Landet

2011-09-28 / 19:53:58
Har haft  några toppendagar på landet :)
Matilda kom ut och hälsade på med lille Affe som inte är speciellt liten längre så nu ska jag inte gnälla över att Lo väger.. hihi..



Idag blev T officiellt pappa efter påskrivna papper och så var vi på BVC och fick en ny OK stämpel i rumpan på Lo. Ska fortsätta med mjölkfri kost för lillfisen är allergisk mot mjölkprotein.. Så nu ska man lära om lite... Men hon har blivit så fin i ansiktet och mycket trevligare om kvällarna, för att inte tala om nätterna då jag bara behöver mata henne 1 gång, hoppas verkligen det håller i sig.



Inte behöver hon frysa om fossingarna heller nu med raggsockar och lillebrors mockasiner.. inte dåligt det ;D



Så kaxig är man 6 veckor gammal på G till systembolaget hehe
Sen var jag och svärmor på torget och spana och där fick lillan en supersöt topp inne i en av klädbutikerna.. Tror att det är någon som skrutit om att hon skulle bli farmor för hela torget..

Sen har jag inhandlat koppar till tuttarna för det här funkar ju bara inte, läcker ju som ett soll, rekomenderas skarpt till den som gärna vill fylla ut BHn eller bara känner att det är sexigt med 50-tals strutar haha ska ta en bild på det imorgon batterit i kameran är slut nu..

Ikväll ska vi ha mys hemma när T kommit hem, bara hon somnar i någorlunda tid (hon sover liksom nu)

Jo så har jag bokat in mig på sminkrådgivning den 14/10 ;)

Heldag..

2011-09-24 / 23:14:27
..Ihop har familjen haft ;D Underbart..
Efter sen morgon begav vi oss ut på långpromenix.



Så kan man ju undra vart Wilmisen tagit vägen ..... o jo då hon förpassade sig till vägkanten tuggandes på en pinne ;))





Jag posa ja med hihi



Ja det blev en promenix på 2½ timma så vi var bra trötta när vi kom hem så då var det till o vila innan kvällstv. Nu ska jag inom kort krypa ner i bingen för imorgon är en ny dag med tidig morgontimma :))

Xoxo

Snigelfart..

2011-09-22 / 16:41:02
Näe jag får faktiskt inget gjort här hemma.. men det är lika bra :P Ska försöka ta det mycket lugnt och bara fokusera på en sak för ett litet tag. (Har fått magkatarr igen) såå irriterande, ser ut som en svullen blåsfisk. Men iaf. Nu äter jag om jag lyckats mjölkfri kost, kanske är bra för mig också men med förhoppningen att lillan ska få det lite lättare, vi får väl se. För i förrgår var det olidligt med bara 2 timmars sömn X/ Är bara lite jobbigt att man blir så vimmelkantig annars går det väl bra.. :)) Sen var ju mamma o pappa här igår så idag känns min arm mycket bättre när jag inte burit omkring på lillfisen. och på söndag är det jag som beger mig hemmåt igen för att bara vara ;D ska bli skönt det. Så får T ta hand om Wilmisen.
Tur hade jag med vädret idag iaf. Pilade ut vid 10 snåret medan solen sken, sen kom jag inte så långt innan det började strula sig för mig. Så hem igen, fixa o trixa och sedan ut på nytt för att promenera i 2 timmar, sen kom regnet men vi hann in innan himlen öppnade sig fullständigt och under eftermiddagen har det öst ner och åskat till råga på allt. Helt galet! så då kände jag mig så här lycklig
Så fort vi passerat första veckan i oktober så är det gymet som gäller. Varje söndag :)) Längtar gör jag...

Helg underbar sovhelg

2011-09-18 / 10:39:28
En sån dag jag hade igår... Iväg till Linda och fika *mysigt* sen backaplan en snabbis för att avsluta med gamlestan.. Väl hemma igen var Lo på mindre trevigt humör och jag var helt slut så vi däcka av helt enkelt och fick inte mycket mer gjort av det jag hade planerat.

Sen kom T hem och tyckte att vi kunde bege oss ut o äta, det var riktigt mysigt och alla hade ju fått sova så varför inte... Pizza ute en lördagkväll var inte helt fel, grymt länge sen sist... Sen var det soffmys och titta på fotografier som lillebror pysslat med, så fiina så.. ;D Eftersom lillfisen inte hade vett på o somna innan 22.30 å andra sidan vaknade hon inte före 4 och 7 sen lät hon mig sova till kl 9 idag medan hon själv låg o jollrade till taket.. Sååå trötter var jag..

