Nov. 23, 2013

2013-11-23 / 20:23:28

Nov. 23, 2013

2013-11-23 / 12:03:20
Tiden går och mini me tar sig igenom den ena sjukdomen efter den andra. Först fick hon vad vk trodde var vattkoppor men senare visade sig vara höstblåsor. Efter knappt en vecka på förskolan så kom snuvan och natten till idag fick hon en fruktansvärd blandhosta som slutade med andningssvårigheter. Först fick hon bricanyl men den kom upp lika fort, sedan övervägde vi att ge henne ventolin men det gör henne så skakis, vilket slutade med att vi satte oss väl påklädda ute på balkongen för frisk luft.. Sedan fick vi sova några timmar till.

Har varit ovanligt trött sista tiden och hör inte längre väckarklockan när den ringer. Har nog blivit lite mycket med jobbet, m som är sjuk hela tiden och T som jobbar konstant. .. Det ska bli sååå skönt med julledigt.

Vi har även börjat planera nästa års semester, jag håller verkligen tummarna för att det ska bli av.. Hoja ner i världen :)

I lördags tävla jag o T lite på vägarna. Då passade han på att fota när vi låg i 100 knyck ;)

Morgongympa

2013-11-06 / 05:02:54
Om några minuter är det slut med att ligga i sängen och dra sig.
Idag stär det 30 min cardio på schemat så det är bara att sätta igång. Doch inte roligaste passet på veckan.

Igär körde jag armar och bröst.. Fortfarande ingen förändring när det kommer till bänkpressen 20 kg och då tar jag i.
Benen däremot fixar numera 80 kg så det går verkligen framåt.

Igår fixade jag mudden på ärmen på en tröja som jag inhandlade för ett tag sedan. Ska lägga upp en bild senare.

Nu när det går mot höst kommer suget att sticka tillbaka så det kommer nig bli lite kvällsprojekt framöver...

xoxo

Nov. 03, 2013

2013-11-03 / 18:49:45


Ute i skogen :D

Idag har jag varit och storhandlat och förberett med brödbak och mat till veckan. Så kommer ytterligare en del av kvällen att se ut men men bara att gilla läget :)

M är lite trött o hängig, anti mat och inte sig själv riktigt. gissningsvis tänder som poppar. Tycker så synd om henne och det är inte lätt när man ska behöva argumentera om allt med någon sp viljestark som inte har riktigt orken..
Imorgon är det lång pass på jobbet..

Nattinatti

Nov. 03, 2013

2013-11-03 / 18:44:28
Underbara helg, fredag morgon fick jag en glad överraskning. På min perkulator låg ett kuvert med ett presentkort av finaste T. Sedan slutade vi tidigt på fredagen och jag kunde hämta M redan kl 13 :)

Kvällen bjöd på ett glas vin och popcorn. Innan det var dags att krypa till kojs och förbereda sog för träning och frisörbesöket. Hos frisören fick jag helkroppsmassage ;) fina produkter med mig när jag gick kunde sitta o bara njuta av att bli ompysslad. När jag kom hem gick jag o M ut en sväng medan pappa T fixade middagen.

Nov. 02, 2013

2013-11-02 / 07:54:41
mot gymmet.. haft uppehåll i fyra dagar för att få ihop vardagen och svärmor babblar om hur hon tränar varannan dag.. i mitt liv hinns det inte med och jag är otroligt möjd om jag får till tre dagar på gymmet... de andra två kan jag köra hemma. men hittills har motivationen varit för låg helt enkelt.. men jag hade som milstolpe att höja motivationen och fixa detta efter min födelsedag så nu är det helt enkelt dags.

eftet gymmet ska jag till frissan och sitta ett par timmar.. shit vad jag längtat!! Känns som man sett ut som ett ras alldeles för länge..mot gymmet!