Passerat 8 månader

2012-04-19 / 16:28:08

Det känns helt galet, helt plötsligt förstår hon när man pratar med henne, skäller tillbaka och sjunger i kör när jag lagar mat.. Det känns verkligen helt galet och veckorna de bara springer iväg!!

Denna vecka har jag haft många sena kvällar i jobbet men det är verkligen så kul! Imorgon är det gymnasieinformation för de underbara åttorna som skall börja fundera över sina liv!
Hade jag kunnat gå om gymnasiet nu då hade jag absolut gjort det! tror det skulle vara en fantastisk upplevelse nu när man har lite mer livserfarenhet och insikt i livets alla måsten.

Snart om jag uppfattat det rätt ska jag och T ha egen helg igen. Myyys super mys man måste verkligen ta tillvara på varandra.. Denna morgon fick jag kaffet serverat innan vi begav oss till Landet igen.

Hinner knappt komma hem på fredagen innan det är dags att åka tillbaka igen... Men det är bara härligt! (OFTAST)

Xoxo

Glad Påsk

2012-04-07 / 00:04:13


En rikitgt trevlig kväll ;) som gärna fick bli fler av om man frågar T, undra varför :P
Det är så härligt nu när man får se nya saker varje gång man kommer hem, över en natt hade lilltösen lärt sig att gå längs med soffan och ja vi satt där som två frågetecken innan vi hade fattat att hon förflyttat sig haha men Wilma tycker inte att det är lika kul utan morrade åt henne senst ikväll, vet inte riktigt vem man ska skälla på av dem... hmmm ska ta tag i det ordentligt nästa gång.
Så mysigt att komma hem från jobbet och mötas av hela familjen som stod i köket och lagade mat och sedan praktiskt taget slängde sig på mig den dagen <3 (Ser ni att mitt håt börjat växa ut igen, jippiii..)

Nu ska här hoppas i bingen så man orkar skura golven imorgon, blir en osedvanligt lugn påsk framför tvn..
Men ska verkligen försöka att ta det lugnt och njuta av ledigheten.

Nattinatti...