Dricker Anis te som verkar fungera bra för magen hennes faktiskt hon är inte riktigt lika skrikig så den huskuren känns väldigt bra ;) vi delar te:t alltså. Hon en tsk och jag en kopp. 

Idag kommer Madde hem en sväng och hälsar på och jag hoppas på lite egentid för att pyssla :))

 

Ja så ser hon ju inte ut längre, det är tur att man tar kort alltså.. :D Jag vill också kunna allt om hur man snyggar upp bilder så de blir så här fina, men jag vill att det ska vara barnsligt enkelt :P Övade med photoshop ett tag men det har jag ju inte kvar efter att datan fixades och det krävs mycket tid för att lära sig tyckte jag nog...

Xoxo

1 månad

2011-09-16 / 00:05:37
Veckorna bara springer iväg, lillan 1 månad redan :)



Så det får bli en bild på min lilla snäcka som fyller hela mina dagar.. Men den 15 okt hoppas jag på lite partaj ;D Vi får väl se.. och snart blir det det till o fira 25 fyllda inte långt kvar nu :P




Jag och Nen har hunnit med promenix i veckan, en kursare kom förbi på en liten fika och jag har tränat 30 min cross, styrka och sen en timma av skaka rumpa för jag var på strålande humör hihi..

Idag skyndade jag ut för en snabbpromenix med Wilma innan regnet, det började dugga och jag ökade takten, så helt plötsligt spricker himlen upp och det blev toppenväder med strålande solsken så jag fortsatte gå och två timmar senare var jag hemma igen lagom för att få i mig lite gott och sedan bege mig ner till Nen och kika på senaste avsnittet av SOA ujujuj så bra det är...

I helgen ska vi hälsa på Madde i nya lyan och sen ska jag åka till backa en sväng tror jag bestämt och ta tag i några ärenden som skjuts upp hela tiden.. men det får tiden utvisa.

Under em idag var jag så trött så jag tog mig en tupplur på 3 timmar och nu kommer det bli svårt att sova.. skit också.. borde gått o lagt mig för länge sedan, det här med att sova samtidigt som lillan är inte lätt..

Nepp bäst att hoppa i bingen nudå :))

Xoxo

Lilla landet lagom

2011-09-10 / 22:53:45


En snabbvisit blev det ;)) Underbart, så fick tösen lära sig använda napp också för gud som hon skrikit.. hoppas detta fungerar nu bara...

Ikväll var vi på kräftskiva, det var toppentrevligt men det blev inte mer än 1½ timma för sen hade de fått i sig så många nubbar så det blev ju ohanterligt :P Även om nu lillan sov sig igenom allihop och fortfarande gör det så...
Och jag fick frågan om jag hade något under ögonen eller om jag bara var trött och det var påsar haha den var ju rolig, jag gned lite fint under ögat och svarade det är nog dessvärre påsar under mina ögon :/ allt täcker inte sminket utan då får man retuchera i datan eller hur... ;D

Något otrevligt som var när vi kom hem var en massa grus utanför dörren som inte var där när vi gick hemifrån, det är tur att vi har Wilma som vaktar bostad och oss med för den delen... obehagligt...

Näe menas gubben pimplar vidare och vet vart han kommer få tillbringa natten så tror jag faktiskt att lillan och jag kryper ner i den stora sköna bingen..

Xoxo

Hoppas på en fin helg

2011-09-08 / 11:49:34
Idag kommer bli en mycket lugn dag, T sover för han jobbar natten, dockan sover för det gör de så bra ihop :P Wilma sover för det brukar hon, så då är det ju bara jag kvar... Men jag spar på  krafterna inför morgondagen :))

Som det ser ut nu och om inget annat sägs så beger vi oss till Mammi o Pappi imorgon för att hälsa på när systeryster nu åker hem... Sedan får vi se om jag stannar där över natten eller ej beror helt på lilltjejens temperament (sitter inte ensam i en bil med en som låter som en mistlur i två timmar, då är det bättre att åka hem dagen efter under en lugnare timma).

