Introduktion :)

2012-09-24 / 22:26:21
Om ni visste hur tomt det är här hemma.. men det är väl livet det...
 
Idag var det introduktionssamtal på förskolan och det kändes bra, så mysig personal... :)
Nu blir det till att vara på plats under några dagar innan det är dags för jobb igen. Då tar vi långledigt från f-skolan, kommer bli långa dagar för min tös när jag jobbar, blir ju inte riktigt som man planerar eller det blir aldrig som man planerar, T började på nytt jobb med kort varsel och tills det är förankrat i vardagen så kommer allt att vara upp o ner och med det blir vi återigen tvungna att omvärdera livet i stort. Men inget ont som inte kommer med något gott eller hur, så jag inväntar nu det goda i livet ;) vad det nu må vara...
 
 
 
 
Nåväl allt löser sig nog, det brukar det... Inväntar helgen då ska jag bara vara jag! ;D
 
Nattinatti..

Gothia Ink

2012-09-11 / 09:18:59

En påhälsning hos killarna på Gothia Ink blev det igår innan jag begav mig in till stan för att spana på tja lite allt möjligt.. ;) Var inne i skoaffären som läkaren rekommenderade för nya inlägg och fotriktiga skor, men de var inte till någon hjälp alls faktiskt, när jag väl hitta ett par skor som passade bra för min problemfot så var de ju en strl för störa såklart, jaja blir till o spana vidare.. ska ringa de på jobi och fråga sen verkar de ha en del fina och bra skor i märket green comfort som jag nog är lite sugen på faktiskt...

Det blev en lång härlig dag på stan iaf och tid till att träffa några gamla bekanta. Idag har jag lova mig själv att vara hemma och chilla, näe det står städ på schemat så fort T går upp om typ 8 timmar, sen skulle vi iväg en snabbis men det räknas inte hihi.

Sen undrar man varför man är trött emellanåt... jaja, snart är även denna vecka slut ;P Ändå är det bara tisdag...

Xoxo

Hemlängtan iaf ibland...

2012-09-08 / 20:00:00
Det finns stunder som den här känslan blir mer påtaglig än andra, men gud så jag längtar hem till mina vänner, speciellt när helgerna kommer omkring och man blir ensam. Det är nog det värsta jag vet att vara ensam alltså... T grejjar med sitt och M sover sedan ett par timmar tillbaka...Man känner sig lite låst då, hinner ju inget märka när min Sessa är vaken för då har vi fullt upp med bus o lek..
Skulle påbörjat en ny stickning men jag glömde så klart stickorna *suck* Känner mig sugen på att äta för att jag inte har något bättre för mig!! Men NEJ det skall icke inträffa, inte falla in i gamla hjulspår när man nu tagit sig upp från dem.

Xoxo

Vadslagning

2012-09-05 / 21:50:00
Helt underbart!! Idag hade vi en sån där lagom tråkig storstädardag, men det är ju änna nödvändigt att genomföra en gång i månaden.. Sedan var jag ute med M på kvällen och vi traskade omkring och spana på lite allt möjligt i vanlig ordning, för att sedan komma in till lagad middag, det gillas vill jag lova ;) Har inte behövt laga mat mer än tre ggr sedan fredagen då vi var hos svärmor och fått gott.

Dagen avslutades med lite lagom mysigt tjiv så man fick skratta gott och en vadslagning som skall ligga till grund för vad som komma skall om 6 mån. Sedan skall det nog vara klart. Nu ska jag ta en nattmacka och hoppa i bingen för nu vankas det jobb i två dagar.... Så tidig morgon väntar...

Förresten är det någon som har lite koll på hur det är att spara i kapitalförsäkring??

Nattinatti ;D

Sep. 03, 2012

2012-09-03 / 22:49:00
Ja där ser man, efter att jag skrivit föregående inlägg så damp brevet ner i lådan om att vi åter igen blivit erbjudna en plats utanför önskemål. Denna gång så var det iaf. inte B-sjön. Vi hamnade på en av de temporära förskolorna som skall vara i Stadsdelen fram till att bygget står klart i April. Men då vet vi hur och om vi väljer att ha henne någon annanstans, tillsvidare så känns detta helt ok med tanke på närheten hem, den trevliga personalen som helt sonika bara öppnade dörren när vi stod utanför och kikade och sa hmmm nja kanske... M blev super glad när hon insåg att vi var i en lek lokal och ryckte med ens tag i en kille för att gå på en tur innan hon började leka med en annan tös :) Underbart.

Imorgon skall vi iväg på fotografering, T är sjuker så det blir bara jag och lillan på detta kort, men senare skall det bokas så att bara M får fotograferas ;) Så håller vi tummarna för att det blir bra. Veckorna går alldeles för fort!!

Fint väder har vi haft så det hanns med en cykeltur också. det gillas skarpt..

Fynda böcker på bibblan med :) Vissa dagar är ju bara för underbara..
 
 
Jo på reklamen till Lyxfällan är det lite intromusik till Mobys gamla låt och jag blev så nostalgisk <3


Nattinatti