga byxor att ta på mig längre.. Så får allt vänta 2 månader nu.

Ja att överföra filerna med filmklipp tog väääldigt mycket längre tid än jag räknat med.. så de kommer väl så småningom..
Behöver verkligen införskaffa ett bra konverteringsprogram till datorn... Någon som kan rekomendera något??

 Nästa sak på önskelistan får bli en high tech kamera med den enkla funktionen vrid och klicka så får du en bild med skärpa för denna är allt för avancerad för min händige hemmafotograg ;D

Xoxo

Räkan fångad...

2011-06-23 / 22:02:53
Snacka om att man tar det otäckt lugnt.. men nu har jag bestämt mig för att rycka tag i det sista inom en vecka... ;)) Kommer bli skoj bara man får tummen ur.. Hade lilla svägerskan på besök som tyckte att jag såg så rolig ut när jag vaggar fram om nätterna med Wilma, ha hon skulle prova själv att ha en mage som står rakt ut :P som man ska orka släpa överallt efter en dag på jobbet.. Men som sagt 9 arbetsdagar kvar till fullkomlig ledighet.




Ja nog brukar nog räkan röra sig mer än så men det är ju inte så lätt att fånga på film :P

Imorgon ska jag agera barnvakt, så får vi se hur det går (mest för att jag måste kliva upp tidigt och det är långt ifrån min starkaste sida, passar ju på så mycket det går att sova till åtminstone 11 på dagarna hihi är ju trots allt uppe ganska mycket om nätterna.

Annars händer inte mycket, har noll planerat för midsommar, vet inte om jag nämnde att vi nu passerat 2 års gränsen i förlovningsväg, har ju kommit lite annat emellan kan man ju säga än det vi höll på att planera men det kommer väl det med ;)

Nu ska jag göra en hederlig bonnomelett och sedan bege mig ut med Wilma...

Xoxo

Nu är den stora frågan...

2011-06-21 / 16:10:12
Nu är den stora frågan, en tröj/jacka som man kan knäppa när man är i v 34 eller en likadan som man inte kan knäppa nu utan planerar att använda till hösten... hmmm det var baske mig inget lätt beslut vilken skall skickas tillbaka... Är ju som sagt till hösten jag tänkt ha den.

Epu och förstöra gadden under förlossning eller inte... (den kan jag ju svaret på nu.. men sen...)

Ska man verkligen utesluta alla barnvagnar som inte är vända mot föräldern.. hmm där hade tydligen T starka åsikter.

Har så smått isolerat mig från omvärlden är inne i en sådan period, men träffade svärmor idag som ryckte mig ur den litegrann..

annars är det jobb och Malmöresa som väntar de närmsta veckorna och ikväll är sista träffen men föräldragruppen. Snacka om att det gick fort :/

Ställde mig på vågen idag och konstaterade att jag faktiskt inte har gått upp ett hekto denna veckan ;) gött för mig men det kommer väl nästa vecka istället. Träffade underbara Laila igår som nog kunde se hur stor jag blivit det sen vi sågs sist haha undrar om hon vet om hur liten hon blivit sen vi sågs första gången :P

Var på stan i förrgår och köpte min första mamma-t-shirt för att kunna vara fin a la casual när vi åker till Malmö.
Till helgen är det midsommar och jag planerar att läsa ut den 30:11e boken på 3 veckor som heter Smärtans barn och är skriven av Waris Dirie. En bok som skildrar hur vanligt det är med tortyr och kränkning och hur enkelt det fortfarande är att utsätta ett barn för könsstympning utan att någon någonsin får reda på det. Boken är från 2005 så den har ju några år på nacken men det finns inget som säger att det inte är lika vanligt nu som då...



Innan läste jag Ser min bak stor ut i den här? Av Arabella Weir

Jacqueline är i trettioårsåldern och helt övertygad om att hennes liv skulle vara helt perfekt om hon bara hade en smal bak, toppiga bröst och en Pradahandväska. Hennes tillvaro pendlar mellan intensiva bantningsförsök och perioder av lika ihärdigt tröstätande. Och däremellan försöker hon hitta Den rätte fast hon vet ju att ingen någonsin kommer att tycka att hon är attraktiv så länge som hon har en sådan bred bak. Men varför envisas Läckerbiten Andy på marknadsavdelningen med att bjuda ut henne? Är det bara för att vara snäll eller vill han försöka göra Smala Susan i receptionen svartsjuk...

Jag skratta så jag grät när jag tog mig igenom vissa av kapitlen hihi
En bok skriven med mycket humor och man kan känna igen sig i flera avseenden...



Nepp nu får jag kubba ut med Wilma innan jag skall bege mig :))

Xoxo

Tvättmaskinsstrejk

2011-06-17 / 11:33:06
Eftersom vår tvättis strejkar lite så var det inte mer än att boka tid i tvättstugan.. Igår fick jag hjälp av T att bära grejjerna upp o ner, men idag är han iväg på annat och då får man klara sig själv :/
Är det något jag saknar i vår stuga så är det ju en mangel som man begriper sig på, jag saknar att lägga mig mellan nymanglade, nytvättade lakan fortfarande... menmen...

Annars om jag orkar efter tvättandet tänkte jag nog bege mig in till stan en sväng o spana.. vi får se, sitter här o funderar över om jag ska tvätta mattorna nu när jag ändå håller på.. Gick upp lite tidigare och fick dubbla tvättider ;)

Om inte annat blir det en stadsresa imorgon för att inhandla nytt däck till min cykel som inte känns helt stabil alltså, det funkade till gamlestan och tillbaka igår utan att det exploderade men det är väl inte sånt man ska behöva fundera över när man cyklar..

Idag skall alla papper för att beställa examensbeviset skickas in... Känns som det skall ramas in och sättas på väggen sen :P

Kan säga att jag är bra tacksam över att jag jobba innan jag började plugga igen, och att jag skött min a-kassa under åren också och inte gick ur den under studierna för nu kom den verkligen till nytta, så jag kan spara mina föräldradagar in i det sista :)

Xoxo

Student

2011-06-15 / 23:29:57


Tjejligan samlad igen... synd på den dåliga fotografen bara :/ När skall pojkar lära sig att det krävs flera kort för att få ett bra..??

Hemma

2011-06-13 / 19:08:01
Mycket riktigt så kom han hem våran T ;D yey, och jag hade fixat iordning allt här hemma i stort sett så därför ägnade vi dagen till att shoppa badbalja och lite andra nyttoprylar och än en gång spana på barnvagn, tror att vi är ganska eniga nu om vad det är vi vill ha... Men har en känsla av att det blir T som fixar det i slutändan ändå..

Allt var bra med räkan när vi var på MVC idag och den ligger upp o ner fortfarande.. hmm annars är det inte mer än att försöka ta det lugnt och inte överanstränga dessa stackars fossingar. :/

Xoxo

Här behövs ett nytt röj i hemmet

2011-06-12 / 13:00:35
Här behövs ett nytt röj i hemmet, men efter att T åkte så orkar jag bara inte.. Har jobbat två dagar och är helt slut.. Att sitta i kassan det känns men igår var jag "på golvet " vilket innebar att grilla och plocka varor något som jag sysslat med i flera år men ack så tungt det var att göra nu.. Vagga hem som en pingvin av ömmande fötter och värkande armar..  hujeda mig att det blir det inte mycket mer av :P  hihi

Så skulle Wilmisen ut, ja allt tog en evinnerlig tid. Jag och Wilma, helt klart, längtar efter att han ska komma hem.. :)

Om man skulle gå ner till källaren och boka en tvätt tid så något är som det ska här hemma :))
Fint väder är det också men min cykel är inte hemma ännu, fick ju punka på den förra tisdagen och det tar ju lite tid för en såå upptagen man att fixa till det... (tror alltså att han glömt bort den) men snart kanske den är hemma igen.. Kan lova att det är 10x skönare att cykla än att gå.

Xoxo

Åska, myggor och spinn...

2011-06-07 / 11:58:31

Vad svårt det är att sova när det åskar om natten :/ Men om sommaren fortsätter så här kan vi snacka om att man kommer ha färg hihi

Trött så in i gatan men som sagt idag ska jag på information om a-kassan, sen är det föäldragruppen de började redan förra veckan men då hade jag ju fullt upp :))

Det känns så himla konstigt att man inte har något som skall pluggas in eller ett jobb på heltid (sommarjobbar lite på tidigare arbeten) och ja att man kört på i 150 och nu helt plötsligt känns det som det går i 30, men det är ingen idé att ta på sig en massa heller man ska ju orka med ;)

Myggorna som anfaller här är hur stora som helst, var uppe 4.30 i vanlig ordning och jagade lite mygg..

 

Tja nog för att jag kan vara självkritisk alltså men i detta läge, hur mycket jag än tycker om sis så är hon ingen bra fotograf :P bästa bilden av 30... men man lär sig alltid något, hoppades att några av kursarna tagit några fina bilder som man kan få sen..



Kan säga att både en och två tårar rann ner för kinden när de höll tal :))
Det lustiga här är att mannen jag kramar om nu i slutet visat sig vara min farbrors frus kusin :)

Nu har jag iaf varit och inhandlat gift till mina växter om det nu är spinn de har.. iaf. så sprayar T för fullt. hjälper inte detta finns det ingen annan utväg än att ta till gift från svartmarknaden, det fungerar alltid men man vill ju inte ha det´giftigaste i lyan just nu... Ska bli skönt att om en vecka ta med T till BM för att lyssna på räkan något som han verkligen ser fram mot nu när han jobbat det sista...

 så ser de ut...

 En så fin calla fick jag på kalaset..

Jag vill väl egentligen

2011-06-06 / 21:47:51
Jag vill väl egentligen göra något helt annat än att grilla..... o så fortsätte det, ja då säger jag bara att det finns sjukt mycket som jag helt enkelt mycket hellre skulle göra än det jag gör, personer jag vill träffa, saker jag mycket hellre prioriterar men det mina damer och herrar det är väl inte lika mycket värt!!

2 dagar och besvikelsen har inte lagt sig på långa vägar!!! Jag är besviken, arg, lite ledsen men mest något helt annat! |0(

Det är tur vi har fint väder iaf :) Det piggar alltid upp... Imorgon ska jag på första föräldra gruppen.. (om det inte blir jobb då såklart :))

Xoxo

Underbar dag..

2011-06-03 / 08:30:24
Underbar dag. T hade fixat och donat här hemma inför gårdagens kalas, och det var supergoda smörgåstårtor som bjöds på, och jag fick en efterlängtad badenbadenstol, ;)) Så nu kommer jag bo på balkongen i sommar hihi Presentkort på AVI Design, smycke och lite annat smått o gott :))

 Visst är den toppenfin ;D

Idag är min första lediga dag där inget annant än arbetsförmedlingen var inplanerat men det får bli en tripp till vårdcentralen också för att undersöka en sak, så tyvärr kommer jag inte ha riktigt den tiden ja önskat till att inviga min stol :P Men kanske blir 2 timmar på balkongen iaf. lika bra att utnyttja förmiddagen när man ändå är uppe :)

Xoxo

Då har man en examen inom yrkesproffesione...

2011-06-01 / 22:51:04

Då har man en examen inom yrkesproffesionen Studie- och yrkesvägledare vilket känns helt overkligt och häftigt på samma gång 0:) Under dessa dagar i Malmö har vi varit på bio och tittat på en väldigt djup film om ett bröllop och jordens undergång, varit på tempo och ätit världens goaste mat.. Dreglar bara jag tänker på det B-) skrivit tenta, haft redovisning, skrivit in mig på ams och fått hjälp av världens underbaraste personal där, blivit påmind om att jag fortfarande är ungdom, varit på champagnefrukost med kursarna och avslutningsvis stått i kyrkan och mottagit ett kuvert som bevis för genomförd utbildning. Sedan satte jag mig på tåget hem som fick tekniskt fel efter lund och där stod vi i 2 1/2 timma innan vi kunde fortsätta färden mot gbg. Men jag fick iaf. vattnet gratis för det förstod mannen i bistron att jag verkligen behövde :-D Så istället för att vara hemma tid 22 och hjälpa T med de sista inför morgondagen så dimper jag innanför dörren 00.30 förhoppningsvis.. Tur att T ordnat med allt inför kalaset när jag inte kunnat <3 det jobbigaste med alltihop är att jag inte hade mina fantastiske strumpor idag så jag kommer inte få fötterna i skorna när jag ska kliva av tåget och jag kommer ha så ont i ben och fötter så det blir inte mycket sova av det inatt :-/ ska bli så skönt att komma hem, även om dessa dagar har känts som hemma B-) Xoxo