Kärlek på flera nivåer

2013-12-29 / 23:20:35
Det går inte en dag utan att lillan får mig till skratt eller ett leende som går från öra till öra och sprider sig över hela ansiktet <3 oss båda såklart.. Ändlös kärlek är ordet...
 
Sedan Jul har har vi varit magsjuka och jag är fortfarande både illamående och trött, vilket frestar på orken så klart och frustrationen över att min planerade träning inte alls blivit av utan slutat med uppehåll på snart 2 veckor igen :( Nåväl så fort jag är på fötter så skall jag ta min nya pulsklocka i bruk och köra gärnet, Beach 2014 :) Vill verkligen orka med den där hoj semstern och då krävs en del väldefinerade muskler ;))
 
Iaf så har lillan varit snäll och sovit när jag gjort det.. Vi har dessutom tagit oss ut i hällregnet för upptäcksfärd och jag älskar att lyssna på hennes historier... Ekorrar som sparkar boll och gömmer sig i trappor, hur man leker följa john på bästa sätt och hur vi skall göra för att hitta vägen hem efter vår skattjakt.
 
Det är minst lika roligt att lyssna på hennes ideér om hur & varför man måste göra vattenpölar inomhus...
Idag så pallta vi på oss full utstyrsel för att gå ut med soporna och sedan göra sandkakor.
Väl ute så förklarar hon att vi nog måste gå in till pappa igen för han är kanske lite ensam när vi är ute och det är alldeles mörkt.... Så det blev en promenad där vi pratade om pappa istället <3
 
Vi köpte oss även en liten fin present för att fira 10 år tillsammans och tjjja man kunde ju trott att det skulle bli en resa eller något annat trevligt och det kunde det ha blivit men iom att jag åker till Barcelona i februari så njae, det fick bli en ny säng. Vi sover så otroligt dåligt båda två numera och vaknar så fort någon vänder sig, jaa herregud grannarna måste tro att vi är galet aktiva :P Detta bidrog även till lite skaparglädje så nu skall målarfärg inhandlas!!
 
Nu blir det natten!
 
Xoxo
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: