Omställning av tiden

2011-10-30 / 11:13:52
Inatt slog det slint... När Lo vaknade tänkte jag verkligen vad sysslar du med... För klockan var bara 2.30 och sjuk som jag är helt plötsligt med ont i halsen och noll röst så var jag måttligt road av att kliva upp.. Men så insåg jag ju att vi ställt om tiden och att det visst stämde bra med rutinera, vilket jag fick acceptera på morgonen när Lo ville upp och Wilma ville ut.. så nu är jag trött som ett ägg som inte orkar kläckas :P

och Wilma hon fäller så det känns som att gå på en ryamatta så fort man kliver in på hennes rum..

I fredags var vi på studiebesök på botaniska trädgården där de arbetar med grön rehab för personer med utmattningssyndrom, stressrelaterade sjukdomar osv. Det var otroligt intressant.. vilket nog Malou tyckte också som satt och tittade på föreläsaren med stort intresse och fyllde i om hon missade något ;D Hon tyckte att Malou skött sig exeplariskt hihi Skoj var det och träffa kursarna från skolan också givetvis ;)

Nästa vecka har vi fått en tid hos ögon för lillan och givetvis händer så himla mycket mer. Men veckan har varit toppen...

En trött Lo efter heldag på botaniska:

Kommentarer!
Postat av: Jose

Kommenterat - 2011-10-31 / 08:13:52
Postat av: Josephine

Det "lilla" jag fick ur mig vid detta besök har verkligen gjort att jag känner att jag bär en sten mindre på ryggen. Självklart var detta bara en pytteliten del av vad jag känner, denna dam är inte specialiserad inom det området som den man kanske pratar med om man behöver hjälp, hon är en dam i våran "närhet" som vi bara kommit att träffa.



Men det är så underbart när denna dam som egentligen inte behöver bry sig, gör allt i sin makt för att få mig att känna det hela lite bättre.



Ja, superwoman eller inte. Nog känner jag att det är det man behöver, få prata, berätta och bara få känna vad man faktiskt känner. Otroligt skönt eftersom detta nästan aldrig visas fullt ut i iaf min vardag.



Åh ja, dethär med tidsomställningen är ett väldans dumt påfund, speciellt nu när man har kids.

Hoppas ni kommer in i den nya tiden snart iaf :)

...och att ni mår bra. Ni ser helt klart ut att må prima när man kikar på bilden :) Jättefina.



Kramkram

Kommenterat - 2011-10-31 / 08:23:43
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: