Sjuk man

2010-10-30 / 01:28:50
En sjuk man som inte gör annat än sover.. får se om det inte blir sjukan för han imorgon.. oron finns där.. Ibland sitter den så himla långt in bara.. oroande långt in... 

Lillebror fortsätter att hitta på hyss för att spä på.. Men jag är allt bra glad att du klarade dig. :P

Annars har kvällen bestått av lite vin och trevligt sällskap spanande på Scream.. haha det är inte samma skräckis som man en gång såg om man säger så =)

Övrigt: Många tankar som florerar i detta lilla huvud, det gör det visserligen alltid. MEN

Nattinatti

Veckan går way to fast

2010-10-28 / 13:33:30


Startar upp 40 sek in i videon sånt där tjöt är jag inte mycket för.. Men yo I like this song. Gillade även denna cover av den med annan text =D

 

Idag fegade jag ur men skickade ut förfrågan till alla per mejl så är de förberedda på att jag kommer ringa och då kommer det att kännas mycket bättre.
Förhoppningsvis har livet lättat upp from nästa vecka, men jag hoppas inte för mycket man blir bara besviken. Hostmedicinen jag inhandlade hjälpte inte inatt, hosta till kl var 03.30 denna morgon menmen..

Igår tittade jag och T på Beck - Levande begravd, den var RIKITIGT bra. är inte ofta som jag och T hoppar i taket men den här gången gjorde vi det båda två samtidigt två gånger hahahaha

4 days left to my beutiful B-DAY, undrar om jag faktiskt inte ska ta och göra något fint för mig själv den dagen. Xoxo

Livet i en vågskål

2010-10-27 / 15:28:02

Arbete är en välsignelse som ser ut som en förbannelse, det är därför som vi skall arbeta som att vi levde för evigt och älska som att vi skulle dö imorgon.

Idag har jag lyckats konvertera en ljudfil in i datan så nu är jag redo för telefinintervjuer... ;))

Ibland känns allt så hopplöst, varje höst upprepar sig och jag längtar varje höst till det nya året... Men det är livet som en vågskål. Den väger sällan jämt och det är bara att acceptera. För skulle man göra något åt det då blir förändringen så drastisk.

En klassiker:Men det finns även sådant man kan glädjas åt. Den 1 dec kan jag stå till förfogande för arbetsmarknaden igen och det längtar jag verkligen till. Det är tungt att arbeta men det är oftast mödan värt. Antagligen för att man är en rastlös själ. :D och oftast trivs med det.

Vänner nya som gamla som förgyller vardagen
Familjen som är a och o.Hoppas ni har en underbar onsdag... :)

Xoxo

Underliga dagar..

2010-10-26 / 21:52:18
Vi kämpar på med examensarbetet.. och nu är det väl dags att börja ringa runt för intervjuer. Men lite tekniska delar att ta tag i först :)

Ikväll har jag o Nen varit ute på biläventyr, blir inte alltid som man tänkt men så bra vi kompletterar varandra haha

Inhandlade en sak på tradera idag som jag hoppas ska dyka upp inom kort och förhoppningsvis sitta som ett smäck XD

Mannen tror att han väljer kvinna, men det är nästan alltid kvinnan som väljer mannen. Det är kvinnan som väljer den man som skall välja henne. Detta trots att en kvinna behöver en man lika mycket som en fisk behöver en cykel.


Xoxo

Nu sitter jag på Utby pizzeria och invänta...

2010-10-25 / 19:19:29

Nu sitter jag på Utby pizzeria och inväntar beställningen.. Om 7 min ska grabbarna vara tillbaka och hämta upp mig. Blodsockret Sitter nere i hälarna, magen värker.. Detta kan sammanfattas med hunger. Så ska man vara glad. Ha kyss mig i.. Säger bara behandlar tillbaka som man blir behandlad.. De ska få vänta så länge, nästa gång tillfälle ges. Detta var en gång för mycket på alldeles för kort tid som jag fått vänta!! Det kommer en dag då man helt enkelt väntat färdigt helt klart.. SÅ irriterad.. Xoxo

Historia: Gud skapade..

2010-10-25 / 16:01:31

Först skapade Gud åsnan.

Gud sa till åsnan – Du är en åsna. Du skall slita och släpa dagen lång och bli kallad dum i huvudet. Du kommer att leva i 20 år.

Åsnan svarade – Usch då, det låter inte som något bra liv. Kan vi inte säga att jag bara skall bli 5 år gammal?

Gud accepterade åsnans förslag.

Sen skapade Gud hunden.

