Helg

2010-03-01 / 11:44:25
Uscha mig va det snöar i blåser ute. Är på väg ut ut Jönköping i skrivande stund efter att ha suttit på denna buss  sen 9.20 imorse. Så tacksam över att T kommer och hämtar mig vid stationen när jag kommer hem för skorna läcker o strumporna är fortfarande dyblöta. Så nu åker de i soporna stövlarna alltså så fort jag kommer hem. Men först ska vi till skolan o "skriva" in oss för det trodde jag man gjorde samtidigt men så vart inte fallet. jaja inte mer med det.. 

Isch nu e man nödig också men det går ju inte att sätta sig på holken innan vi kommit ut på raksträckan haha

Helgen har iaf varit toppen, utgång i lördags med 3 timmar på dansgolvet, film o go mat. Söndagen bestod av frukost, film, en sväng till simhallen där det både blev motionsim och rutschbana =) hehe Sedan fikade vi med underbart trevliga människor och avslutade med en supergo söndagsmiddag och ytterliggare en film.. 

Så det känns bra att ha fått gjort något annat än den vanliga vardagen..

Nu längtar jag till att vara hemma i götet men mest för att komma till skolan och köra igång (=)  

yes raksträcka here I come :P


Nu tar vi till ett drastiskt usch igen, om det beror på att jag sitter på bussen och håller på att bli åksjuk eller om det handlar om avsmak för omvärlden har jag inte kommit underfund med ännu.. Men just nu tror jag det beror på omvärlden!!! Jag mår illa av bara tanken på alla slibbiga nyheter som har en tendens till att hoppa upp titt som tätt! Något som gör att man bara tar mer och mer avstånd, det är en sak som är helt klar iaf. USCH!!

xoxo
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: