grabbweekend

2013-07-30 / 23:37:23
Det fick jag hänga med på.. och om det var annorlunda :P men väldigt trevligt såklart.Vi bada i poolen, åkte jenkare, grillade och lyssnade på rock.
Och jag visade pojkarna hur obehagligt det faktiskt kan vara att maxa bilen genom att trycka in öronpluggen, höja musiken och trampa plattan i bott. Ja så var helgen över fortare än man han o blinka.

vilken sommat det har varit. Helt underbar. Hojsemester, bara ta dagen som den kommer dagar, lek o bus och sovande... ;)


minimalt med träning och maximalt med onyttigheter :) men nu blir det ändring på detta. imorgon startar allt på nytt med en uppfräschning hos frisören efter ett inbokat träningspass. övriga ska ha far och dottertid innan det är dags att hämta hem det stora M et.
Då Lo lätt fryser när vi åkt och badat har det även blivit en del äventyrsbad och hon bara älskar det. Simskola nästa!!

Xoxo

Jul. 24, 2013

2013-07-24 / 21:35:30

semestertider

2013-07-18 / 13:05:30
och det är helt underbart. Jag och M tar dagarna som de kommer, en vecka tillbringades på landet sedan var jag o T o campa med goda vänner :) Mammadejt, grilldagar och nu en tur till härlanda tjärn med Nen. Ja denna sommar är helt underbar. Är min första riktiga semester då jag nu fått en tillsvidare vid jobbet ; D känns underbart.

Idag tänkte jag att vi skulle vara ute lite mer och kanske cykla en sväng men får se om jag mår bättre till eftermiddagen har en värre skov än på länge, väldigt länge, av smärtor. Inga värktabletter som hjälper mot det. Trött, kramp, strålning från korsryggen genom skinkorna och rakt ner i benen så man vill helst inte röra sig. Stackars lilla Lo att dras med en sån mor idag :/ hopppas det går över snabbt