Gud sa – Du skall kallas hund, leva ett liv i underkastelse, äta rester från middagsbordet och vakta huset. Du skall leva i 35 år.

Hunden sa – Ojdå, det blir kanske inte så roligt. Kan jag inte få bli bara 15 år istället?

Gud accepterade hundens förslag.

Därefter skapade Gud papegojan

Gud sa – Du kallas papegoja. Du kommer att sitta i ett hörn och upprepa allt som sägs, till stor irritation för alla. Du blir 75 år gammal.

Papegojan sa – Det låter väldigt enformigt… Kan vi inte säga bara 50 år?

Gud accepterade papegojans förslag.

Till slut skapade Gud mannen.

Gud sa – Du är en människa, en man! Du skall ha ett bra liv. Du är klok och intelligent, så du kommer att bestämma här i världen. Du skall bli 20 år.

Mannen svarade- Det låter som ett riktigt bra liv, men kan det inte vara lite längre?

- Kan jag inte få de där 15 åren som åsnan inte ville ha, de 20 som hunden tackade nej till, samt de 25 som blev över från papegojan också?

Gud accepterade mannens förslag.

Därför lever mannen ett härligt liv tills han blir 20 år. Sen gifter han sig, för att slita och släpa i 15 år och bli kallad dum i huvudet.
Sedan får han helt underkasta sig den övriga familjens behov, leva på rester från bordet och vakta huset i 20 år. De sista 25 åren av sitt liv sitter han i ett hörn och upprepar allt som folk säger, till stor irritation för alla i sin omgivning…

Vilken natt

2010-10-25 / 12:01:12
Hostade i över en timma innan jag somnade och drömde sedan mardrömmar toppen!!
= helt slut idag!

Konstaterade iaf att det går att spela in samtal med hemtelefonen och där har jag en timma till förfogande, idag ska jag ta reda på hur man för över det till datorn bara.. =)

Nu överväger jag att promenenera till Ovrells och köpa frukost och hostmedicin... Vi får se...

Finaste kapporna & Världens roligaste klipp..

2010-10-23 / 20:19:36


Jag är så galet sugen på en av dessa kappor, mest den upptill... men då behövs en storvinst.. :(


Spana in detta i en annan blogg ocg jag garva så jag höll på att trilla av pin hahahahaTydligen en populär dans i latinamerika som kommer mer och mer.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga...

1) Är det en dans?
2) Är det porr?
3) Gör det inte ont?
4) Hur kommer man på det?
5) Tycker någon att det är sexigt?

9 dagar kvar Och tiden går så långsamt. H...

2010-10-23 / 12:10:08

9 dagar kvar Och tiden går så långsamt. Helgerna kommer emellan och sabbar, tur att det är ny vecka snart.. Xoxo

Dagen till ära.. :))

2010-10-22 / 02:01:44


Här är en som var nöjd med dagen tillsammans med gudfar :))Som ägnade delar av sin 26 års dag som barnvakt och sedan avslutade kvällen tillsammans med de bästa vänner
Tack för en toppen dag!! ;DWilma var nöjd hon med.. Här är det svårt att se att vi har det bra besvärligt med henne och hennes skendräktighet.. Ikväll när vi kom hem så var hennes säng i tusen bitar för hon har bäddat iordning.. *suck*Ja och så här ser den nyblivna 26 åringen ut.. Inte kan man tro att han närmar sig 30 inte.. hihi

Nattinatti..

Födelsedag

2010-10-21 / 11:05:10
Hurrra hurra för idag är älsklingens födelsedag !! <3Så jag gjorde brända mackor med stekt ägg och hällde upp jätte stark saft för det är så han vill ha den.. =)
Sen sjöng jag med ett tänt ljus i handen och dundrade in i sovrummet hihi som han mööös..

Jag först med Wilma eftertågandes och hon skulle pussas och mysa och vara jättejätte nära.. Så Öppnade han paketet som Jennie varit så snäll att förvara och packa in.. Ett stort leende, sedan fundersamhet och sedan ett stort leende för att avsluta med att ställa frågan HUR?? Det bästa jag kunde göra var att rycka på axlarna och säga att han kunde sova en timma till  :P

Så nu blir det plugg innan Jonte kommer hit och rycker tag i T

Xoxo

cookies lovely day <3

2010-10-20 / 09:43:48

mms_img41262 (MMS)

cookies lovely day <3

4 dagar..??

2010-10-19 / 19:37:32
Jamen så tog det bara 4  dagar för mms:et att komma fram, då får vi väl se när kakorna dyker upp...

