ris och ros

2013-03-27 / 21:43:50
Ja det är väl så att man skall få både ris och ros av sina deltagare.. men det är även så man får veta vad man behöver ändra :)

Känns toppen med de nya lokalerna och det nya kontoret är stort och luftigt.
Det har verkligen varit fullt upp med de nya men det har även gjort att jag blivit sittandes på kontoret och jag sitter ju längst bort från deltagarna så då har man blivit lite osynlig.

Så efter påsk vill det till att ha kommit på hur jag kan synas mer..

Men jag är inte den som är den utan nu har information satts upp på anslagstavlan. infon om kommande workshop är på plats med möjlighet att anmäla sig och lite allmän syv info.

Det var lättare att vara kreativ när man arbetade på grundskolan, helt klart.

Det blir lätt långa dagar men jag trivs som fisken i vattnet :DJaha så kan det gå..

2013-03-16 / 18:15:33
Jag måste säga att jag trodde och hoppades mer men har haft mina aningar.. så kan det gå helt enkelt.

Förändring

2013-03-15 / 20:58:14
Förändring är på modet just nu!
 
Vi skall våga.
Vi skall genomföra.
Vi skall göra.
Vi skall bli.
Vi skall utvecklas.
Vi skall träffa.
Vi skall sluta.
Vi skall testa.
VI skall förändra.
 
Men vad är det egentligen vi söker när vi vill förändra? En kick? Har vi blivit så uttråkade att något nytt hela tiden måste hända och genom detta göra nytt? Är det meningen att vi skall släppa allt det som vi en gång byggt upp, alla människor omkring oss, alla minnen bara för att vi söker efter något annat? Eller kan referensramarna utifrån livet vi levt hjälpa oss när vi söker efter oss själva, meningen med livet, meningen med förändring?
Livet vi lever blir det liv vi vill genom de människor som omger oss.
Förändring är bra, vi måste kunna acceptera förändring för att kunna utvecklas men våra liv är inte företag och människorna som omger oss är inte våra anställda.
Det är så viktigt att vårda de som är med och skapar meningen med livet.
 
Jag vill inte att livet skall gå på repet men just nu är jag dret trött på förändring!!

Söndag en dag av livet...

2013-03-10 / 08:53:31
Det finns verkligen tillfällen då man inte har något behov av att ligga kvar i sängen, men bara för att tillfälle ges så ligger man där. Just nu njuter jag av solen som skiner in mellan persiennerna, ljudet av barntv och resten av familjen som surrar om lite allt mellan himmel och jord. Tvättmaskinens sorl och doften av nybryggt kaffe som väntar...
Idag är en fantastisk dag!

Nytt kontor

2013-03-08 / 22:49:00
Nu händer det grejer vill jag lova... :D Nästa vecka flyttar jag in i nya lokaler och med det får jag ett eget kontor ;) med mitt namn och yrkestitel på skylten till dörren! Vilken känsla.
Inte nog med det så är det Nordisk vägledningskonferens torsdag och fredag vilket jag verkligen ser fram mot!
 
Denna månad har jag kommit igång med cyklandet igen, man inser inte hur mycket man flänger fram och tillbaka innan man satt sig på en cykel - resultatet blev närmare 6 mil på 4 dagar... vilket slutade med en trött en denna fredag men absolut inte i någon negativ benämning :)) utan nöjd trött... har allt hunnit med en tur till simhallen också under veckan ;)
 
Helgen blir en riktig vilohelg, med familjemys istället för bio.. lilla M har återigen blivit sjuk, eller så är det vaccinationen.. vi får se vart det bär hän...
 
Sedan har jag gett mig in på detta med ljudböcker, men jag måste säga att det är svårt att koncentrera sig till fullo.. Lyssnar på boken Advokaten som sålde sin ferrari just nu, en otroligt tankeväckande bok. men det hjälper ju inte, vips så hade jag slumrat till...
 
I söndags var vi och tittade på föreställningen Prinsen och Kundtjänst, den var riktigt bra och de hade verkligen lyckats få till den så det passade barn i alla åldrar, det hände tillräckligt mycket för att M skulle bli intresserad på nytt ungefär varje gång hon började få myror i brallan och den passade de större barnen som fick tänka lite... Sedan bjöds det på korv med bröd innan det var dags för bokutdelning och trumpetspel.. en riktigt lyckad söndag!
 
Xoxo