Egentid

2013-10-28 / 00:40:00
Skön helg...
 
I fredags var det till o skynda hem efter jobbet, snygga till sig för utgång och om vi hade en superkväll :D Det märktes att det var längesedan vi var ute och dansade tillsammans. Träningsvärken gjorde sig galet mycket påmind och jag orkade knappt lyfta på fötterna men det var de värt..
 
På lördagen sov vi större delen av dagen och sedan blev det nattbio och filmmys hemma... Har nog skrattat nästan hela helgen ;D
 
Idag var det dock inget speciellt som hände, rensat ur garderoberna och tvättat det som blev kvar innan jag begav mig till gymmet.. såå skönt att gymma efter två dagars uppehåll..
 
usch nu är det natten trött som ett ägg...

Oct. 19, 2013

2013-10-19 / 21:36:06
Igår hade jag o T en riktig myskväll framför tvn. Jag kom hem med ett par ekologiska öl som vi satt o sippade på och en del småprat innan jag trillade i bingen vid 23.30. :)
Denna dag har vi varit mest trötta allihop. Så medan T hade sovmorgon så studsa jag o M omkring hela förmiddagen och dansade så svetten lacka innan det var dags för mat o middagssovning. Jag slocknade på två röda, sedan var eftermiddagen borta.. När vi väl vakna åkte T o M på utflykt och jag själv begav mig till gymmet.. Så nu är jag bra mör alltså... ;) Men gott var det. Börjar faktiskt se lite resultat av slitet nu.. även om jag mest gör det för att inte soffa till mig helt pga jobbet.. och man mår ju så mkt bättre :D

Nu har jag testat att göra sockerfria bountys kvällen till ära så får vi se om de faller någon i smaken. Kan säga att dadelbollarna gjorde det inte haha..

Xoxo

alldeles för tidigt

2013-10-17 / 04:43:20
hua nu har jag legat o glott i taket en timma redan. vaknade kl 3.40 idag.. jo men det känns ju lite lagom not.

Lika bra att köra igång kaffe och frukostmat ska sedan bege mig till gymmet o mjukstarta lite lätt efter förkylningen och hoppas att den inte återkommer :/
Men gott ska det bli. börjar 8 idag o det längre bort än vanligt så det blir ett par mil på cykel denna dag..

Xoxo

Oct. 13, 2013

2013-10-13 / 00:05:50
Igår var det mys för hela slanten :) När jag kommit hem efter en grym dag på jobbet bestämde vi oss för fredagsmys så det blev hyrfilm, gottepåse o glass. M blev helt galet glad när hon insåg att hon skulle få glass och sprang omkring och skrek med förpackningen i händerna - mamma kolla glass! Pappa, min glass... osv... ♥♥ going alltså..
när hon väl lagt sig tittade vi på filmerna: bättre före och 12 rundor.
Den första filmen ingav allt ett par goa skratt som ex. Ja när man var yngre kunde man ju skriva hela sitt namn i snön, nu får man vara glad om man lyckas skvätta fram sina initialer mellan benen (en äldre man berättar ståendes vid pissoaren).
Sen blev jag så dålig så det var bara att krypa till kojs.
idag har T+M varit i stan medan jag städat o sovit middag. Tog en super kort tur på hojen bara för att carpe diem. Men det känns vill jag lova suck.

Näe imorgon hoppas jag vara piggare för vi ska tvätta en himla massa sedan sticker T som vanligt till jobbet. Söndagar har blivit så trista sedan han började på detta jobbet :/

Nattinatti

Oct. 11, 2013

2013-10-11 / 23:55:55
löjligt envis förkylning som verkar hålla i sig med halsont/heshet o lite hosta :(

Hes, trött..

2013-10-07 / 21:12:10
är hes efter en dag på jobbet. Lite småsur för att jag inte kommer hinna träna imorgon som jag sett fram mot såå mycket. Fast jag vet att jag borde låta bli eftersom halsen går lite upp o ner så är ju vila a och o. suckar tungt.