Tog en välbehövlig joggingtur trots halsont, får ju inget gjort med myror i brallan.. Sitter hemma som vanligt och väntar på T. Borde vara van vid de här laget men han hittar på alldeles för mycket fuffens för att jag skall hålla huvudet kallt.. T fyller år om två dagar, present kirrat och han kommer aldrig kunna lista ut vad det är..
Själv vet jag precis vad jag vill ha av honom ;P Men jag blir lika glad om jag får frukost på sängen med nykbakat bröd och nybryggt kaffe...

Den idealiska koppen kaffe: Skall vara "svart som djävulen, het som helvetet, ren som en ängel, söt som kärleken" Den franske diplomaten Talleyrands uttalande om en kopp kaffe.

Xoxo

Blev så där mysigt väckt idag av Wilma med...

2010-10-19 / 18:23:04

mms_img62277 (MMS)

Blev så där mysigt väckt idag av Wilma med lite buffande och en puss så det var bara att kliva upp när hon e så go.. Igår var vi som sagt på excet och käka buffé, casinot o spela lite på maskinera.. Kortspel är inte min grej så det fick de andra stå för. Sen begav vi oss till rockbaren och hade det precis hur mysigt som helst. Var jätte roligt att träffa flickorna igen. Men nu är rösten slut *suck* väl på väg hem ringde T för att se vart jag var så att han o Wilma kunde möta upp mig 0:) Idag blir det lite lugnare.. Ska fortsätta plugga där jag avsluta igår..

Måndag morgon när jag vakna...

2010-10-18 / 23:36:11
Vips så var helgen över, det gick så himla fort, så jag hann knappt blinka..
Men nu har även denna måndag passerat och man kan milt sagt säga att den var full av överraskningar :P Detta skall firas med kolasås och lite vaniljglass mumma.. ska bara tugga klart halstabletten gah Halsen är fortfarande inte riktigt bra så inte har jag vågat träna, det känns som jag har myror i brallan.

Sitter och tittar på NCIS men nu måste det allt komma lite nya avsnitt börjar bli segt med repriserna.
Nepp gillar inte dötiden som blir innan man hoppar i bingen, blir inte trött bara mer rastlös..

Xoxo

Lovely sunday

2010-10-17 / 16:12:28
Ja denna dagen har bestått av misslyckat bak.. Inte allt... men skulle göra mandelkakor och de ska ju bli så runda och fina.. mina flöt ut till pannkakor.. Jaja T får väl äta dem helt enkelt.. Skicka ett mms på dem.. men det lär väl inte dyka upp än på några dagar haha, tar galet lång tid innan de hittar till bloggen..

Nu ligger jag ute på Gothia inks blogg.. Vad är väl inte förhållandet mellan kunden och dennes gaddare.. haha Jag ska nog komma på något att ge igen med.. :P

Gothia Ink

Nu lyssnar vi på dansband och skall snart börja med middagen.. =))

Älskar söndagar ;D

För omväxlingens skull valde jag att åk...

2010-10-14 / 16:33:46

För omväxlingens skull valde jag att åka över vänersborg hem. Kan tyckas konstigt och ja tanken att tåget skall fastna i Öxnered skrämmer mig.. Men snart har jag passerat den stationen och då kommer det kännas mycket bättre. För i den delen av landet har jag suttit förut. Utan en trevlig själ att samtala med :-( iaf. så har jag knappt en timma på mig att bestämma om jag ska klippa mej lr ej.. Har nog Kommit på något jag vill prova nu.. Men en timma kvar hihi

Myggor och Malar

2010-10-14 / 00:08:05
Insekter och flygande kryp är bra otäckt.. Nu har man ägnat kvällen till att avliva en mygga och försöka lura ut en mal ur sovrummet, men det är svårt att balansera på sängkanten, viftandes med en kalle tidning för att slippa bli anfallen... jag föll handlöst ner från sängen, nu finns inte den malen mer...


Dagen flöt förvånansvärt bra annars.. julosten är klar, å som jag längtar till julen och pyntet och alla tända ljus. Myset på stan sittandes på lilla fiket med en expresso och trevligt sällskap.. jaja det kommer... Träffa Tilda, å så mysigt det var.. kändes som det var hur länge sen som helst :))

Full rulle hela dagen..

Så vände jag mig åt sidan och där satt två till hur är det möjligt ???

Sittandes på tåget och blogga har ju vis...

