Just do it..!!

2013-01-30 / 21:33:00
Så himla sugen på en utekväll snart, bara få skaka rumpa och njuta av livet i dess esse.. Tror inte det finns något tillfälle då man slappnar av så mycket och glömmer allt som när man står på dansgolvet och försvinner in i musiken..
 
Jo samma känsla uppstår när man känner tillräckligt hög smärta då försvinner man definitivt rakt in i sig själv och varken hör eller ser något annat. Detta blev jag varse vid mitt senaste läkarbesök, det som hände just då har inte hänt på 1½ år. Det positiva är att jag verkligen lärt mig att hantera smärta på ett sätt som jag inte trodde var möjligt, fantastiskt vad kroppen klarar..
 
Läser en spännande bok just nu om kvinnor i karriären - pepböcker behövs verkligen så man inte tappar gnistan.
Har lite andra böcker som jag bläddrar i också för inspiration i arbetet. Samtidigt har jag gett mig på att virka en hatt, vi får se hur den blir - ett experiment som verkar gå utför ;P 
 
Håller på att utöka mitt vokabulär med en mängd ord bara för att jag kan och tycker att det är roligt, har förstått att jag lagt mig på en liiite för enkel nivå det senaste året (blir lätt så när man pratar med barn ;S) Men nu håller jag på att träna upp mig så ingen kommer förstå vad jag säger hihi
 
Nepp efter att ha lagt fokus på att lära mig hur man converterar youtube låtar till mp3 för att kunna lyssna på dem i min phone så ska jag nog krypa i bingen ;)) Imorgon väntar utbildning i hur Göteborgs stad tolkar nationella bestämmelser kring betygsdokument Längtar!! Sedan blir det en tur till simhallen igen ... var så himla skönt och jag var mer avslappnad än på länge denna dag,..
 
På söndag är det dopfest för lilla M, då ska hela familjen gå till kyrkan.. Nämen oj se så det kan bli... ;D
 
 
 
Love

Tokigt

2013-01-29 / 19:52:32
Det märks att vi går mot vår, fler människor som börjar piggna till och fler människor som blir mer intressanta att tittat på.

Det är jätte mycket att sätta sig in i på jobbet, människor man inte får tag i och så mycket mer. Jag gjorde misstaget att humma i början på året vilket resulterade i att jag gav bort mitt arbetsrum och nu delar kontor. Inte så lyckat i min profession. Så dumt det kan bli... och dummare kan det bli. Kan det vara så svårt att fixa det bara..??

I söndags var jag och M ute i Skatås och promenerade med trevligt sällskap sedan käkade vi thai ;)
helt underbart...

idag har jag varit i simhallen, så jäkla skönt. Ska försöka hinna med det iaf. en dag per vecka.

behöver röra lite på kärleksringarna ;*
fast det hade helt klart varit trevligt med sällskap och få hosta ur sig lite som förr.. men jag kommer nog må bättre när jag kommit igång mer..

Xoxo

Veckan går för fort.. :)

2013-01-23 / 18:52:00
Så fort vi går mot helg längtar jag till måndag, är fullt upp hela dagarna och helt underbara människor som jag träffar :)
Nu är det bara två dagar kvar av denna vecka sen går vi mot helg.
Helgen verkar inte bli så tokig den heller, ska iväg på sällskaps promenad under söndagen och om kroppen är med mig då blir det bad på lördag. Sedan verkar det bli som vanligt, städa och laga mat för hela veckan. Är inte så skoj att veta vad man ska göra varje söndag men ganska mysigt att laga mat hela familjen och så grymt skönt att slippa under veckorna :)

min fina flicka på gott humör en tisdag morgonÄntligen är man på g!!

2013-01-19 / 22:13:09
Nu är det fokus på ett jobb som känns toppen!
Allt flyter på hemma.. peppar peppar
idag har jag återigen varit i Angered och njutit av ompyssling på salong hair and face, gick därifrån med hår i tipp topp skick, så himla nöjd och imorgon är det min tur att få sovmorgon. What a wonderful World ;) nu vankas det film..
nattinatti