Hade medarbetarsamtal idag och jag vet inte riktigt. Men jag har nog aldrig haft det förut på riktigt liksom där man pratar om individuella mål. Det jag varit på har alltid handlat om; ja hur går det på jobbet, trivs du..? synpunkter. .?
Näe så dåligt förberedd har jag aldrig varit... blä för det. men jag sa vad mitt huvudmål är som inte har med mitt nuvarande yrke att göra men långsiktiga mål och vad det målet kan göra för min nuvarande position :) Så öppen får man nog inte vara men det kändes bra. Har en chef som går att prata med och som gärna lyssnar. haha ingen låtsaslyssnare där inte. (även om jag inte kunde låta bli att använda det uttrycket. Nåväl. Alltid hoppar det grodor som man får igen för sen.

Föräldramöte imorgon. Kommer bli en lång dag. Ska även vara vägledare i offentlig miljö imorgon. Det hade väl gått bra om jag nu inte skulle representera projektet jag är med i innan det andra...

M har varit pigg idag och inte gjort annat än o ropa pappa pappa pappa haha jag fick lyssna på det under de sista två timmarna innan hon fick gå o sova... herregus så pappakär ♥

Näe dags att krypa till kojs.. Xoxo

lördag

2013-10-05 / 08:59:46
Jo men idag är min dag för sovmorgon. kl är 8.52 jag har redan varit uppe 4 ggr varav två med M. För att T sovit på soffan och M vill att jag ska följa med ut dit.
Hennes hosta har inte blivit bättre därför hämtade jag henne på dagis igår sen sov vi middag i tre timmar.. haha sa jag att jag är lite trött :$

Nu vete gudarna om det blir bakdag när M är så som hon är. Jag ska iaf. till gymmet om ett par timmar och köra ;)

min gamla dator har dessutom gjort sitt och M har kikat på den och kommit med dommen: det är dags för en ny. jaha kanske sja införskaffa en platta i samma veva då.. :D

Att lyfta skrot ger lycka..

2013-10-03 / 20:35:18


Känns bra att styrketräna..

2013-10-03 / 20:12:04
Gymmet gick bra, jag lär mig maskinerna sakta men säkert. Med tanke på träningsvärken sedan föregående pass vill jag inte tänka på hur illa det kommer vara med benen imorgon :$ Gott var det iaf. och välbehövligt efter en stillasittardag...

Har blivit erbjuden att delta i ett projekt på jobbet som innebär att jag får åka till Spanien vid ett par tillfällen och se hur deras verksamhet ser ut och hur de arbetar med det vi gör :D Love it!!

Skönt att det är fredag imorgon dock för jag behöver vila och kurera mig så smått känner efter gymmandet att det är något på G i kroppen. + att M hostar suck.

På lördag blir det en riktig fuskardag med chokladtårta och hamburgare ;)

Längtar...

Nu är det dags för natten :) ska fortsätta med tidiga kvällar, mår helt klart bäst av det.

Tröttis

2013-10-03 / 05:50:45
Så trött... igår var vi och handlade mat, galet hur mycket vi äter... men fascinerande att det inte var med en enda sötsak i hela vagnen. När det kommer till detta är det väldigt sällan som vi faktiskt äter annat än något bakat när sötsuget sätter till. Dock skall vi synda på lördag vilket skall bli minst ssgt spännande :D

Har varit så mycket denna vecka så jag har helt enkelt inte kommit i säng i tid. Längtar till sovmorgonen det var några veckor sedan sist.

idag har vi apt och info hela dagen.. Sedan blir det en tur till gymmet för en rejäl genomkörare av ben och magen.. Känner fortfarande av tisdagens pass ;)

Vill ju helst köra på morgonen men T jobbar dag för omväxlingens slull vilket inmebär att jag lämnar M.

Igår tog de skolfoto så jag väntar med spänning på resultatet.

nepp dags att släppa egentiden och starta upp la familia..

Xoxo

C