Tråkigheter..

2013-02-26 / 19:21:24
Ibland är det ett hårt liv vi lever... Kom hem till tråkigheter efter jobbet idag och med tanke på hur föregående vecka tog sig så hade det varit minst sagt skönt att slippa. Men sådant är livet vi lever...

Dagen på jobbet har varit hur mysig som helst, nästan synd att det är en "vanlig" dag imorgon. Fick riktiga vårkänslor av det fina vädret ;)

Det man säger om februari som sjukmånad ligger mycket sanning i dessvärre :/ För vilken månad det har varit sen.. hua inte mer sjukdom nu tack!

Varför har de slutat visa något vettigt på dumburken numera??

Om man skulle sätta sig med stickningen en stund mån tro..

Lurig vecka

2013-02-14 / 19:09:00
Alla hjärtans dag firas med att ta tidig helg efter dagens utlåtande av läkare som meddelade att M har halsfluss..

Så veckan kan sammanfattas med Vilken vecka!!
Nu hoppas jag att hon tillfrisknar snarast, det här med att dela vabb är ingen dans på rosor kan jag lova! Men nästa sjukdomstillfälle är det Ts tur, med egna ord sagda :)

Nepp nu ska här bläddras i min bokhög som väntat på mig sedan en vecka tillbaka.
Snart är det dags för en tur till kyrkan igen för då är det föreställning för de små.. Ska bli så mysigt.. Sen får de hämta barnens första bok :)

Har iaf, hunnit med en tur till simhallen denna vecka. Min nya favoritdag är numera tisdagar trots att det blev på en onsdag denna gång ;)

Xoxo

dopfest

2013-02-07 / 23:44:31
Förra helgen var vi på dopfest och hämtade Malous lilla duva :) Dessutom fick vi nöjet att se när en liten Gustav döptes.. så fint så fint. efteråt bjöd man på tårta och godis, barnen fick ballonger och vi fick kaffe.. sjukt trevligt.

Vem älskar inte klädnypor? Inte bara M iaf. för jag hade dessa överallt under tiden jag lagade mat... hihi

så knasigt att man inte kan vända på bilderna :Pdessa lampor önskar jag mig till vardagsrummet, så fina!!

Känns helt galet

2013-02-01 / 23:09:44
Veckan är redan slut och jag längtar återigen till måndag.. Ge mig fler måndagar i mitt liv och jag lovar att njuta till fullo om jag får ha det som jag har de nu, haha, hur många går till sitt jobb och känner som jag gör nu, personligen vet jag bara ett fåtal som någonsin känt eller känner så just nu..

Veckan är dessutom inplanerade med en hög av aktiviteter, vi ska baka semlor, gå på bio, simma minst 1 gång och sedan sedvanligt veckopyssel. M återgår till sin 4 dgrs vecka och det tror jag blir skönt för henne, för hon har allt varit trött i slutet av veckan numera.. fast vem har inte det trots att man längtar efter måndag.

Utbildningen jag var på var sammanfattningsvis awsome!!! mer av den varan!! :D

Jag kör en standard variant av en skvätt findrick varje fredag, det är njutning till 100% för då vet man att veckan är slut på riktigt och att det är dags att ta helg ;))

Nu väntar John Blund i vanlig ordning för imorgon har jag och little M fullt upp :))

Xoxo