2010-10-13 / 08:23:00

Sittandes på tåget och blogga har ju visat sig vara ett mindre problem.. men tele2 surf fungerar lite som det vill, oftast inte alls.. Lite synd när man annars kunde passat på att plugga sittandes på taget till Vara. :-) Igår kväll var jag hos läkaren för att jag har så ont i halsen och tänkte att det är bäst att se så man inte behöver penicillin.. Men var bara hals med virus haha Jag tror aldrig att jag klivit ut ur ett behandlingsrum skrattandes pga virus med hals och hals med virus.. Nä då de gör sitt bästa.. Skönt att det inte var något annat och att det nog går över inom kort :-D Nepp kort o gott hoppas jag på en t trevlig dag .. Xoxo

Rehab

2010-10-11 / 19:58:51
Idag var jag som bekant tillbaka hos sjukgymnasten för att få lite nya övningar.. Trodde att det skulle visas några och att jag sen skulle hem och prova men icke.. Helt plötsligt står jag och tränar för fullt med gummiband och maskiner.. Så väl hemma var jag helt slut i muskler som jag inte trodde fanns.. haha

Nepp nu ska kvällen utnyttjas till fullo..

Xoxo

Utgång

2010-10-10 / 16:45:39

För andra helgen i rad var vi faktiskt ute och röjde, grymt skoj, kan säga att man får mersmak för varje gång att röra på dököttet... :)) Men saknade mitt sällskap :/ Nästa gång...

Bra blandad musik och ett riktigt trevligt band spelade under gårdagskvällen..
Fick visserligen känna av att jag varit dålig i veckan för nu värker halsen men det är sånt man får ta..

Så hjälpte T mig att ta lite kort.. man har ju ändrat hårfärg och lite till sen bilder togs i somras.

För visst går det i vågor hur mycket blider som tas. Man ska ju hinna göra något med dem också..

Annars har dagen som vanligt bestått av studierna.. haha ibland är jag hurtigare än somliga tror.. :P Imorgon ska jag tillbaka till sjukgymnasten. Så hoppas jag hinna träffa Tilda vid denna hemfärd..
I övrigt som jag skrev behöver jag lugna mig lite, stressen har tagit över och jag har ingen aning om hur jag ska få bort den... Men jag kommer nog på något det brukar jag göra..

Xoxo

Melanie Fiona

2010-10-08 / 20:12:05


Finns en grym remix på den men är det någon som lyssnar och är som jag att om det bara dunkar de första 3 minuterna så stänger jag av så ni får låt  med text istället hihiLyssnar vi på denna remixen så förstår ni hur många varv det blir på kyrkogårn, bästa stället att tömma energin på. haha

Målet för 2011 är att vara lite lugnare, tror ni att det kommer gå vägen.. Tveksamt...

Träningsviruset är tillbaka ;))

2010-10-07 / 17:36:59
Vad har kvällen att erbjuda - en sväng till tatueringsstudion, mitt nya hak haha
Inte får man nått vettigt gjort, drömmer mardrömmar om nätterna och sitter med ex arbetet på dagarna.
Jo motionerar i vanlig ordning när hösten kommer då bara spritter det i benen och jag måste röra på mig. Lättare joggingtur tisdag kväll, intervallträning i uppförsbacke onsdag och crosstrainer samt rygg och magträning idag.

Kan knappt gå för all värk i kroppen men det är bara att ge sig på det igen, wonderful.

Till helgen blir det nog utgång igen, känner att man behöver röra på dököttet läängtar ;D
Fick mersmak efter helgens bravader.

Xoxo

Promenix

2010-10-04 / 22:44:37
Idag promenerade jag och T till sjukgymnasten för att ta tag i den trasiga armen som har hängt med ett tag nu.. o inte vill man ju gå ensam ;D

Men fy sjutton vad jag har ont nu efter att denne klämde, rykte och de övningar som ska göras varje dag.. Hoppas verkligen att det ska bli bättre inom kort. Ska tillbaka om en vecka för nya övningar och se om det gett något resultat...

Lektion ett hållning, basic, basic.. Så egentligen ska vi inte träna armen utan rygg och skuldra.. . Men det är ju aldrig fel att få bättre hållning :))

Imorgon bär det av till Varberg för sista seminariet i denna kursen sen startar examensarbetet upp på riktigt.. Kan inte fatta att det bara är 8 månader kvar till examen..

Sen ska vi se om praktiken är kirrad, ska hälsa på syvarna i Vara om nån vecka.. Så man kan ju alltid hoppas att de orkar dras med mig i 5 veckor haha

Nepp nu ska jag hoppa i bingen...

Nattinatti...

Blåbär som jag plockade för nån vecka seda...

2010-10-01 / 16:56:06

mms_img44536 (MMS)

Blåbär som jag plockade för nån vecka sedan för att göra världens godaste paj :-o