På lördagen är vi bjudna på kräftskiva om jag nu fattat rätt och det är ju inte helt fel, så egentligen hänger allt på vilken tid den är..

Synd att det ska vara så himla tråkigt väder så man inte kan ut och röra på sig lite bättre... Men jag får väl dra fram min cross och ställa mig på den en stund.. Har påbörjat lite lättare pass med rygg, mage och armar för den goda sakens skull och för att jag känner av min impingementskada nu när jag lyfter, även om det bara är 5 kg så känns det av ordentligt.. :( Så dags att återfå muskler och en god hållning igen.

Har fått hem mitt examensbevis också nu måste jag ju skaffa en snygg ram och sätta det i bara ;D

5 rätters

2011-09-08 / 00:03:17
Idag har varit en riktigt effektiv dag, underbart! Upp tidigt och jollra med lillan, sedan åkte vi och handlade, Medan T var på jobbet passade jag på att laga ugnsbakad fläskytterfilé med potatis och smörstekta champinjoner, pannkakor, pannbiff, kebabpaj och chokladkräm. Så nu borde vi klara oss resten av veckan kan man ju tycka ;-) Sedan pluggades det och som avslutning på dagen blev det criminal minds. Helt underbar dag.. Nattinatti

En återkommande min när man försöker ta ko...

2011-09-05 / 23:07:32

mms_img69420 (MMS)

En återkommande min när man försöker ta kort på dockan.. Inte direkt pigg påt helt enkelt.. Tänk vad vi myser och pratar om dagarna :-) mest när hon sover.. Men så kommer kvällen och det vet ni ju vad det innebär, denna kväll har Nen och M burit omkring på henne så skönt för mina armar B-) Nu skall jag strax hoppa i bingen såå trötter.. Kram

Gillar att det händer lite :)

2011-09-02 / 21:51:28
Så mycket att göra heela tiden. :))
Idag var jag ute med Wilma sen begav vi oss till BVC för att mäta och väga lillan.. Hon har snart blivit en 5 kgs klump, fort går det ;)) Sen hade jag ett halleluja moment när jag fick ta bort stygnen, jag riktigt flög fram (hade dunderbesvär av dessa)
Hem gick på långpromenad med Wilma och Lo, städade, åt, köksrocka med Lo och har nu avslutat kvällen med en timmas föreläsning... Har ca 1,5 timma kvar att kika på men det är en dag imorgon också..

Ska se om T vill ha lite sällskap i soffan innan jag kryper ner i bingen...

Nattinatti..

Skendräktig tik och mötet med en smitare

2011-09-01 / 00:00:05
Vem beställde det i detta virrvarr??

Här sitter jag nu trots att jag borde nanat för flera timmar sedan, och detta för att Wilma höll på att bädda sönder sin soffa.. Det är tur att man har elefantöron minsann..

Försökte gå på en promenad med en skrikande unge och denna goa lilla vovve som bestämde sig för att fösöka flyga på en annan hund pga av alla hormoner som velar omkring i kroppen så där var måttet rågat och jag tvärvände och gick rosenrasande hem igen. Väl hemma blev det tyst på dem båda igen. Underligt det där, hemmets trygga vrå..

Hoppas innerligt att fredagen kommer med goda besked då ska jag åka in och titta på stygnen och hoppas hoppas att de tar bort dem! :) Så man kan bli människa igen..
Ja ni ser tre töser med temprament i hushållet inte underligt att T flytt fältet (tillbaka till jobbet) :P

Var ute och åkte en sväng idag dessutom och vi sitter där och pratar om bilar och annat smått o gott som hör underhåll och dessa fantastiskt dåliga sparbössor (citerat) i form när vi kommer till kurvan vid vår parkering som är väldigt smal.. och möter en skåpbil, jag bromsar in för jag ser att det är för trång men skåpisen han gasar på och drar med sig sidospegeln, vilka är oddsen för det?? Jag hade redan hunnit stanna och slänger runt huvudet och tar reg nr. innan han förvinner runt nästa sväng.
Den föraren kommer åka dit för smitning, fortkörning och något mer = indraget körkort! och betala skadorna på bilen. fy så irriterande.. och jag som körde så sakta och försiktigt med tanke på att Lo satt i bilen. :/ Vilket blindstyre.. Nu gick inte bilen sönder på något sätt men det kunde ju gått mycket värre.

Näe får väl försöka sova lite..

Xoxo