Svårt med motivationen...

2014-01-18 / 19:05:21
Denna vecka hsr verkligen bara passerat utan eftertanke...
Varit lagom omotiverad till träningen men promenerat till eller från jobbet nästan varje dag. Hade turen att M passerade mitt jobb i fredags så då fick jag skjuts. Idag har jag varit på dejt med mamma grupp kompisarna på positivets lekplats och det var ap kallt. Dessutom fick jag åka spårvagn eftersom T krascha bilen häromdagen så det får bli till o inhandla en ny.

Men sängen som vi inhandlat är grym och vi sover hur bra som helst om man inte räknar in att M vaknar o skriker om nätterna.

Likaså med den nya dammsugaren som inhandlades innan jul - jag är fortfarande löjligt förtjust i den ;)Lika bra att leva som man lär.. Jag måste inte gå till gymmet Utan jag VILL gå dit, det handlar bara om inställning.... Mot gymmet ;D

Träning

2014-01-12 / 00:01:31
Underbara träning :) I veckan har jag använt pulsklockan och det har blivit 5 pass denna vecka varav denna dag resulterade i två pass. två timmar under tidig eftermiddag och sedan 2 timmar på gymmet under kvällen..
M palla 1,5 km sedan satt hon i vagnen, det märks att hon haft långa dagar denna vecka :/ men snart går vi mot bättre tider :) och kortare dagar.

Till sommaren är målet att fått dit de där sexpacket som jag är ute efter... men det kräver disciplin och uthållighet!! ska dessutom på kollegans inrådan testa tillägg av aminosyror... han har tydligen tränat hårt under ett års tid och klarat sig med detta tillägg för att hjälpa kroppen med återhämtningen.

Xoxo