Jag är..

2013-04-28 / 20:18:41
Jag är en karismatisk, självständig och bestämd kvinna som vet vad jag vill. En kvinna i karriären som är framgångsrik både på arbetsplatsen och i hemmet. Jag är dominant, varm och generös, en stark personlighet. Kärleksmässigt en passionerad kvinna som inte ger vika i första taget. Jag är stolt och stark, inte beroende av någon annan!

Underbara arbete

2013-04-24 / 21:17:42
Det är som alltid mycket på jobbet och jag ska säga att jag älskar det!!
Det enda somr trist är att M inte kan vara med mig på dagarna så att man kunde kombinera det och den man älskar mest :/

Åkte på en penicillinkur igen och försöker att ta det lugnt medan jag återhämtar mig. Så det blev en paus i träningen igen så får jag hålla m mig till vardagsmotionen som idag blev 2 mil på cykel.. hmm kanske inte är vila direkt men man måste ju ta sig till jobbet :)

30 timmars träning..

2013-04-04 / 22:00:02
Nu har jag kommit igång ordentligt med träning (hoppas innerligt att det håller i sig) Jag har genomfört 4 av 30 timmars träning för denna månad och det värker i snart varenda kroppsdel.. Resultatet för gårdagen blev helt enkelt att jag somnade när M skulle lägga sig (19.30) och vaknade upp 6.30 denna morgon istället för 5.30 hmm kanske behövde de timmarna med sömn :P

Ja lite trött är jag givetvis efter att M har fått för sig att skrika mer än vanligt om nätterna %( men vi tar varje dag som den kommer helt enkelt.

Semesterveckorna är inbokade och jag fick dessutom veta att jag med mina 4 veckors ledighet har 4 veckor till att plocka ut nämen se så bra. Hur ska jag hinna det, jag hinner ju inte ens ta ut mina kompdagar som ligger och väntar på mig, vill jag ens ta ut så mycket ledighet?? hmm tål att fundera på ;)

Nya tider har kommit även till detta hushåll där vi lagt internet åt sidan, så får vi se hur det går.

Nattinatt